Guest speedywh Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Practic, de cand cu noua oferta de la RDS, nu prea ma mai pot juca.Am ping mult mai mare fatza de inainte.De ex la America's Army, serverul LinkMania Bucuresti, am acuma ping de 150-200 fata de 50 inainte. Si chestia e ca la fel a patit si un prieten care sta in alt cartier. Asa ca din 5 iulie, doar intr-o dimineatza la ora 8 am putut sa ma joc rezonabil, in rest ... Luni (19.07) primesc noul modem si sper sa nu mai am probleme. Nu inteleg de ce acuma brusc a scazut calitatea serviciilor ?
M1nDH4cK Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Pentru ca toata lumea sa isi ia noul modem si astfel sa se desfiinteze head-end-urile. P.s. Textul de mai sus este o gluma. :> P.P.s Modemul meu se desincronizeaza tot mai des in fiecare zi, ceea ce duce la niste latente crescute in jocurile online. Probabil se fac upgrade-uri / setari / modificari la head-end-uri (echipamentele care se "ocupa" de modem-urile LanCity).
KIZ Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Cred ca cel mai bine ar fi sa le scrii colegilor mei de la Cable Link. Adresele de contact sunt disponibile pe site-ul www.rdslink.ro.
Guest faithless Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Sal ! cred ca e o problema generala. eu mai mult de 7k/s nu mai vad de vrreo saptamana , iar un vecin de cartier , are mari pb cu sincronizarea.. la fel cum aveam eu in februarie, martie si aprilie... in ctza tomis nord... intr-o zi am sunt de la 9 din pana la 18 00 , ca sa raspunda pana la urma cineva.. asta dupa ce am trimis un email la Bucuresti , dar interceptat si oprit de cei din ctza. utilizam conexiunea altuia cand am trimis emailul. am facut si eu contractul pt noul modem si telefonie.. sper sa fie mai bine ca pana acuma , ca dublarea asta a insemnat mai mult injumatatire . Si KIZ , am trimis emailuri la linkmania ca sa ma ajute cu contul meu sa-l recapat , dar nimeni nu mi-a raspuns . Payneinc e contul , dar nu l mai pot accessa , dupa ce am corectat adresa de email de la profil. vom trai si vom vedea... dar daca nu vom mai vedea ? vom mai trai ?
Guest bogdan.romulus Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 Nu stiu daca problema ta se va rezolva odata cu noul modem. Eu il am de ceva timp si deseori nu mi se configureaaaza :!: :?:
alex Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 eu nu intzeleg de ce nu isi face rdslink un forum de suport tehnic :) vrei sa se umple baza de date din prima zi :>
KIZ Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 oricum imi bag linux :> si? o sa ai viteza mai mare daca iti bagi linux? sau ai de gand sa devii hacker? :)
alex Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 oricum imi bag linux :) si? o sa ai viteza mai mare daca iti bagi linux? sau ai de gand sa devii hacker? :) nu o sa ii dea rds-ul net calumea sa le faca forum :> si tinand calculatorul deschis ca un server le va tine si la toti "haceri" de pe undernet bnc-uri
alex Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 - si cate bncuri poti tzine pe un singur ip ?:) 3 :> :) :)