Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kokadiller

[Event]Loto

Recommended Posts

evenimentul se desfasoara in felul urmator: cate o extragere intr-o zi din saptamana aleasa de admini/moderatori,se deschide un topic numit " Loto " in care posteaza toti cate 4 din 11 numere,adminii/moderatorii arunca la fiecare extragere 1 box / 1heart of love / 1 silver medal / 1gold medal.

inger = 1

satan = 2

unirea = 3

iteme +3+4...+10+11 = 3,4...10,11

varianta cu premii in soul exemplu:

4 nr prinse = 10 soul

3 nr prinse = 3 soul

2 nr prinse = nimic

1 nr prinse = nimic

varianta premii in zen exemplu:

4 nr prinse = 10.000.000 zen

3 nr prinse = 5.000.000 zen

2 nr prinse = 1.000.000 zen

1 nr prinse = nimic

(pt acordarea premilor adminul pune la dispozitie nick-ul de pe care fi contactat pt ridicarea premiului timp de 30 minute de la extragere) cei care nu se prezinta pt ridicarea premiului raman fara! ca sa nu alerge adminul dupa fiecare sa le acorde premiul...fiecare trebe sa cunoasca ziua si ora extragerii si timpul in care isi poate ridica premiul.

e doar o idee,nu e prea mult gandit-a dar astept parerile voastre sa o mai dezvoltam putin,eu am spus esentialul...desigur ramane la aprecierea adminilor/moderatorilor in ce conditii se poate desfasura eventul si in care zi a saptamanii.

e o idee...dar nu-mi place ideea cu postatul liber a unor variante... pentru ca imi pot face 50 de conturi pe forum si postez 50 de variante...si sigur voi castiga...propun sa "coste" o varianta...2-3 soul din care sa se stranga si banii de premiu...cu cat mai multi participanti cu atat mai mare premiul

inscrierea se poate face ca la black-jack cu ceva timp inainte de "extragere"

si as mai propune....fiind putine numere...sa conteze si aranjarea numerelor...de exemplu 1234 nu este acelasi lucru ca 1324 ....

e o idee...dar nu-mi place ideea cu postatul liber a unor variante... pentru ca imi pot face 50 de conturi pe forum si postez 50 de variante...si sigur voi castiga...propun sa "coste" o varianta...2-3 soul din care sa se stranga si banii de premiu...cu cat mai multi participanti cu atat mai mare premiul

inscrierea se poate face ca la black-jack cu ceva timp inainte de "extragere"

si as mai propune....fiind putine numere...sa conteze si aranjarea numerelor...de exemplu 1234 nu este acelasi lucru ca 1324 ....

sunt prea multe variante daca trebe sa fie in aceasi ordine cum pica,cred ca sunt destule variante asa cum e pt ca numerele se mai si repeta sa zicem ca pica la extragere : 11-5-5-2 iar cine are doar odata 5 nu i se pun 2 numere ghicite.

m-am gandit si eu la asta cu adunarea jwls,dar nu cred ca avem admin voluntar care sa stranga jwls...desi s-ar putea dedica 30-60 min pt inscrieri de ex: " pm xtest intre orele 13:00 - 14:00 1 bilet = 3 soul " dar e multa munca,iar adminul trebe sa posteze ce nick-uri au cumparat bilete + numerele care le-au ales cei care au cumparat bilete.

de exemplu:

koka: 4731

marcel: 5542

ionica: 4432

etc.

iar premiile de exemplu:

4 nr = 50% din jwls

3 nr = 30% din jwls

2 nr = nimic

1 nr = nimic

iar 20% din jwls comision pt munca adminului (daca le vrea) daca nu le vrea poate sa faca un alt event cu ele de ex: un trivia ceva.

in cazul in care sunt mai multi castigatori cu 3-4 numere premiul va fi inpartit in mod egal.

deci practic nu ar fi pre greu sa desfasuram eventul,totul depinde de un admin volunta care va face in felul urmator:

1. deschide un pined topic " Loto " in care posteaza doar el

2. anunta nick-ul,ziua,ora,loculpentru inscrieri (1 bilet = 3 soul / maxim 1 bilet de persoana)

3. in ziua inscrierilor dedica 60 de minete in joc pentru inscrieri in care deschide un mesaj la pined topic " Loto " pe durata inscrierilor pana la sfarsitul celor 60 minute dupa care il inchide cu toate nick-urile + numerele celor care au cumparat bilete in joc.

