Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pisy

o intrebare lancelot

Recommended Posts

Posted

Deci incepand de joi nu vom putea sta linistiti pe spot pentru ca se vor trezi unii si altii sa faca pk pe 1 din party de cate ori are el chef iar noi nu vom putea sta linistiti la un party sa facem lvl pentru ca ne vom chinui sa ajungem in capatul icarusului sau al aidei pntru ca vom fi omorati si nu va fi pedepsita aceasta actiune? ti se pare ceva logic? sau faci aceasta chestie doar din comfortul de a nu a avea atatea plangeri de rezolvat cu privire la pk pe spot?, pentru ca vad ca si regulamentul nu il aplici corect in anumite plangeri (si in favoarea unor playeri ex, 3 zile insulta in loc de 5) si pierzi vremea cu reguli de acestea care fac jocul sa fie o destramare si un haos in loc sa rezolvi cazurile de la plangeri. am o plangere asupra lui ul1se care a fost de 3 ori deja pe pagina 6 si acum e din nou pe pagina 8 sau 9 si e deja de peste 1 saptamana depusa. Nu stiu ce parere are Vdragos despre aceasta regula a ta. Iar dak nu se va scoate sa vad ce parere vor avea multi playeri cand nu vor putea sta linistiti de PK pe un spot. Mai mult ne vom plimba decat sa facem xp. Frumoasa regula. Chiar asa rau nu credeam ca va fi. Si pe deasupra ai mai venit si cu regula ta de pasti , mare crestinism,din confort de a rezolva cazurile de PK. Dak crezi ca nu mai poti face fatza ca moderator si GM retrage-te si lasa pe alti care vor sa isi dedice timpul liber pentru asta si din placere nu din ABERATII. la revedere. Mi-am schimbat parerea despre tine.

P.S. nu mai fi asa sarcastic cu raspunsurile tale in rezolvarea cazurilor ca nu dai dovada de nimik

Posted

Pussy, lick button number 1, the ADD REPLY thingie, not new topic.

esti in romania, vb romaneste si topicul lui e CLOSED ce reply vezi tu "LICKER"

Posted

esti in romania, vb romaneste si topicul lui e CLOSED ce reply vezi tu "LICKER"

CLOSED esti tu la brain, kitty. Topicul e deschis, lick there pwease. ;;) Si vorbesc in ce limba doresc eu, atata timp cat o scriu CORECT, meow.

Ce te face sa crezi ca nu sunt sarb, arab, bastinas al triburilor din Mesopotamia? TU?! Mama omida, tu esti? :o Let me kiss your paws! =))

Posted

Lady, vezi matale topicul ala mai jos? Scuipa acolo reply-uri ca tot despre asta e vorba.

ps: YOU'RE SO FUNNY, wanna hang out? :-j kitty and a wabbit, that should be so....groovey. Got milk? :D

Posted

Lady, vezi matale topicul ala mai jos? Scuipa acolo reply-uri ca tot despre asta e vorba.

ps: YOU'RE SO FUNNY, wanna hang out? :-j kitty and a wabbit, that should be so....groovey. Got milk? :D

eu cred ca tu deja o dai in lumea fantasmelor. Tu te crezi cu adevarat iepure. OMG :)) am terminat si cu tine. nu am adresat tie acest topic deci te rog eu imi pap laptele iar tu termina-ti morcovu si lasa-ma cu engleza ta iepureasca. bye

Posted

Tu-ti papi laptele? :o OMG! That's like...a dog licking himself. :| What a cruel kitty, you must be punished. ;;)

Deci, cu regula de pk, well, nici eu nu prea sunt de-acord, dar asta e. Iar despre faza cu pastele, jos ai topicul, cum ti-am zis si mai sus, buuuuuuuuuuuuuut, be nice, or i'll get reaaaaaal angry. >.<

"am terminat si cu tine"

ce replica, rawr. =))

Posted

Tu-ti papi laptele? :o OMG! That's like...a dog licking himself. :| What a cruel kitty, you must be punished. ;;)

Deci, cu regula de pk, well, nici eu nu prea sunt de-acord, dar asta e. Iar despre faza cu pastele, jos ai topicul, cum ti-am zis si mai sus, buuuuuuuuuuuuuut, be nice, or i'll get reaaaaaal angry. >.<

