Jump to content
[Hook]

Tragedie la Codlea! O fetita si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la etaj

Recommended Posts

Durere sfasietoare in sufletele unor parinti din Codlea. Unicul lor copil, o fetita in varsta de 1 an si 7 luni, s-a prapadit dupa ce a cazut de la balcon.

Tragedia a avut loc atunci cand mama fetitei a mers pe balconul comun al blocului, de la etajul 1, sa intinda rufe la uscat. A luat-o cu ea si pe cea mica, ca sa nu o lase singura in apartament. Nu stia, insa, ca balustrada balconului are cateva zabrele lipsa, gaura fiind ascunsa sub cateva covoare lasate la uscat de vecini.

La un moment dat, a vazut copilul cum a vrut sa se sprijine de balustrada si s-a prabusit in gol. In cadere, cea mica s-a lovit grav la cap.

Fetita a fost dusa la spital de o ambulanta, chemata urgent de mama. La spital, fata a fost tinuta in viata cu ajutorul aparatelor. Dupa aproape 12 ore, a cedat.

Oamenii care traiesc in bloc sunt revoltati. Unii il acuza pe administrator pentru ca nu a inlocuit zabrelele lipsa, altii o acuza pe mama de neglijenta.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/tra...de-la-etaj.html

Sursa:ProTv

Frate tu esti reporter Pro tv si noi nu stim? :|

Dumnezeu sa o ierte nu doresc nimanui rau dar nici eu nu vreau sa ma intristez cu gandurile astea.

Dar terminati odata cu stirile astea despre morti :|

OFF: Daca o sa te uiti pe la numarul de vizualizari si raspunsuri ale stirilor de genul: "o soferita a spulberat doua fetite"; "X a murit dupa 3 luni de chin"; s.a.m.d, o sa vezi ca sunt cu mult mai populare decat restul subiectelor... Oare avem o atractie pentru cazurile morbide? :blink:

OT: Odihneasca-se in pace... totusi cred ca mult mai usor ar fi scapat fetita daca ar fi cazut din pat, lasata singura 5-10 minute in apartament... si nu de la etaj :|

Dumnezeu sa o ierte nu doresc nimanui rau dar nici eu nu vreau sa ma intristez cu gandurile astea.

:clap:

O.T.: :| asta este, intr-adevar e trist dar cu ce ma incalzeste pe mine? Postati numai lucruri deprimante in loc sa citim ceva interesant, sa radem , sa aflam ceva nou.

[HooK] nu te supara, dar asta e parerea mea. In afara ca toata lumea spune "r.i.p. , dumnezeu s-o ierte, etc, etc, etc..." ce altceva mai putem comenta aici?

De acord cu tine. Zici ca's stirile de la ora 5.

Dumnezeu s'o odihneasca

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...