4. la extragere (adminul va arunca pe jos ce ii vine la mana dintre: box of heaven,heart of love,fire cracker,silver medal,gold medal) dupa aflarea numerelor adminul respectiv face o poza cu toate cele 4 iteme de pe jos care o posteaza in topic si anunta persoanele castigatoare.

5. ridicarea premiilor se face in termen de 30 minute de la aflarea castigatorilor la adminul respectiv care va astepta pm-urile voastre (doar caracterele inscrise pot ridica premiile)

6. numerele se pot repeta la extragere,in cazul extragerii de 2 ori a unui nr vor beneficia de ghicire doar cei care au acelasi nr repetat.

inger = 1

satan = 2

unirea = 3

iteme+nr = 3 --> 11

premii:

4 nr ghicite = 50% din soul adunate

3 nr ghicite = 30% din soul adunate

2 nr = nimic

1 nr = nimic

in cazul a mai multor castigatori pt acelasi premiu va fi inpartit in mod egal,in cazul in care nimeni nu castiga premiul cel mare toate jwls de la inscrieri se adauga la premiul de saptamana viitare.

cele 20% din jwls de la inscrieri raman adminului pt organizarea altor eventuri.

ce ziceti,ne incercam sansele?

:tiphat:

Guest CurseDKinG

Cred ca cel mai bine ar fi in felul urmator:

In fiecare saptamana, din extragerea 6/49 a Loto Prono, sa se ia PRIMELE 4 numere. De exemplu daca numerele extrase sunt: 5, 12, 19, 43, 35, 27, atunci numerele Loteriei Linkmania vor fii: 5, 12, 19, 43.

Biletele vor fi incasate de catre admini in fiecare duminica la o anumita ora (inainte de ora extragerii care e ~19:00) si sa fie in felul urmator:

Bilet 4 numere: 10 Soul.

Bilet 8 numere: 50 Soul.

Bilet 12 numere: 100 Soul.

Rata de castig va fii:

Pentru 4 numere prinse, 80% din JackPot.

Pentru 3 numere prinse, 50% din JackPot.

Pentru 2 numere prinse, 30% din JackPot.

Pentru 1 numar prins, 10% din JackPot.

Si totul sa inceapa cu un JackPot pus de admini, pentru ca apoi se vor strange Souls de pe bilete necastigatoare.

Cred ca e o idee foarte interesanta, spune'ti'mi si parerea voastra. :D

Cred ca cel mai bine ar fi in felul urmator:

In fiecare saptamana, din extragerea 6/49 a Loto Prono, sa se ia PRIMELE 4 numere. De exemplu daca numerele extrase sunt: 5, 12, 19, 43, 35, 27, atunci numerele Loteriei Linkmania vor fii: 5, 12, 19, 43.

Biletele vor fi incasate de catre admini in fiecare duminica la o anumita ora (inainte de ora extragerii care e ~19:00) si sa fie in felul urmator:

Bilet 4 numere: 10 Soul.

Bilet 8 numere: 50 Soul.

Bilet 12 numere: 100 Soul.

Rata de castig va fii:

Pentru 4 numere prinse, 80% din JackPot.

Pentru 3 numere prinse, 50% din JackPot.

Pentru 2 numere prinse, 30% din JackPot.

Pentru 1 numar prins, 10% din JackPot.

Si totul sa inceapa cu un JackPot pus de admini, pentru ca apoi se vor strange Souls de pe bilete necastigatoare.

Cred ca e o idee foarte interesanta, spune'ti'mi si parerea voastra. :D

nu am inteles de unde 8 si 12 numere pe bilet?

Guest CurseDKinG

pai biletu la loto in realitate il poti pune de 6 numere, 9 numere, 12 numere, 16 numere etc...si aici poti pune 8 numere / bilet, 12 numere / bilet...chiar daca numa 4 tre sa le prinzi...

adica eu pot pune cate bilete vreau, de 4, 8 sau 12 numere...spre exemplu:

xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx

Pentru astea ar trebui sa platesc 10 + 50 + 50 + 50 + 100= 260s... ai inteles?:D

CursedKing...si ideea ta e buna dar apare problema enuntata mai jos...

m-am gandit si eu la asta cu adunarea jwls,dar nu cred ca avem admin voluntar care sa stranga jwls...desi s-ar putea dedica 30-60 min pt inscrieri de ex: " pm xtest intre orele 13:00 - 14:00 1 bilet = 3 soul " dar e multa munca,iar adminul trebe sa posteze ce nick-uri au cumparat bilete + numerele care le-au ales cei care au cumparat bilete.

si o alta "problema" ar fi ca noi ne gandeam sa facem o loterie aici la noi in joc....cum zici tu depinde de extragerea loto 6/49...nu prea are legatura cu jocul...asa era la noi aici...vai ce o sa pice din cutiute...si toti ar fi stat cu sufletul la gura in joc nu la tv...