"am terminat si cu tine"

ce replica, roar. =))

dak nu esti de acord de ce nu pui piciorul in prag si va luati totzi dupa Lancelot care face reguli din burta lui si aplica regulamentul cum vrea el. Vdragos nu vede ce face lancelot? sunt sigura ca multi din moderatori nu sunt de acord cu aceasta. De ce nu faceti o conferinta totzi impreuna cu Vdragos si decideti regulile care sa nu faca chesti de genul acesta. Sa vedeti cate plangeri vor fi cu chestia aceasta. Mai multe decat au fost si de care a vrut lancelot sa scape de rezolvat threaduri. Nu gandeste si va luati dupa el.

Posted

Nu l-ai sesizat pe acel "prea". Nu sunt eu in masura sa iau decizii despre regulament, mods do it. De ce sa pun piciorul in prag? Sa-mi ranesc labutza de iepuras? :( You do it, bad oh kitty who drinks her own milk!!!

Posted

Nu l-ai sesizat pe acel "prea". Nu sunt eu in masura sa iau decizii despre regulament, mods do it. De ce sa pun piciorul in prag? Sa-mi ranesc labutza de iepuras? :( You do it, bad oh kitty who drinks her own milk!!!

nu ma refeream ca imi pap propiul meu lapte. Poate tu te-ai gandit la propiul tau morcove cand am zis? aoleu :)) Nu pune piciorul in prag , stai in spate, fugi. nu pui tu , nu pune altu , nu dezbateti nimeni problema si gata. Punem noi "piciorul in prag" playeri, ca voi nu puteti. noapte buna

Posted

dupa ce termini cu morcovu fetei , poti prelua morcovu meu .Nu poti , taci si ocupa loc!.Auzi am si eu o intrebare ... iti faci glumele dinainte ?

Posted

I got owned. :(

You're not going to get away with this, mean oh kitty. :sef:

Serios, o sa vorbim cu lance, dezbatem problema si revenim cu ceva raspunsuri. mkay? :)

@n4ughtyxxl, brush your theets first, then eat my carrot. >.< Ce de bagaciosi, geez, le-au trecut ora de culcare si ei tot se baga. Fiule, mai iesi de-acolo, i need to fart. 8-|

"Nu poti, taci si ocupa loc" ? Asta ce dracului mai e? =))) Replica de anime fan, sau ce? :))))

Posted

Chiar te rog sa se dezbata problema, dak ai fost in joc ai vazut pe post deja cum se asteapta ziua de joi :)) sa se rupa "mufe si picioare". Numa un joc placut nu va mai fi. :gun:

Posted

Nu mersi, va las pe voi sa va injurati si sa va faceti nervi. My playing days are over. :)

E ciudata regula daca stai sa te gandesti. Daca ai un party si cineva vine si omoara 4 din ei, iar unul e afk, ii poti face preluare. Sau altfel, unul din ei are stats mai slabut, il omoara mobii, deci tot scapa de suspend cel care face pk. Eh, vedem, scartaie rau. :)

Posted

@n4ughtyxxl, brush your theets first, then eat my carrot. >.< Ce de bagaciosi, geez, le-au trecut ora de culcare si ei tot se baga. Fiule, mai iesi de-acolo, i need to fart. 8-|

:-j oukay , playboy

2nd db: bunny_MG, 54 rr

bunny_BK, 58 rr

3rd db: bunnyx, 75 rr

bunny, 11 rr ,

cui i`ai vopsit ouale de ai primit asistent ? :coffee:

"Nu poti, taci si ocupa loc" ? Asta ce dracului mai e? =))) Replica de anime fan, sau ce? :))))

you`re so funny =)) =)) funny funny bunny =)) =)) =))

Posted

:-j oukay , playboy

2nd db: bunny_MG, 54 rr

bunny_BK, 58 rr

3rd db: bunnyx, 75 rr

bunny, 11 rr ,

cui i`ai vopsit ouale de ai primit asistent ? :coffee:

