Jump to content
Coolio

C parere avetzi despre Linkmania ?

Recommended Posts

Imi place foarte mult shi formatul acestui forum. De exemplu vedeam forumuri(cred ca erau php, daca asha se numesc smile.gif ), care imi faceau nervi. Forumul Linkmania mi se pare cer mai marpha forum din cate am vazut. O parere buna am shi despre site. Tineti-o tot asha icon_thumright.gificon_thumright.gificon_thumright.gif

Link to comment
Share on other sites

si forumul asta e scris tot in php cele de care vb tu sunt phpBB oricum nu e cel mai misto ... cel mai misto ar fi n invision powerboard 2.x sau vbuletin(astea nu stiu la ce versiune o ajuns)

Link to comment
Share on other sites

E super forumul smile.gif ..... jos palaria si tot respectul celor care au contribuit la realizarea lui si tuturor moderatorilor tiphat.gif ...O chestie ma intriga totusi : daca cititi cu atentie Regulamentul Linkmania o sa vedeti la Articolul 13 , alineatul 23 , punctul x ca la 250 de posturi pe forum , primesti gartuis prin posta una bucata cutit semnat de Ducu Bertzi cu ,care sa cioplesti copaci , la 1000 posturi primesti 1 bucata masinuta de colectie Buraggo (Trabant) iar la 3000 de posturi un tichet de masa de 68. 000 mii lei...sper sa se tina de cuvant . tongue.giftongue.gif

Link to comment
Share on other sites

Inca regret fostul skin si inca nu m-am obisnuit q titulaturile membrilor (scoala de gaming, liceul etc) care mi se par destul de... puerile (pentru gustul meu).

De evolutie nu prea stiu ce se zic... am fost martorii unor scandaluri, am pierdut cativa moderatori, am castigat altii, au aparut sectiuni, au disparut coordonatori... Schimbari peste schimbari poate nu intotdeauna benefice. Nefiind pe forum decat din ianuarie, nu pot sti cum statea treaba prin 2004 (in special inainte de MU - no offense dudes)

Oricum forumul este departe de forma finala, asa k astept noi modificari

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...