Jump to content
Mehico

Prezentari guilde

Recommended Posts

Ideea pentru un asemenea topic mi-a venit dupa ce am realizat un filmulet despre guilda K&P (din care am facut parte), care din pacate nu mai e activa, avand ca scop "comemorarea" ei.

Tot aici este locul unde va puteti prezenta guilda daca indepliniti cateva cerinte, cum ar fi:

  • sa aiba cel putin un an vechime
  • sa respecte formatul din acest post (cel mai important e sa aiba anexat un film de prezentare - va imping si eu la putina creativitate)
Fiind la inceput topicul, se vor accepta comentarii despre filmulete sau guilde, insa mai incolo nu prea.

Guilda: K&P

Fondatori: Krypton si Princesita

Scurt istoric: A fost infiintata de Krypton si Princesita prin martie 2005 si a incetat sa mai activeze pe la sfarsitul anului 2007 din cauza renuntarii a mai multor membrii. Intotdeauna a fost ca o adevarata familie, dar virtuala, ne-am inteles foarte bine si eram destul de apropiati. Momentan numele este inca pastrat de [bunny].

Membrii: Au fost mai multi insa echipa de glorie cam asta e: Krypton, Princesita, bunny_MG, mehico, Ghost^Face, DethKnight, master_m, AngelBlack, AngelBlue, DonGarcea, shenzon_MG, BirdyZaElf, Lord^Alex, dadina, GUNIT-MG, ~D@rK*MG*, Dolce, Nuke, codrin_MG, Lazu, Scrumuletz, Chimistul, Giani_DW, nebunatik, Philip, pYro-[DK], DaNu7z_BK, Nyzrael & ReavenDW.

Film: http://www.trilulilu.ro/Mhy/03588fcf61b387

http://rapidshare.de/files/46842749/Movie_0003.wmv.html - Download de pe Rapidshare (recomandat, pentru o calitate mai buna)

Ne rezervam dreptul de autor asupra numelui.

Link to comment
Share on other sites

Guilda:CrowN

Fondatori: Gabytzu

Scurt istoric:Guilda a fost infiintata de Gabytzu prin Octombrie 2007 si continua sa activeze.In prezent guilda este "condusa" de Strike.A fost si inca este o guilda unita.Stim sa ne distram si sa ne "omoram" timpul :D

Membrii:Numarul nu-l stim exact,au fost destui ce-i drept...Tot respectul pentru:Gabytzu,mojo_Mg,Yang_SM,Crematory^,QQQQQQ si Donatello2,care nu mai activeaza din pacate.

Film: http://rapidshare.de/files/46851095/Film_2.wmv.html

Este facut cam la inceputul infiintarii guildei.Nu e cine stie ce,doar prezentarea numelor membrilor care erau atunci in guild si...o mica mare amenintare :D.Si o melodie....Cam atat

Link to comment
Share on other sites

Guild: ZoHaN

Fondatori: Clanul a fost creat pe data de 28 Februarie 2005, în jocul Mu Linkmania, în urma unui pariu realizat între patru jucători: ZoHaN, Gynno, SlimR şi WarHammer, care, printr-o înţelegere, au propus că cel care va face level-ul 150 (la jocul Mu Linkmania) va putea crea clan. Astfel, s-a întâmplat ca acest om să fie ZoHaN, şi, susţinut cu dârjenie de Gynno şi WarHammer, a creat

Clanul Z.o.H.a.N, adică Zone of Honor as you Need

Scurt Istoric: Clanul a fost creat pe data de 28 Februarie 2005, în jocul Mu Linkmania, în urma unui pariu realizat între patru jucători: ZoHaN, Gynno, SlimR şi WarHammer, care, printr-o înţelegere, au propus că cel care va face level-ul 150 (la jocul Mu Linkmania) va putea crea clan. Astfel, s-a întâmplat ca acest om să fie ZoHaN, şi, susţinut cu dârjenie de Gynno şi WarHammer, a creat

