Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest silverfast07

mai este cineva pe clicknet?

Recommended Posts

Guest silverfast07
Posted

stiu de pe versiunea trecuta ca erau probleme de peering intre clicknet si rds... is curios daca e aceeashi problema si daca mai sunt si altii k si mine..

Guest silverfast07
Posted

ok..dar chiar nu se poate rezolva! sau nush...un launcher special..habar n'am orice...dar vad k nu face nimeni nimic, si suntem mai multi cu problema asta ...

Posted

stiu de pe versiunea trecuta ca erau probleme de peering intre clicknet si rds... is curios daca e aceeashi problema si daca mai sunt si altii k si mine..

am clicknet banda de 6mb si nu am nici o problema..plus ca merg 4 calculatoare in acelasi timp

Posted

am clicknet banda de 6mb si nu am nici o problema..plus ca merg 4 calculatoare in acelasi timp

pe zii sau noaptea nu am nici eu nici o problema..pe la 7-9 seara se face putin lag..acceptabil totusi. in rest e ok

Guest kreeper
Posted

da unde locuiti voi de aveti probleme cu cliknet ? Am clicknet de 3-4 ani de cand a aparut si merge perfect nu am avut lag nici pe 97d si nici pe s1, pe 97d trageam cu es la 11k ore intregi si nu luam d.c. Nu va mai plangeti atata de clicknet, configurativa modemul cum trebuie. Intre mine si server nu e latenta mai mare de 20-30 ms, si nu mi sa blocat niciodata imaginea sau sa se intepe.

Am avut asa pe 97d testat cu abonamentele de:

2.5mbps

6 mbps

Iar pe s1 cu

6 mbps

si acuma in prezent am 8mbps

(GALATI)

Guest silverfast07
Posted

plm..nici eu nu prea am ziua sau noaptea..mai mult spre seara..locuiesc in tm app;) desi nu cred k ar avea vreo legatura orashu..si conexiunea e de 2mbps

Guest kreeper
Posted

Ba sar putea sa aibe, depinde daca locuiesti in zone mai izolate sau orase mici, unde nu sa investit in "infrastructura" retelei clicknet s-ar putea sa aii surprize.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...