Jump to content
BorosCiprian

Dacia Duster

Recommended Posts

“10 milioane de euro pentru Dacia Duster.”

Renault ofera 10 milioanne de euro pentru productia de serie “Duster”,care ar putea fi primul SUV Dacia, lansarea prevista in 2012.Gama de motorizare cuprinde un 1,6 benzină 106 CP şi 1.5 dCi , dar există posibilitatea de a vedea introdus un 2.0 diesel 170 CP.Dacia Duster de serie nu va arata exact ca Conceptul prezentat la Geneva,ne asteptam insa la o masina care aduce la un 70% de Conceptul original.

-----------------------------------------------------------------------

Parerea mea este ... aceasta :

Daca ar scoate aceasta masina pe piata , sincer va ridica foarte mult DACIA . Din cate stiti cand auziti de dacia va ganditi la o cutie de chibrituri sau .. la o masina PRAF , sincer daca ar scoate aceasta masina cum o sa ne gandim cand spunem DACIA ? Eu zic ca veti spune : O masina de lux . Se merita banii pentru aceasta masina . Acum sa speram ca o va scoate .Momentan ea este un concept

Filme ->

-> Stirile PRO TV

“10 milioane de euro pentru Dacia Duster.”

Renault ofera 10 milioanne de euro pentru productia de serie “Duster”,care ar putea fi primul SUV Dacia, lansarea prevista in 2012.Gama de motorizare cuprinde un 1,6 benzină 106 CP şi 1.5 dCi , dar există posibilitatea de a vedea introdus un 2.0 diesel 170 CP.Dacia Duster de serie nu va arata exact ca Conceptul prezentat la Geneva,ne asteptam insa la o masina care aduce la un 70% de Conceptul original.

-----------------------------------------------------------------------

Parerea mea este ... aceasta :

Daca ar scoate aceasta masina pe piata , sincer va ridica foarte mult DACIA . Din cate stiti cand auziti de dacia va ganditi la o cutie de chibrituri sau .. la o masina PRAF , sincer daca ar scoate aceasta masina cum o sa ne gandim cand spunem DACIA ? Eu zic ca veti spune : O masina de lux . Se merita banii pentru aceasta masina . Acum sa speram ca o va scoate .Momentan ea este un concept

Filme ->

-> Stirile PRO TV

sursa ?

PS: conceptul NU va fii productie in serie , ci doar inspiratie .. , modelul final a fost deja prezentat , si se afla deja in constructie , arata similar insa putin mai compact .

Guest The_KniveS

arata frumos

ar fi pacat sa vand modelul...

bv lor si la mai multe

renault lucreaza la o noua masina

Dacia DC4 momentan este doar in stadiul de design

Imagine IPB

Imagine IPB

Imagine IPB

daca as avea o masina ca asta as putea sa zic ca sunt mandru ca am dacia :>

hmm..e mare diferenta de la prototip la o masina de serie..insa ce pot spune...arata bestial..daca o sa fie si asa masina de serie..ca design cel putin eu zic ca o sa atraga destule priviri..acum sa vedem si ce dotari si ce motor vor dezvolta cei de la renault pentru ea :) sa speram ca va fi un succes..avem nevoie de asa ceva pentru a relansa piata romana..si mai ales firma dacia..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...