[Hook] Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Moartea a lovit fulgerator, aseara, pe Bulevardul Timisoara, din Capitala! Un barbat de 58 de ani a vrut sa traverseze printr-un loc nepermis si a fost spulberat de masina unei firme de securitate, care mergea, se pare la o interventie.Socat de eveniment, unul dintre martorii accidentului a inceput sa strige la colegii soferului si acesta, povesteste omul, ar fi sarit la el. Politistii au intervenit insa imediat si au aplanat conflictul. Medicii de la ambulanta si cei de la SMURD s-au chinuit aproape 30 de minute sa il readuca la viata pe barbat, insa in zadar. Politistii de la rutiera au inceput acum o ancheta. In urma acesteia se va stabili vinovatia soferului si a pietonului implicati in accident. In acest caz, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala.http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-t...t-cu-viata.htmlSursa:ProTv Link to comment
zetulescu Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 2 masini de la BGS faceau curse .....inca un caz musamalizat...scandal mare a iesit acolo. Link to comment
jas2jas Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Asta e , daca iti e lene sa mergi pana la o trecere de pietoni.. Iti asumi riscurile , orcum R.I.P.. Link to comment
Random Hero Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Asta e , daca iti e lene sa mergi pana la o trecere de pietoni.. Iti asumi riscurile , orcum R.I.P..RIP... Omu' a fost vinovat acum... ca a trecut pe unde nu trebuia... Dar eu era sa fiu luat pe capota chiar si pe trecerea de pietoni -> no comment Link to comment
Schatzi92 Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 cazuri cum era sa patesti au patit multi . crede-ma Link to comment
serious_mike Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 RIP... Omu' a fost vinovat acum... ca a trecut pe unde nu trebuia... Dar eu era sa fiu luat pe capota chiar si pe trecerea de pietoni -> no commentoff: dacă te uiţi la soare când treci strada ce să-ţi fac :D Link to comment
spauny Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 degeaba sunt atatea legi rutiere ca fiecare face ce vrea si uite ce se intampla. Link to comment
MIRAje Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 degeaba sunt atatea legi rutiere ca fiecare face ce vrea si uite ce se intampla.exact...numai tine cont lumea de legi...si pe trecerea de pietoni iti e frica sa treci in ziua de azi... Link to comment
[IlluSioN] Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 asa traverseaza toti .. le e lene sa se duca 5 metrii mai in spate si uite ce patescoricum i'mi pare rau Link to comment
Guest MaGic_MaStEr Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 R.I.P. pacat ca nu a circulat pe unde trebuie. Link to comment
Mayhem Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 pacat de acel om, se intampla destul de des astfel de accidente Link to comment
Parazitu' Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 oricum..un om care tine la viata respecta si regulile de circulatie..inclusiv cele privitoare la fiind pieton..si chiar de era sa faca aia intrecere trebuia sa se opreasca..pe strazi tot felu' de nebuni au permis..noi trebuie sa avem grija de viata noastra..nu altii..totusi pacat.. :( Link to comment
marius_truckerfan Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Pai , in primul post scrie ca se grabeau la o interventie :) . Voi , daca ati lucra la o firma de securitate si sunteti chemati la o interventie , mergeti cu 50 km/h ? . Omul e de vina : 1) Nu a trecut printr-un loc permis . 2) Ce dracu , era vaca sau om ? Nu s-a asigurat macar ? Daca totusi gonea , il si auzea , si il si vedea . (doar vacile se uita inainte) . #-o Link to comment
Random Hero Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Pai , in primul post scrie ca se grabeau la o interventie :) . Voi , daca ati lucra la o firma de securitate si sunteti chemati la o interventie , mergeti cu 50 km/h ? . Omul e de vina : 1) Nu a trecut printr-un loc permis . 2) Ce dracu , era vaca sau om ? Nu s-a asigurat macar ? Daca totusi gonea , il si auzea , si il si vedea . (doar vacile se uita inainte) . #-o Tu daca ai lucra la o firma de securitate si esti chemat la o interventie, cand vezi un om care traverseaza (printr-un loc nepermis), bagi pedala de acceleratie in podea sau macar incerci sa il eviti? Poate ca in cazul asta nu s-a putut face asta... Si ne-am dat si noi seama cine e de vina :beer: Link to comment
marius_truckerfan Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Tu daca ai lucra la o firma de securitate si esti chemat la o interventie, cand vezi un om care traverseaza (printr-un loc nepermis), bagi pedala de acceleratie in podea sau macar incerci sa il eviti? Poate ca in cazul asta nu s-a putut face asta... Si ne-am dat si noi seama cine e de vina :beer:Ce sa eviti ma la viteza mare ? Tu crezi ca poti sa bruschezi volanul la viteza mare ? Te trezesti in copac . Poti sa tot ai directie asistata :-j . Oricum , cine stie cum a aparut omul ca o naluca dintr-o data pe drum . Link to comment
Random Hero Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Ce sa eviti ma la viteza mare ? Tu crezi ca poti sa bruschezi volanul la viteza mare ? Te trezesti in copac . Poti sa tot ai directie asistata :-j . Oricum , cine stie cum a aparut omul ca o naluca dintr-o data pe drum .Nu cred ca zburau tipii aia pe sosea ca la Formula 1... dar in fine... nu suntem nici criminalisti nici altceva.. doar forumisti care comenteaza pe un alt deces... si ne batem cap in cap fiecare cu ideile sale... Link to comment
iReaLRauL Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 A riscat .. si a platit .. R.I.P. Link to comment
Floopy Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 A fost la locul nepotrivit la momentul nepotrivit Link to comment
Ioana Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Acu' nu de mult era sa fiu si eu calcata de masina...am trecut si eu printr-un loc nepermis...s-a oprit la vreo juma' de metru de mine...R.I.P.... Link to comment
marius_truckerfan Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Nu cred ca zburau tipii aia pe sosea ca la Formula 1... dar in fine... nu suntem nici criminalisti nici altceva.. doar forumisti care comenteaza pe un alt deces... si ne batem cap in cap fiecare cu ideile sale... Apai oarecum n-aveau 300 km/h . ;) E greu sa eviti un obstacol aparut si la 100 km/h ora . Oricum , stirile astea deja ma enerveaza , doar decese de ceva vreme incoace . Link to comment