Jump to content
Dani

Avioane vechi pe post de restaurante

Recommended Posts

Posted

Primul model de restaurant este facut din al doilea Boeing 747 construit vreodata. Este amplasat in Mokpo, Coreea de Sud, iar proprietarul pot sa zic ca a fost foarte inspirat cand s-a gandit la acest lucru. De ce? Pentru ca are parte de un succes enorm si pentru ca avionul nu va ajunge la fiare vechi.

Al doilea restaurant este amplasat in Costa Rica si este facut dintr-un model foarte vechi de Fairchild C-123, care a apartinut unei organizatii conduse de CIA, SUA. Arata bine nu?

Si sa nu uitam si de modelul rusesc Ilyushin-14, care a fost introdus intr-un restaurant din Cehia, bine cunoscut ca si Runway 34.

Iar ca si un bonus va arat o barca super tare facuta dintr-un model Boeing 307 Stratoliner din 1937. Foarte tare frate!

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

Toate pozele

Posted

Chiar daca sunt vechi , ele arata bine ca design , mai ales eu sunt "mort" dupa helicoptere/avioane etc ce sa spun este ceva frumos :wub: sa iei masa intr-un avion

Posted

Nu e o idee nouă, avem chiar și în România așa ceva din câte știu. :)

daca se poate, poti oferii mai multe informatii ? :D

Posted

Nu sunt si nici nu vor fi , se vor fura :))

hai nu zau ? cum se fura un avion ? il bagi pur si simplu sub umar si fugi cu el ? =))

e tare ideea .. mai economisesc din costuri la constructie :D

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Foarte frumos... si ecologic :).

Posted

Era un Il-18 (posibil restaurant) la Campina,in locul unde a cazut Aurel Vlaicu.

Dar din cate am auzit,primarul s-a gandit sa-l dea la fier vechi :blink:

Posted

Nu e o idee nouă, avem chiar și în România așa ceva din câte știu. :)

Cica e in Lugoj dar nu cred. Oricum super tare ideea cu restaurantul :)

Posted

destul de interesanta ideea...totusi stau si ma intreb unde le incape lor bucataria .. au hote in avion..sau se duce mirosu in sala de mese :) totusi e un avion.. nu un spatiu unde iti poti desfasura activitati de bucatarie .. :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...