Jump to content
lixandra

Impresii despre raposatul 97d

Recommended Posts

Posted

Dupa cum se vede, 97d e aproape mort. Cativa au prins o perioada destul de maricica din acest db, altii mai putin.

Topicul acesta este pentru a imparti cu ceilalti, daca doriti, impresii despre: ce a fost pe 97d, despre timpul petrecut pe acesta (calitatea si experientele traite), bla bla...

So, who`s first :)?

Daca moderatorii cred ca va isca cearta, sa-l inchida.

Daca se pastreaza o limita a bunului simt, nu ar strica sa fie pinned. La fiecare sfarsit de db, un mic topic pentru impartasirea impresiilor.

Posted

First, ellow Lexa.

Pai, db 3 fata ce db 2 a fost total schimbat.Au aparut copii de 13-14ani care au gandirea total nepotrivita pentru un joc care se bazeaza pe comunitate.Cei din HH-ul vechi pot confirma acest lucru.De ce credeti ca multa lume la finalul db-ului 2 a zis ca se lasa?Ca nu mai aveau chef sa creasca si sa se distreze?NU!Pentru ca deja, pe db 2 spre final au aparut inaptii care au stricat tot farmecul jocului.

Pe db 2 aproximativ toata lumea era unita...cel putin la pk/events.Cele mai bune exemple sunt acelea in care se facea un soccer event ce tinea in jur de 3-5ore sau cum toata lumea se aduna (HH,IMORTALS etc) si se mergea pe spot la TaTa si se facea pk pe banda.Nu interesa aproape pe nimeni de exp-ul pierdut sau altceva...

Mie unu nu-mi pare rau ca s-a dus HDD-ul...Poate peste cateva zile vedem la "Linkmania - Stiri" : "5 copii s-au spanzurat si toti au avut bilet de ramas bun comun: S-a inchis linkmania!"

Posted

Aici am inceput sa invat mu pe serverul asta pe versiunea asta.

Prin mai 2005 , a fost frumos , spoturi , tradeuri , seturi etc. wars , am avut de toate , un server care era pot zice care era la fel era dexu , dar nu se compara cu linkmania.

Foarte frumos era , poate si din cauza ca eram incepatori si cand esti incepator parca e mai frumos un joc.

Cand ma miram de cineva , wow ce set are , wow ce aripi si mergeam prin lorencia si un bk in set rd omora un goblin de invazie ^_^

Serverul 97D s-a inchis cu mult timp inainte. A fost frumos ! ;;)

Guest Kamikaze
Posted

pe mine m-a "stricat" el cu tehnica dupatului cam prin ianuarie sau februarie 2006 :))

inca erau vremurile frumoase atunci, parca pe vremea aia isi luase si zabin gm-ul...si lance inca isi crestea adminul. a da, parca si kazmo mai era la datorie. good people ^_^

Posted

si Lance nu a apucat sa dea rr pe admin =((

trist ...don't cry emo-kid ...

A fost frumos...

Locul unde a inceput totul pentru mine (in leg cu mu online)

Locul unde am aflat ca satanul este un fel de pet...nu cum credeam eu ca sunt aripioare mici :((..si i-am zis unuia da si mie aripi mici :D

Nu este nimic ...decat un nou inceput :beer:

Posted

trist ...don't cry emo-kid ...

A fost frumos...

Locul unde a inceput totul pentru mine (in leg cu mu online)

Locul unde am aflat ca satanul este un fel de pet...nu cum credeam eu ca sunt aripioare mici :((..si i-am zis unuia da si mie aripi mici :D

