BorosCiprian Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 “10 milioane de euro pentru Dacia Duster.” Renault ofera 10 milioanne de euro pentru productia de serie “Duster”,care ar putea fi primul SUV Dacia, lansarea prevista in 2012.Gama de motorizare cuprinde un 1,6 benzină 106 CP şi 1.5 dCi , dar există posibilitatea de a vedea introdus un 2.0 diesel 170 CP.Dacia Duster de serie nu va arata exact ca Conceptul prezentat la Geneva,ne asteptam insa la o masina care aduce la un 70% de Conceptul original. ----------------------------------------------------------------------- Parerea mea este ... aceasta : Daca ar scoate aceasta masina pe piata , sincer va ridica foarte mult DACIA . Din cate stiti cand auziti de dacia va ganditi la o cutie de chibrituri sau .. la o masina PRAF , sincer daca ar scoate aceasta masina cum o sa ne gandim cand spunem DACIA ? Eu zic ca veti spune : O masina de lux . Se merita banii pentru aceasta masina . Acum sa speram ca o va scoate .Momentan ea este un concept Filme -> -> Stirile PRO TV Link to comment
Random Hero Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 ar arata foarte frumos un model Dacia ca cel prezentat in imagine, sau 70% din acela (dar sa pastreze ce e mai frumos in acei 70% :D) :wub: Link to comment
spauny Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 cred ca e al 100-lea topic pe tema asta Link to comment
MIRAje Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 a mai fost stirea asta de nush cate ori pana acum...in poze arata bn dar nu o sa pastreze aceeasi forma...si Loganu' arata bn in poze si cand l-au scos a lasat de dorit... Link to comment
Ivanovici Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 probabil va fi tot un "esec" ca si cu loganu,sandero etc :-j Link to comment
Nok!a Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 eu nu am vazut nici un topic pe forumu asta cu privire la oferta firmei Renault pt Dacia Duster... , nu stiu unde ati mai vazut voi Link to comment
[IlluSioN] Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 vor sa prinda si ei o afacere buna .. cei de la renault :D pentru ca daca ar produce modelul asta ar face niste bani frumosi Link to comment
Ivanovici Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 prosti au fost cei de la Dacia ca nu au facut colaborarea cu Mercedes .. acum aveam masini mai bune .. decat loganurile astea Link to comment
c1ocan Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Arata chiar bine masina, prosti sa fie sa vanda proiectul. Link to comment
Guest DubLeCriMe Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 disignu ce e de ea Link to comment
Stalk3r Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 “10 milioane de euro pentru Dacia Duster.” Renault ofera 10 milioanne de euro pentru productia de serie “Duster”,care ar putea fi primul SUV Dacia, lansarea prevista in 2012.Gama de motorizare cuprinde un 1,6 benzină 106 CP şi 1.5 dCi , dar există posibilitatea de a vedea introdus un 2.0 diesel 170 CP.Dacia Duster de serie nu va arata exact ca Conceptul prezentat la Geneva,ne asteptam insa la o masina care aduce la un 70% de Conceptul original. ----------------------------------------------------------------------- Parerea mea este ... aceasta : Daca ar scoate aceasta masina pe piata , sincer va ridica foarte mult DACIA . Din cate stiti cand auziti de dacia va ganditi la o cutie de chibrituri sau .. la o masina PRAF , sincer daca ar scoate aceasta masina cum o sa ne gandim cand spunem DACIA ? Eu zic ca veti spune : O masina de lux . Se merita banii pentru aceasta masina . Acum sa speram ca o va scoate .Momentan ea este un concept Filme -> -> Stirile PRO TV sursa ? PS: conceptul NU va fii productie in serie , ci doar inspiratie .. , modelul final a fost deja prezentat , si se afla deja in constructie , arata similar insa putin mai compact . Link to comment
BanKai Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 macar ei sunt inventivi ... sunt ideile lor :) ( vb de romani ) Link to comment
Guest MaGic_MaStEr Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Arata destul de frumos,bravo lor :). Link to comment
Stalk3r Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 macar ei sunt inventivi ... sunt ideile lor :) ( vb de romani )cauta tot pe aici pe la stiri sau unde , este un post cu varianta finala .. o sa gasesti , si o sa vezi ca arata 80% la fel , pare mai compacta doar Link to comment
ChIsToCuL Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 arata frumos ar fi pacat sa vand modelul... bv lor si la mai multe renault lucreaza la o noua masina Dacia DC4 momentan este doar in stadiul de design Link to comment
Guest The_KniveS Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 arata frumos ar fi pacat sa vand modelul... bv lor si la mai multe renault lucreaza la o noua masina Dacia DC4 momentan este doar in stadiul de design daca as avea o masina ca asta as putea sa zic ca sunt mandru ca am dacia :> Link to comment
Parazitu' Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 hmm..e mare diferenta de la prototip la o masina de serie..insa ce pot spune...arata bestial..daca o sa fie si asa masina de serie..ca design cel putin eu zic ca o sa atraga destule priviri..acum sa vedem si ce dotari si ce motor vor dezvolta cei de la renault pentru ea :) sa speram ca va fi un succes..avem nevoie de asa ceva pentru a relansa piata romana..si mai ales firma dacia.. Link to comment
BanKai Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 nuj dc cand ma uit de masina imi aminteste de Citroen Link to comment
locomotors Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Parca e dintr-un joc video :),interesant.Asteptam "verdictul" Link to comment
-tunninG- Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 ce frumos arata good work;) Link to comment