Achmed Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 De ce nu se face scan db in fiecare zi ? dureaza 5-10 minute si cred ca lumea ar fi de acord Nu la ora fixa ca atunci stiu sa dupeze inainte si sa dea tot pana la scan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XposeX Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Ce intelegi prin scan db? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achmed Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 Ce intelegi prin scan db? oOpai aseara s-a stins servu , si s-a scanat db-ul de iteme dubate (cu acelasi serial) din cate am inteles eu. De ce sa nu se faca asta in fiecare zi . In felu asta impactul asupra jocului va fi minimal. Dupe exista , la lhap e ultimul aparut si probabil vor mai aparea , deci probabil nu se vor putea elimina toate bugurile imediat , dar daca nu se poate , macar sa limitam efectele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodoo17 Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 pai aseara s-a stins servu , si s-a scanat db-ul de iteme dubate (cu acelasi serial) din cate am inteles eu. De ce sa nu se faca asta in fiecare zi . In felu asta impactul asupra jocului va fi minimal. Dupe exista , la lhap e ultimul aparut si probabil vor mai aparea , deci probabil nu se vor putea elimina toate bugurile imediat , dar daca nu se poate , macar sa limitam efectele .din cate am auzit eu cu toate ca nu am fost interesat de chestia asta un scan la toata baza de date ar dura mai mult de o zi... cand se face, se face pe parti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyreXel Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 aseara nu a fost nici un scan. a fost lag pana cand a aflat dragos si a dat un rr la srv Link to comment Share on other sites More sharing options...