Nu este nimic ...decat un nou inceput :beer:

de cand au aparut astia ca tn s-a stricat tot farmecul :-j

@ pe db 1 aveam un char pe nume Limbake si nu am apucat sa ii dau rr stiu ca la lvl 200 am stat vreo 2 luni sa il scot din losttower (fono) , atunci jucam cu tovarasii de la o sala din bucuresti (berceni-resita) cand mergeam o satra de "flacai" prin davias si omoram cu " sfintzi " (evil spirit) si 1 tov care avea lvl 170 si avea hell-fire ii omora dintr-o bucata erau uimiti toti voiam sa fim asa... primul quest care a durat cateva saptamani cred ... imi daduse un mg mare prin lorencia ( era un lag infernal cand era BC/DS ) . Daviasul , la iesire erau numai handralai mari si eu ma uitam socat la ei . Noria era piata serverului . In arena toata lumea la party frumos majoritatea on , bancuri , muzica , kestii , prietenii. Aqm toti "copii " majoritatea playerilor , dupe , vanatoare , hack`s , cand era bless`ul in putere pe 97d . Primele seturi primite Legendary lk dsr dd si black dragon lk dsr ref , cateva mok`uri , AA-staffuri de la un "om care voia sa se lase / prieten " si mi-a spus sa nu le vand decat pe 2000 de jwl`s . Cam atat ... incep sa va plictisesc :D ma apuca melancolia. :naughty:

edit: forumul l-am descoperit cand mi-am bagat net acasa , nu stiam de el :D (nu stiam nici cei ala forum , dar ma bateau la cap aia de prin joc sa intru pe forum sa cumpar nuj ce iteme/aripi )

Posted

pe db1 am avut un bk care l-am adus pana pe la lvl 326 si apoi l-am lasat unui necunoscut. cand am aflat ca urma rr la db am incercat sa intru dar am aflat ca el luase 30 zile suspend pe bk ca a cerut party si a pretins ca e admin, asa ca nu l-am mai vazut :(

tot acolo am aflat ca satanu nu se poate repara cu ciocanu sau la shop :D

a fost frumos cat a durat, db1 + db2, in rest nimic :)

Posted

de cand au aparut astia ca tn s-a stricat tot farmecul :-j

@ pe db 1 aveam un char pe nume Limbake si nu am apucat sa ii dau rr stiu ca la lvl 200 am stat vreo 2 luni sa il scot din losttower (fono) , atunci jucam cu tovarasii de la o sala din bucuresti (berceni-resita) cand mergeam o satra de "flacai" prin davias si omoram cu " sfintzi " (evil spirit) si 1 tov care avea lvl 170 si avea hell-fire ii omora dintr-o bucata erau uimiti toti voiam sa fim asa... primul quest care a durat cateva saptamani cred ... imi daduse un mg mare prin lorencia ( era un lag infernal cand era BC/DS ) . Daviasul , la iesire erau numai handralai mari si eu ma uitam socat la ei . Noria era piata serverului . In arena toata lumea la party frumos majoritatea on , bancuri , muzica , kestii , prietenii. Aqm toti "copii " majoritatea playerilor , dupe , vanatoare , hack`s , cand era bless`ul in putere pe 97d . Primele seturi primite Legendary lk dsr dd si black dragon lk dsr ref , cateva mok`uri , AA-staffuri de la un "om care voia sa se lase / prieten " si mi-a spus sa nu le vand decat pe 2000 de jwl`s . Cam atat ... incep sa va plictisesc :D ma apuca melancolia. :naughty:

edit: forumul l-am descoperit cand mi-am bagat net acasa , nu stiam de el :D (nu stiam nici cei ala forum , dar ma bateau la cap aia de prin joc sa intru pe forum sa cumpar nuj ce iteme/aripi )

@sau aia care impart dupe p linkmania :-j

Posted

Dupa cum se vede, 97d e aproape mort. Cativa au prins o perioada destul de maricica din acest db, altii mai putin.

Topicul acesta este pentru a imparti cu ceilalti, daca doriti, impresii despre: ce a fost pe 97d, despre timpul petrecut pe acesta (calitatea si experientele traite), bla bla...

So, who`s first :)?

Daca moderatorii cred ca va isca cearta, sa-l inchida.

Daca se pastreaza o limita a bunului simt, nu ar strica sa fie pinned. La fiecare sfarsit de db, un mic topic pentru impartasirea impresiilor.

felicitarile mele ,ptr acet topic deschis,

ptr mine a fost cel mai bun server si asa linkmania sa ridicat, cu mai muti pleieri si jucatori cu acest server 97, sincer pacat ca sa inchis :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...