IPB Image

Posted

no zi acum pisy :) cum am facut eu de am scapat de atatea plangeri si ce plan diabolic am de a conduce lumea prin schimbarea unor reguli si prin faptul ca am iertat catvia azi de un suspend 2...eu chair cred ca voi tindeti sa deveniti foarte implicati in acest joc de aceea orice idee care iese un pic din tipar o priviti cu ostilitate si sunteti gata sa-i dati foc fara probleme :)

Recunosc ca regula nu este slefuita si de aceea mai avem o zi 2 sa o modificam sau sa o anulam..daca este cazul :)

Sper ca nu am fost prea sarcastic pentru tine si iti multumesc pentru faptul ca te gandesti cu drag la timpul meu liber si de asemenea pentru ca imi cauti cu zel un inlocuitor :tiphat:

Posted

no zi acum pisy :) cum am facut eu de am scapat de atatea plangeri si ce plan diabolic am de a conduce lumea prin schimbarea unor reguli si prin faptul ca am iertat catvia azi de un suspend 2...eu chair cred ca voi tindeti sa deveniti foarte implicati in acest joc de aceea orice idee care iese un pic din tipar o priviti cu ostilitate si sunteti gata sa-i dati foc fara probleme :)

Recunosc ca regula nu este slefuita si de aceea mai avem o zi 2 sa o modificam sau sa o anulam..daca este cazul :)

Sper ca nu am fost prea sarcastic pentru tine si iti multumesc pentru faptul ca te gandesti cu drag la timpul meu liber si de asemenea pentru ca imi cauti cu zel un inlocuitor :tiphat:

nu iti caut nici un inlocuitor. Nu am treaba dar frumos ar fi pentru noi , playeri, cu privire la o noua regula "eventual" sa deschideti un topic cu vote POLL si sa luati totusi putin in considerare parerea noastra a playerilor, pentru ca totusi si noi avem dreptul la o parere. Have Fun si sper sa fie totul bine pana la urma. :tiphat:

Posted

Pisi, democratia e un lucru rau. A zis-o si Rousseau, da' nu destul de clar.

Regula asta e foarte misto :)) PK Heaven. Mi se pare foarte ok sa-i zbori fluturii din cap unuia care comenteaza sarcastic in momentul in care il intrebi daca are loc in party ... sau daca pur si simplu nu-l suporti pe tip/tipa. It gives the game a more personal feeling. Ar trebui poate si scazut pretul PK-clear-ului :-".

Posted

Pisi, democratia e un lucru rau. A zis-o si Rousseau, da' nu destul de clar.

Regula asta e foarte misto :)) PK Heaven. Mi se pare foarte ok sa-i zbori fluturii din cap unuia care comenteaza sarcastic in momentul in care il intrebi daca are loc in party ... sau daca pur si simplu nu-l suporti pe tip/tipa. It gives the game a more personal feeling. Ar trebui poate si scazut pretul PK-clear-ului :-".

sa nu scada pretul pk`ului, ca cel care face pk sa stie ca se scapa greu sau e scump :D si nu o sa se faca mult pk deoarece zenul e din "aur" :P :crazy:

Posted

sa nu scada pretul pk`ului, ca cel care face pk sa stie ca se scapa greu sau e scump :D si nu o sa se faca mult pk deoarece zenul e din "aur" :P :crazy:

din aur auzi acolo:))) vand 30 bless si am 90 de milioane, destul pentru 3 reset pk si cum aici cand esti phono mai tot omori pe ei te distrezi cat te tine si dai reset pk. Mai te distrezi cat te tine si iara dai reset pk:)) nu o sa te vad bine. :gun:

Posted

2 De acum inainte pk-ul pe spot (in cazul in care cel omorat era in party) va fi pedepsit doar in cazul in care cel care a fost omorat va peirde si spotul.Daca party-ul celui care face plangerea a ramas in continuare pe spot/in posesia acesutial..nu va fi acordat niciun suspend iar plangerea nu va fi luata in considerare.

cum asa eu cum demonstrez ca am perdut spotu din cauza lu unu care face pk pe mine?

unu ma omoara azi pe spot fac print si pana ajung eu inapoi imi moare toti colegi din party si ce fac .ma duc pe spot gasesc pe altu si cei zic ba asta e spotu lu tata :)))

Doamne ce regula sa vedem cine va fi victima ei...brb la pk:))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...