alecs_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Mda,pacat de copii,sa auzi o impuscatura cand vorbesti cu cineva la telefon,si el sa numai raspunda..nasol
2dor Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Un barbat in varsta de 49 de ani sa impuscat in cap in timp ce vorbea cu fiul sau la telefon . El le-a spus colegilor sai de serviciu ca iese putin pana afara deoarece nu se simtea bine . Afara a luat telefonul mobil si la apelat pe fiul sau in varsta de 22 de ani . Convorbirea lor telefonica a fost scurta , spunandui la telefon ... Click pentru a citi mai multe Va doresc o zi buna ! buna asta sursa ProTV cu video de la Antena3 Astept parerea unui moderador . Cand imi va spune sa nu mai postez " NEWS " pe linkmania atunci nu voi mai posta . De aproximativ 1 luna fac acest lucru , postes noutati , diverdismente , discutii generale etc si nu mi-a spus nimeni nu mai posta ca iti dau ban ori nush ce . Cand imi va spune un moderator , nu mai fa asta , atunci nu o voi mai face . Dar atata timp cat o multime de persoane intra la mine pe blog si imi citesc blogul si nu comenteaza nimeni nimic chiar uni isi dau cu parerea atat pe forum cat si pe blog nu am nimic impotriva . Doar ca ma enerveaza ca se trezeste 1 sa zica ceva apoi restu il urmati pentru un post in plus ... nu mai zic nimic . De acord cu tine postezi "News" dar faci si reclama in acelasi timp ,daca te-ai limita doar la News ar fi perfect Sau mi-ar place sa vad de la tine o stire facuta numai de tine , pe baza unui studiu , analize, ceva in genul lui Mircea Badea , aduna infoarmatii si iti formuleaza o intreaga ipoteza si iti da si concluzii. O intreaga discutie :) Acum sa revenim la stire: Asa e omul prefera sa aiba un bun si apoi sa plateasca rate la el , in loc sa stranga lunar o suma de bani pe care sa o transforme mai tarziu in bun material. Odihneascase in pace.
locomotors Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Nasol?Eu cred ca "nebun".Mai bine nu comentam mai mult decat trebuie in astfel de cazuri.Dumnezeu sa-l ierte!
Random Hero Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Cred ca fiul sau va ramane cu sechele in urma acelei "convorbiri". Mult prea traumatizant ca cineva sa auda un glont care ii ucide tatal.. tras chiar de acesta
Az. Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Un barbat in varsta de 49 de ani sa impuscat in cap in timp ce vorbea cu fiul sau la telefon . El le-a spus colegilor sai de serviciu ca iese putin pana afara deoarece nu se simtea bine . Afara a luat telefonul mobil si la apelat pe fiul sau in varsta de 22 de ani . Convorbirea lor telefonica a fost scurta , spunandui la telefon ... Ca reclamele penibile la bloguri sunt de kkt.
Flake Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ca reclamele penibile la bloguri sunt de kkt.terminati-o mai. E foarte ok ce face. Atat timp cat nu exagereaza e totul ok . Incercati si voi sa va faceti reclama tot asa,printr-un mod care ne ajuta pe toti.Am comentat mai sus stirea.. sper sa nu iau warn si de data asta. Nu am mai putut da edit
Narcisa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Om nebun... :duh: De acord. Au luat'o razna toti.