Jump to content
nu ma cunosti

Fac sex cu asini de la vârsta de 13 ani

Recommended Posts

Într-un sat din Columbia, mai exact în Cartagenia, se practică un obicei tare ciudat. Când împlinesc vârsta de 12- 13 ani, unii copii din orăşel îşi încep viaţa sexuală cu... asini.

Imagine IPB

Acest "obicei" a fost descoperit de Ryan Duffy, un corespondent al postului VBS, care a făcut şi un documentar despre tradiţia locală, el deplasându-se în Columbia şi întrebând localnicii despre straniile practici. A fost surprins când a aflat că mulţi din localnici au făcut treaba aceasta şi şi mai surprins când a aflat că tradiţia încă mai este păstrată.

Localnicii povestesc că sexul cu asini nici nu se compară cu sexul cu femeile. Corespondentul a rămas complet stupefiat când a aflat că nu este nicio ruşine să faci asta acolo, ba chiar se fac glume pe seama celor care încă nu au facut-o încă.

Mai mult, femeile din orăşel ştiu despre practicile bărbaţilor lor şi nu au nimic împotriva acestui lucru.

Ryan este oripilat, dar totuşi curios când şoferul "taxiului" care îi arăta împrejurimile i-a oferit o demonstraţie live. Ei merg împreună la o fermă de lângă orăşel unde şoferul găseşte un asin, îl duce după un tufiş, şi acolo îşi face "treaba" cu el

youtube1

youtube2

youtube3

Sursa

Link to comment

Cate obiceiuri ciudate nu or mai fi acolo de unde a venit si asta..

"A woman is better, because a woman can suck your dick and a donkey can't" -rofl.

LE: "There are some civilisations who believe having sex with donkeys will enlarge your penis"-@ part2 4:40

So..The more sex with donkeys you take, the bigger penis you have.( asta de sigur fiind mai putin eficient decat numarul de post-uri)

Link to comment

nevestele lor sunt de acord da o zi normala din viata lor.

"ce`ai facut draga azi,ce sa fac am stupefiat un turist cu obiceiurile noastre,si am bagat un asin in boscheti la pranz"

sau alta sugestie sa puna femeia sa imbrace costum de magar oO sa fie mai kinky :D

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...