gealatu Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Va rog sa imi spuneti si mie cum sta treaba asta fiindca eu chiar ca nu inteleg. M-am hotarat sa imi fac abonament la internet prin RDS ( mai ales publicitati de pe site cu privire faptul ca primesti modemul gratis, au crescut viteza, etc) si ieri cand am sunat la sediu RDS o d-ra de acolo mi-a spus ca de fapt modemul nu se primeste gratuit ci se cere chirie de 2 euro/luna, doar abonatii rds primesc modemul gratis. Pai acuma cum este??? il primesc in custodie pe gratis sau nu??? Ptr ca pe site asa scrie, citez `` Am facut ca modemul sa il primesti gratuit in custodie`` Eu asta inteleg, ca si daca esti proaspat abonat si daca esti in retea , modemul este gratis. Va rog sa imi spuneti cum sta treaba. Ca sa stiu, ma abonez sau nu? Merita?
Apashu Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 din cate spui tu inteleg ca doar cei care aveau abonamente il primesc in custodie , ceilalti urmand sa il plateasca/inchirieze cel mai bine mergi personal la serviciul comercial pentru lamuriri
crazy19 Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Pentru lamurire: il primesti in custodie (gratis) NUMAI daca te abonezi la CableLink(+) pentru 1 AN! Daca te abonezi doar lunar, atunci trebuie sa platesti chirie lunara pt modem 2$.
Guest Biggie_mac Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Modemul este GRATIS doar DACA optezi si pentru telefonie. Se specifica clar pe siteul rdslink.ro faptul ca ... citez: "Noul modem CableLink este special conceput pentru a permite activarea serviciului de telefonie..." deci ti-l dau gratis dar trebuie sa optezi pentru telefonie nu numai pentru internet. Contractul se face pe perioada nedeterminata adica cat timp stai la el modemul e al tau. Singura problema si e inca mister pentru mine este ce se intampla daca dintr-un motiv sau altul se strica modemul?. Din cate stiu nu exista nici un fel de garantie referitoare la modem.
gealatu Posted July 17, 2004 Author Posted July 17, 2004 cum adica??? daca imi cumpar modemul care este 65 de euro, nu primesc garantie pe el??!!!atunci mai bine il inchiriez ca daca nu mai merge sunt nevoiti sa mi-l schimbe, nu??sau???