nu ma cunosti Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Într-un sat din Columbia, mai exact în Cartagenia, se practică un obicei tare ciudat. Când împlinesc vârsta de 12- 13 ani, unii copii din orăşel îşi încep viaţa sexuală cu... asini. Acest "obicei" a fost descoperit de Ryan Duffy, un corespondent al postului VBS, care a făcut şi un documentar despre tradiţia locală, el deplasându-se în Columbia şi întrebând localnicii despre straniile practici. A fost surprins când a aflat că mulţi din localnici au făcut treaba aceasta şi şi mai surprins când a aflat că tradiţia încă mai este păstrată. Localnicii povestesc că sexul cu asini nici nu se compară cu sexul cu femeile. Corespondentul a rămas complet stupefiat când a aflat că nu este nicio ruşine să faci asta acolo, ba chiar se fac glume pe seama celor care încă nu au facut-o încă. Mai mult, femeile din orăşel ştiu despre practicile bărbaţilor lor şi nu au nimic împotriva acestui lucru. Ryan este oripilat, dar totuşi curios când şoferul "taxiului" care îi arăta împrejurimile i-a oferit o demonstraţie live. Ei merg împreună la o fermă de lângă orăşel unde şoferul găseşte un asin, îl duce după un tufiş, şi acolo îşi face "treaba" cu el youtube1 youtube2 youtube3 Sursa Link to comment
NoComment Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 wtf nu-s destule fete pe acolo ? Link to comment
Ga|\|EzU Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Cate obiceiuri ciudate nu or mai fi acolo de unde a venit si asta.."A woman is better, because a woman can suck your dick and a donkey can't" -rofl.LE: "There are some civilisations who believe having sex with donkeys will enlarge your penis"-@ part2 4:40So..The more sex with donkeys you take, the bigger penis you have.( asta de sigur fiind mai putin eficient decat numarul de post-uri) Link to comment
nu ma cunosti Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 wtf nu-s destule fete pe acolo ? la ce mufe au.. cred si eu ca nu ii mai plac fetele :) Link to comment
Nok!a Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 video-ul 3 nu mai merge, a fost scos de youtube Link to comment
Flake Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Sincer nu vad care e problema. Macar nu iau HIV Link to comment
mihai91 Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Sincer nu vad care e problema. Macar nu iau HIVsi crezi ca de la animale nu pot lua 999 de boli ?? Link to comment
2dor Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 video-ul 3 nu mai merge, a fost scos de youtube oare de ce ? :rofl2: Copii , voi sa nu faceti asta ! sunt destule femei si pitipoance ! iertati magarii :wub: Link to comment
Dima Dan Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 nevestele lor sunt de acord da o zi normala din viata lor."ce`ai facut draga azi,ce sa fac am stupefiat un turist cu obiceiurile noastre,si am bagat un asin in boscheti la pranz"sau alta sugestie sa puna femeia sa imbrace costum de magar oO sa fie mai kinky :D Link to comment
Flake Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 si crezi ca de la animale nu pot lua 999 de boli ?? Ou gad. Bineinteles ca am glumit mai,nu sunt chiar asa. Totusi daca folosesc prezervativ e ok Link to comment
banditzel Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 ău mai gad #-o scarbos #-o Link to comment
Hackeru' Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Au probleme cu capu , nu gandesc sunt redusi mintali Link to comment
BanKai Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 LoL frate ... da femeile ce au ? asini folositi de ce sex or fi ? bah banditule pe mess nu mi sti sa intri? Link to comment
Ioana Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 http://i305.photobucket.com/albums/nn232/D...nv/duckroll.jpgOu gad. Bineinteles ca am glumit mai,nu sunt chiar asa. Totusi daca folosesc prezervativ e okDoar daca.... Link to comment
GettinDatMoney Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Ce oameni ... ce traditie ... No comment Link to comment
Ivanovici Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 omfg,frumoasa forma de dezvirginare Link to comment
Random Hero Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Doamne fereste si de la 13 ani :rofl2: Link to comment
lixandra Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Si va mirati de zoofilii de la noi ... Link to comment
The^DiamondZ Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 In curand o sa ajungem sa facem sex cu .... capra vecinului Link to comment