Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Achmed

Echilibrul jocului

Recommended Posts

Eu am o mica problema , tinand cont de ce s-a intamplat aseara , oare mai are rost sa jucam asa ?

Au fost banati cei ce au facut dupe , perfect corect, nu ar trebui sa mai fie lasati sa joace , dar ce facem cu jwlurile intrate in "Economie" ?

Nu este corect sa ii banam pe cei ce au dat iteme la trade si au luat jwluri dupate , si nici sa dispara acestea , dar totusi cateva perosane au ~1000 jwluri avantaj tot datorita duperilor.

De asemenea cum pe versiunea asta Zen-ul e important , se putea foarte usor sa isi faca cate 2kkk zen si sa puna pe un mule. Asta e cam greu de depistat tinand ca sunt zeci de conturi si caractere ce ar trebui studiate.

Acum sa nu imi sariti in cap , dar eu as fi de acord cu un rr db :P (poate si pt ca nu am decat lvl 260) :)

Eu cred ca char-ul e cel care doare mai tare, nu itemele... pentru char-ul ala a pierdut ceva timp, nu l-a facut cu una cu doua, chiar si cu speed, daca a folosit. I-a lovit exact unde trebuia :). Pentru Siege sunt necesare char-uri mari... pana la urma, pentru Siege se joaca. Deci... da, sanctiunea e destul de potrivita. Daca mai greseste, iar e sanctionat, no big deal :).

Eu cred ca char-ul e cel care doare mai tare, nu itemele... pentru char-ul ala a pierdut ceva timp, nu l-a facut cu una cu doua, chiar si cu speed, daca a folosit. I-a lovit exact unde trebuia :). Pentru Siege sunt necesare char-uri mari... pana la urma, pentru Siege se joaca. Deci... da, sanctiunea e destul de potrivita. Daca mai greseste, iar e sanctionat, no big deal :).

Ah , exista deja topic la sugestii :) Sry

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=281059

Oricum lumea nu vrea rr db :)

Nu ar avea nici un efect resetarea bazei de date. O luam toti de la 0, se dupeaza de pe conturi mici, se fac mii de jwl's si se baga iar la Trade-uri. Conturile respective blocate si am ajuns tot acolo.

In concluzie, iar ar umbla mii de jwl's dupate.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...