Jump to content
SOLMYR

Need help on Warcraft 3 !!! pls

Recommended Posts

Posted

Mesaj catre RaduTk shi Wagram shi alti pasionati care joaca pe Battlenet !!!

Cum dau de voi??

Ym SolmYr_pc.......Macar un mesaj sa am id-ul vostru pls

Posted

Shi eu sunt pasta ......abia bat un pc easy cu optiunea 100%

Wagram ma intereseaza daca ai fisele tehnice ale raselor(fiecare cladire cu upgraduri + fisele oamenilor + upgradurile

aaaaaa....sper ca saptamana viitoare sa imi cumpar shi eu war 3-ul :>

Guest KaZaQ
Posted

am si eu WarCraft III: Frozen Throne v1.07 crack`uit ... cum ma pot juca cu voi? De ce patch`uri/update-uri/crack`uri am nevoie? PLS help me

#wyck3d^TeaM * bLuEsHiFt de pe LinkMania Bucuresti CS 1.5

Posted

Reinstaleaza W3 si pune ultimul patch(1.16). Cu noi poti juca pe Battle.net. :>

Cu crack-ul nu pot sa te ajut. Google is your friend. :)

Posted

Tocmai mi-am luat si eu war 3 battlechest sa mai schimb cs-u ca devin dependent iar  :). Care are chef sa imi traga o cafteala pe Bnet (sunt pasta ma bate si computeru), sa ma caute, account Nistor.

Bine ai facut, Speedy. :> Asteptam un replay cand executi primul insane. :)

Posted

@kazaq - Daca ai key original continuam discutia! Daca nu...nu ai cum sa joci cu noi!

@speedy- daca la CS mai greu, de abia astept sa te rup la w3 :>

Posted

@Popeye : pai profita cat timp poti :). Azi am jucat prima data pe bnet si am descoperit ca sunt si altii mai slabi ca mine :). Am ajuns lvl 5 in seara asta :> dupa un start ratat cu 4 infrangeri consecutive.

Posted

Popeye o sa iti dau un beep pe YM :> cand intru, incepe sa imi placa tot mai mult jocul si stau deja cate vreo 2 ore pe zi pe war 3, chestia nasoala e ca din 5 meciuri unu pierd prin disconnect :) si e nasol rau cand ai intrat in baza adversarului si trebuie doar sa astepti sa ii cada cladirile.

Posted

si e nasol rau cand ai intrat in baza adversarului si trebuie doar sa astepti sa ii cada cladirile.

Steam Tanks + Inner Fire = GG. :wink:

Posted

Nice Wagram, inner fire cu tanks :> da nu la asta ma refeream. Ziceam ca ii nasol sa iti dea disconnect de la Bnet cand practic ai castigat, esti in baza adversarului si el nu mai poate face nimic sa se apere.

Posted

Intr-adevar e foarte trist cand pierzi asa din cauza disconecturilor. Dar sa vezi cum e cand iti mor eroii si tu dai ca disperatul pe TP sau pe health potion si nu se transmit comenzile din cauza lag-ului :cry: .

Posted

Nice Wagram, inner fire cu tanks :> da nu la asta ma refeream. Ziceam ca ii nasol sa iti dea disconnect de la Bnet cand practic ai castigat, esti in baza adversarului si el nu mai poate face nimic sa se apere.

Scuze, am inteles eu gresit. Cunosc si eu situatiile astea de care vorbiti tu si Alex si intr-adevar e iritant. Noroc ca mie nu mi se intampla foarte des.

Guest dem0lition
Posted

Salut, oameni buni; si eu joc w3 pe bnet de vreo juma` de an - acc: brotherdem0 sau dem0lition.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...