IceMan Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Cum iti dai seama ca esti roman-Tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi-incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si,bineinteles, folia de aluminiu-stai linga cele mai mari doua valize din aeroport-ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se pare foarte normal-dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti-parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi-ai perdele de dantela-ai fata de masa din macrame-ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta-ai sau ai avut covoare pe pereti-mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg-ai draperii macar la o usa din casa-mama ta recicleaza paharele de plastic, farfuriile din carton si pungile de la sandwichuri spalindu-le-ai fata de masa din vinyl pe masa d in bucatarie-folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla-parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi-nu poti pleca in calatorii decit daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport-suni interurban numai dupa ora 11 PM-parintii te suna si intreaba daca ai mincat, chiar daca e miezul noptii-paritnii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cind suna in strainatate inca urla la telefon-ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria-nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta-ai vazut pamintul din interiorul unui WC din tren, in mers.-copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in septembrie desi sint 25 de grade afara-porti palton din septembrie pina in mai-daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sint 20 grade afara-crezi ca "urda", "mamaliga", "parizer", "telemea", "zacusca" sint feluri internationale de mincare-cind vin straini la tine in vizita te distrezi dindu-le cea mai tare tuicadin casa ... si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni...-cind ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca "NU" la tine inseamna ca "DA"...
Guest The_KniveS Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ne povestesti din copilaria ta cumva?? nu toti suntem la fel de "romani" cum esti.
IoNutzZ. Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ne povestesti din copilaria ta cumva?? nu toti suntem la fel de "romani" cum esti.:rofl2: Da..asa e..nu toti suntem la fel :)
Equilibrium Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 (edited) ne povestesti din copilaria ta cumva?? nu toti suntem la fel de "romani" cum esti.:rofl2: Da..asa e..nu toti suntem la fel :)Bun, The_KniveS warn up pentru atacuri la persoana.Vezi ca nu e un topic adresat special tie sau altei persoane, este doar o chestie de fun, nu trebuie sa incepi cu astfel de ofense!Iar Ionutzz, next time abtinete. Iti fac trimitere la ce am scris eu mai sus! Edited April 27, 2009 by BlueNuker
Guest The_KniveS Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Bun, The_KniveS warn up pentru atacuri la persoana."ba esti nebun ai peg" ups asta era alt citat Ce atac la persoana omule??dar mi se pare o chestie absurda cum defineste el un roman,dar vad ca tu iei lucrurile prea in serios,mai iesi pe afara sincer nu te supara pe mn ca iti zic :tiphat: imi cer scuze daca lam jignit nu asta era intentia mea, have a nice day :tiphat:
Equilibrium Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 "ba esti nebun ai peg" ups asta era alt citat Ce atac la persoana omule??dar mi se pare o chestie absurda cum defineste el un roman,dar vad ca tu iei lucrurile prea in serios,mai iesi pe afara sincer nu te supara pe mn ca iti zic :tiphat: imi cer scuze daca lam jignit nu asta era intentia mea, have a nice day :tiphat:Da tu crezi ca el a debitat toate chestiile alea? Si veziti de viata ta si las-o tu pe a mea in pace ca nu cred ca ne-am nascut in acelasi oras sa stii tu ce fac eu etc. ;)Iti mai zic inca odata... nu el a scris din minte toate chestiile de mai sus ci le-a luat de pe o sursa de pe net, este doar o chestie de fun si trebuie trata ca atare, daca nu iti convine warnul poti face o plangere la dresa mea!
Guest The_KniveS Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 daca nu iti convine warnul poti face o plangere la dresa mea!nu e nevoie stai linistit nu ma supar pt un warn totusi e doar un forum...
IoNutzZ. Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hai ba lasa-ma in p**a mea Daca nu era moderator nu ii dadeai warn..ma lasi frate...
Equilibrium Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hai ba lasa-ma in p**a mea Daca nu era moderator nu ii dadeai warn..ma lasi frate...Bine, daca spui tu, ca sa nu zici ca am dat ca Ice e moderator, iti dau si tie, dar nu warn ci disable 10 zile. Ne vedem peste 10 zile!
Guest The_KniveS Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hai ba lasa-ma in p**a mea Daca nu era moderator nu ii dadeai warn..ma lasi frate...pff nu trebuie sa vb asa... oricum nu ma int pe mn dak iau warn ca nu imi traiesc viata pe forum, aici mai intru cateodata din plictiseala :) si stii cum , linkmania e un forum cu reguli ce trebuiesc respectate
IceMan Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Hai ba lasa-ma in p**a mea Daca nu era moderator nu ii dadeai warn..ma lasi frate...Noi te lăsăm, acum lasă-ne și tu pe noi.. definitiv.The_KniveS, citatul nu-mi aparține. Era chiar de umor ..
Guest The_KniveS Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Noi te lăsăm, acum lasă-ne și tu pe noi.. definitiv.The_KniveS, citatul nu-mi aparține. Era chiar de umor ..ok am inteles asta, dar nu prea imi place cand se face doar misto de romani si nu se vb si de bine despre noi, daca noi facem misto de poporul nostru, ce pot sa le mai cer la altii straini.
2dor Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ok am inteles asta, dar nu prea imi place cand se face doar misto de romani si nu se vb si de bine despre noi, daca noi facem misto de poporul nostru, ce pot sa le mai cer la altii straini.Razi de obicei nu de oameni in sine, in fond , fiecare chestie de acolo are o cauza de care nu suntem "noi" vinovati.
Radu21 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ok am inteles asta, dar nu prea imi place cand se face doar misto de romani si nu se vb si de bine despre noi, daca noi facem misto de poporul nostru, ce pot sa le mai cer la altii straini.Ai dreptate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa il jignesti pe ice. Si, normal ca fac astea baza, fiindca tare e plina de tigani, care umbla cu telefonul lor cu difuzorul spart si asculta manele. :-j
Cyantifc Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Cum iti dai seama ca esti roman -ai sau ai avut covoare pe pereti -mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg -ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria -folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla -parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi GENIALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ChoWdeR Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 -parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi cea mai tare )))))))))) ahahhhaaahhahahahahahaha
Cori Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Daca stai sa te gandesti multe lucruri sunt adevarate chiar daca unii nu vor sa recunoasca.Astia sunt romanii
Mousey Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 -parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi cea mai tare )))))))))) ahahhhaaahhahahahahahaha subscriu
Radu21 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 cunosc pe unu de a purtat blugi din noiembrie pana in martie si de atunci vine cu alta pereche de blugi
Kamelot Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 -mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg :whistle:
prince VEGETA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 paritnii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cind suna in strainatate inca urla la telefon Nu parinti mei dar stiu cazuri