Guest CurseDKinG

da pai un admin poate intra in fiecare duminica la ora 18:00 de ex pentru adunare jwls...cine nu are jwls / nu e on la ora aia atunci se anuleaza biletele postate de el pe forum...

pai biletu la loto in realitate il poti pune de 6 numere, 9 numere, 12 numere, 16 numere etc...si aici poti pune 8 numere / bilet, 12 numere / bilet...chiar daca numa 4 tre sa le prinzi...

adica eu pot pune cate bilete vreau, de 4, 8 sau 12 numere...spre exemplu:

xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx

xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx

Pentru astea ar trebui sa platesc 10 + 50 + 50 + 50 + 100= 260s... ai inteles?:D

da,e buna ideea...dar cum ai propus tu s-ar strange prea multe jwls si nu cred ca ar avea adminii atata loc...mai bine ar fi (cred)

bilet 4 nr = 30 sau 10

bilet 8 nr = 60 sau 20

bilet 12 nr = 90 sau 30

si sa fie impachetate ca sa aibe loc adminul unde sa le puna toate.

Dupa cum bine vedeti nu prea putem conta pe jwl de la jucatori. Daca sunt dupate ce facem?

mda,e si asta o problema dar daca le culegeti cu 1 ora inainte de extragere atunci nu cred ca o sa dispara pana dupa extragere dupa ce le inmanati castigatorilor.

exemplu: duminica la ora 19:00 inscrieri pana la ora 20:00 iar la 20:00 gata inscrierile si incepe extragerea...dupa extragere se acorda premiile castigatorilor pana la ora 20:30,cei care nu vin sa isi ridice premiul pierde dreptul la el.

daca se nimeresc si dupate la castigatori si aveti plangeri cu atat mai bine ca mai aveti cativa suspecti...eu cel putin daca as fi in pielea unui duper nu as avea curajul sa dau adminului jwls dupate,intre noi jucatorii si voi adminii exista un gard invizibil peste care nu vedem,nu stim multe lucruri...cum scanati,cum rezolvati niste plangeri,cum acordati ss etc etc...chesti dinastea multi nu le stiu,iar daca se intampla sa treaca cateva jwls dupate prin mainile voastre si sa ajung la alt player dupa care sa ii dispara nu e mare scofala,ca acelasi lucru il poti pati si la trade,si nu ai ce face ca nu ai cum sa dovedesti ca ti-au disparut.

Guest CurseDKinG

da,e buna ideea...dar cum ai propus tu s-ar strange prea multe jwls si nu cred ca ar avea adminii atata loc...mai bine ar fi (cred)

bilet 4 nr = 30 sau 10

bilet 8 nr = 60 sau 20

bilet 12 nr = 90 sau 30

si sa fie impachetate ca sa aibe loc adminul unde sa le puna toate.

Nu prea cred ca vor fii probleme pt ca ei vor putea vinde jwls, sa noteze numarul lor complet, sa seteze marimea JackPotului si Game Masterul sa le editeze apoi la un admin in Inventory (cel care se ocupa cu event) doar in numarul in care se castiga :) deci daca JackPot este 1000 si se castiga doar 100 atunci 100 sa fie editate de Game Master :P

Guest *ROSY*

Ca sa nu fie probleme cu dupele nu se pot pune pentru inscriere bok-uri? :D Si premiul sa contina acele bokuri, ca oricum soul-uri cam are toata lumea

Ca sa nu fie probleme cu dupele nu se pot pune pentru inscriere bok-uri? :D Si premiul sa contina acele bokuri, ca oricum soul-uri cam are toata lumea

da,sa sti ca ar fi mult mai bine cu bokurile...jwls au cam pierdut valoarea dar bokurile au tot timpul valoare ca nu sti ce iti pica din ele!

daca am avea un admin disponibil care sa se uite aici si sa pune in aplicare eventul ar fi frumos! chiar foarte frumos pt ca acuma omori greu un golden si pica greu bokuri din el.

si am putea face asa exemplu:

1 bilet = 3 bokuri (+1)

iar saptamanal sa decida adminii cu ce tip de bokuri se va participa!

ex:

sapt asta - bok 4

sapt viitoare - bok +1

peste 2 sapt - bok +5

etc etc

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...