Jump to content
-clao-

S-a impuscat in cap in timp ce vorbea cu fiul sau la telefon

Recommended Posts

Posted

Un barbat in varsta de 49 de ani sa impuscat in cap in timp ce vorbea cu fiul sau la telefon . El le-a spus colegilor sai de serviciu ca iese putin pana afara deoarece nu se simtea bine . Afara a luat telefonul mobil si la apelat pe fiul sau in varsta de 22 de ani . Convorbirea lor telefonica a fost scurta , spunandui la telefon ...

Click pentru a citi mai multe

Va doresc o zi buna !

Posted

Un barbat in varsta de 49 de ani sa impuscat in cap in timp ce vorbea cu fiul sau la telefon . El le-a spus colegilor sai de serviciu ca iese putin pana afara deoarece nu se simtea bine . Afara a luat telefonul mobil si la apelat pe fiul sau in varsta de 22 de ani . Convorbirea lor telefonica a fost scurta , spunandui la telefon ...

Click pentru a citi mai multe

Va doresc o zi buna !

sper sa nu patesti si tu la fel daca iti pica blog-ul tau fermecat :)) , traznilear si blog`uri .. zici ca aveti un club de striptease atata publicitate le faceti .. , cand o intelege lumea ca daca ce scrii pe el merita citit lumea vine si fara atata tam tam #-o

Posted

Astept parerea unui moderador . Cand imi va spune sa nu mai postez " NEWS " pe linkmania atunci nu voi mai posta . De aproximativ 1 luna fac acest lucru , postes noutati , diverdismente , discutii generale etc si nu mi-a spus nimeni nu mai posta ca iti dau ban ori nush ce . Cand imi va spune un moderator , nu mai fa asta , atunci nu o voi mai face .

Dar atata timp cat o multime de persoane intra la mine pe blog si imi citesc blogul si nu comenteaza nimeni nimic chiar uni isi dau cu parerea atat pe forum cat si pe blog nu am nimic impotriva . Doar ca ma enerveaza ca se trezeste 1 sa zica ceva apoi restu il urmati pentru un post in plus ... nu mai zic nimic .

Va doresc o zi buna !

EDIT : @ Stalk3r macar comenteaza ontopic daca tot ai ceva de spus

@ zxzxcasqwt - interesant nick`ul tau ... sunt sigur ca te-ai luptat cu tastatura cand lai scris nu ? pass`u tau e la fel ? .... aaaa da .... esti mandru ca ai +1 la post ? ...

Posted

pff... ce`as face daca as auzi un foc de arma cand vb cu tata la telefon ... si el sa nu mai raspunda? 8-| ... doamne fereste , mai bine bat in lemn..:|

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Pacat,in ziua de azi multi oameni se sinucid din cauza datoriilor.

Guest stefteo21
Posted

[...]sustine ca convorbirea[...]

Esti praf

Posted

ma.. clao asta intotdeauna ma face curios si ma face sa dau click pe blogul lui ...

------------------

on topic - Ce sa spun.. nu cred ca mai poate fi spus ceva. Nu inteleg de ce a facut totusi chestia asta.. de ce l-a sunat pe unul din fii lui chiar atunci cand voia sa se sinucida. Ar fi trebuit sa vorbeasca cu ei si sa faca asta mai tarziu,sau si mai bine.. niciodata.

Posted

Astept parerea unui moderador . Cand imi va spune sa nu mai postez " NEWS " pe linkmania atunci nu voi mai posta . De aproximativ 1 luna fac acest lucru , postes noutati , diverdismente , discutii generale etc si nu mi-a spus nimeni nu mai posta ca iti dau ban ori nush ce . Cand imi va spune un moderator , nu mai fa asta , atunci nu o voi mai face .

Dar atata timp cat o multime de persoane intra la mine pe blog si imi citesc blogul si nu comenteaza nimeni nimic chiar uni isi dau cu parerea atat pe forum cat si pe blog nu am nimic impotriva . Doar ca ma enerveaza ca se trezeste 1 sa zica ceva apoi restu il urmati pentru un post in plus ... nu mai zic nimic .

Va doresc o zi buna !

Daca nu a facut nimeni nimic in privinta lui George_Copos acela, cu siguranta nu vor face nimic nici impotriva ta. Ai putea macar sa pui stirile complete, nu sa lasi tampon la detalii ca sa fortezi lumea sa intre pe blog-ul tau pentru a citi tot articolul, care este oricum copiat de pe un site de stiri. Vorbind de bun simt..

Posted

@ gta-player - tati , unde te oblig eu sa dai tu click pentru a citi mai multe ?

Traim in RO , asta spune totu ....

Va doresc o zi buna !

Guest D0lce&Gabbana
Posted

Asa e criza ... isi spune cuvantul :>

Posted

Ce ai scris tu:

Stirea:

Un barbat in varsta de 49 de ani s-a impuscat in cap in timp ce vorbea cu fiul sau la telefon .

El le-a spus celor 3 colegi ai sai din echipajul de interventie ca iese putin pana afara pentru ca nu se simte prea bine . S-a dus in spatele cladirii unde a luat telefonul mobil si si-a sunat fiul in varsta de 22 de ani .

Copilul sau sustine ca nu a vorbit mult cu tatal lui la telefon deoarece convorbirea lor telefonica a fost intrerupta brusc de un foc de arma . Tatal lui a inceput sa ii spuna despre datoriile mari pe care le avea la banca , despre certurile frecvente cu sotia sa , apoi si-a luat zilele .

Barbatul mai avea 2 copii in varsta de 13 si 15 ani . In urma sa barbatul a lasat lacrimi si tristete .

sursa : stirile proTV

Tu le copiezi de pe ProTv, iei o bucatica din text si o pui aici, apoi te astepti ca sa dea lumea click pentru a citi tot textul. Normal ca in acest sens ma obligi, deoarece imi creezi intentionat o incomoditate. Ce faci tu e marketing, care nu isi are rostul aici. Singurul tau scop este de a atrage prostimea, nu sa contribui cu ceva, altfel era foarte simplu sa dai copy&paste de pe ProTv direct aici. Ma rog, degeaba imi racesc gura.

Posted

pentru nijte datori sa te impusti? omfg. te imprumuti la altu dai din datoriile care le ai si la salar dai lu ala inapoi cat i-ai cerut ca sa achiti datoriile :-j..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...