Clanul Z.o.H.a.N, adică Zone of Honor as you Need.Cu timpul, cei patru jucători s-au despărţit, ultimul plecat fiind Gyzmo, care a fost pilonul de bază într-o perioadă de declin a clanului. Timpul a trecut, şi sistemul şi regulile Clanului s-au îmbunătăţit cu ajutorul membrilor care s-au implicat în crearea acestui clan. Astfel, s-a creat un sistem de carieră care acordă în timp oricărui membru posibilitatea să aibă autoritatea în conducerea clanului. Astfel, Master-ii au fost creaţi, la baza Clanului stând: ZoHaN, C@pone, Phenoman, şi, cu timpul, Z_E_U_S şi Gyzmo; numărul master-ilor crescând; următorii fiind: balaurul, [Dezza], Chiper, boddom, Disturber (numărul master-ilor fiind nelimitat, tot timpul în căutarea unor oameni de calitate şi loiali Comunităţii).

În 2007, Clanul este alcătuit din peste 100 de membrii loiali care au înţeles sensul acestui Clan : are gânduri mari de a lega prietenii şi de a se distra pe cinste. Deoarece noi aplicăm proverbul "Cei ce se aseamănă se adună!", sperăm să ni te alături şi să înţelegi ceea ce noi încercăm să creăm pe acest forum. Eşti bine venit chiar dacă nu vrei să ni te alături !

Suntem un grup foarte prietenos. J Puteţi găsi mai multe din istoria acestui Clan la acest link : Istoria Clanului. În prezent, Clanul este extins pe multe jocuri, însă, în special, rădăcinile lui sunt în jocul Mu Linkmania. Înregistrează-te şi intră pe forum ; documentează-te despre cum să intri în Clan. Succes!

În August 2008 Clanul i-a o nouă întorsătură, şi devine CLUB.

În 2009 proiectele devin tot mai serioase şi mai ambiţioase pentru distractia membrilor şi masterilor , ele stand la baza prieteniilor stranse legate în această comunitate, iesirile in grup devin tot mai dese, iar petrecerile în interiorul comunitatii mai obisnuite si usor de organizat ca până acum.

Link to comment
Share on other sites

Guest Andree@

Guilda:Griffins

Fondatori: Tuborg si Tembelu

Scurt istoric:Totul a inceput in luna Februarie a anului 2006,cand 2 frati,Tuborg si Tembelu,s-au gandit sa formeze o guilda a lor aceasta fiind Griffins.S-au strans multi oameni cunoscuti si respectati pe server.Cei 2 frati s-au lasat in cele din urma de mu,urmand ca pe caracterul GM Tuborg sa activeze o foarte buna prietena a acestora,Gandalf(Ganditza).Dupa cateva luni bune...Gandalf a refacut guilda,aceasta progresand foarte frumos.In luna Martie a anului 2008 din cauza unor probleme Gandalf(de aceasta daca fiind o alta BD Gandalf avea caracterul cu numele de Ganditza)nu a mai activat prea des,guilda fiind preluata de dana_26 pana in 12 Apr 2008, cand Ganditza a refacut guilda ramanand asa pana in prezent pe 97 d,continuand traditia pe S1 avand'o ca GM tot pe Ganditza dar cu numele de Gandy.

Membrii: membrii de la refacerea guildei din aprilie sunt Ganditza, Melody, Aragon_, K_R_O_N, Tembelu_MG, coisan,dana_26.Casy, PLay_Bk, RushMe, CezarDW, gicuta^MG, Mambutzica,Dudy,ElfitzzA,~Gogu~ ,eron,HassDrubal.In urma unui conflict dana_26 a parasit guilda in noiembrie 2009.Ceilalti care au iesit s-au lasat de mu sau altcineva au inceput sa activeze pe contul lor decizia fiind a lor.In prezent membrii vechi inca mai joaca avand printre ei playerii noi.

Despre guilda...are in componenta oameni foarte prietenosi,asa ca o recomend cu cel mai mare drag pe S1 :)

Film:-

Tot Respectul Ganditza,~Gogu~,Tuborg si Tembelu pentru eforturile depuse pentru noi si pentru tot ce ati facut si faceti in continuare :)

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...