Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pisy

o intrebare lancelot

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

eu imi pap laptele iar tu termina-ti morcovu

ba...mi-a placut asta :))

no zi acum pisy :) cum am facut eu de am scapat de atatea plangeri si ce plan diabolic am de a conduce lumea prin schimbarea unor reguli si prin faptul ca am iertat catvia azi de un suspend 2...eu chair cred ca voi tindeti sa deveniti foarte implicati in acest joc de aceea orice idee care iese un pic din tipar o priviti cu ostilitate si sunteti gata sa-i dati foc fara probleme :)

Recunosc ca regula nu este slefuita si de aceea mai avem o zi 2 sa o modificam sau sa o anulam..daca este cazul :)

Sper ca nu am fost prea sarcastic pentru tine si iti multumesc pentru faptul ca te gandesti cu drag la timpul meu liber si de asemenea pentru ca imi cauti cu zel un inlocuitor :tiphat:

ti-o slefuiesc eu ( regula ba :rofl1: )

2x sau 3x pk pe spot de la o singura persoana pe acelasi membru al party-ului = suspend ( desigur, nu si in arena >:) ). asa o sa scape si cel ce face pk de nervi sau ce-o avea stiind ca va trebui sa faca drumul piciul din nou pana acolo, fara repercusiuni, dar nu va avea ocazia sa-l...hartuiasca :((

asta-i totusi o regula cam urata. ca ar putea sa faca pk pe holder ( sa zicem exile ) si piciul ala ce sa faca si el? zburda 5-6 secunde pe spot si pac moare. adio spot, no suspend. sau se da ca a pierdut spotul? :(

Posted

nu va inteleg

adica cineva face pk pe tot party si de exemplu 2 persoane din 5 erau on in party

daca posteaza acele persoane din cate inteleg nu se sa ss pentru ca nu au dovezi ca i-a omorat pe toti din party

Guest Kamikaze
Posted

nu va inteleg

adica cineva face pk pe tot party si de exemplu 2 persoane din 5 erau on in party

daca posteaza acele persoane din cate inteleg nu se sa ss pentru ca nu au dovezi ca i-a omorat pe toti din party

si ala de face pk de unde stie care e afk si care nu? se risca sa-i omoare pe toti? eu nu cred

Posted

nu iti caut nici un inlocuitor. Nu am treaba dar frumos ar fi pentru noi , playeri, cu privire la o noua regula "eventual" sa deschideti un topic cu vote POLL si sa luati totusi putin in considerare parerea noastra a playerilor, pentru ca totusi si noi avem dreptul la o parere. Have Fun si sper sa fie totul bine pana la urma. :tiphat:

Si ce faci daca vine unu cu mai multe conturi pe forum si voteaza de 5-10 ori aceeasi chestie?

Posted

Si ce faci daca vine unu cu mai multe conturi pe forum si voteaza de 5-10 ori aceeasi chestie?

se poate face vot pe ip :P in fine

Guest Kamikaze
Posted

se poate face vot pe ip :P in fine

god damn woman, strici bunatate de av

ia pune-l la dimensiunile astea: 100 x 150

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...