Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest xplord

Refresh rate

Recommended Posts

Guest xplord

De cand cu placa video asta noua (ati x1650 512mb ddr2 AGP8x, 128 bit) MU imi este setat automat pe 43Hz interlaced indiferent de rezolutia care o am in joc. daca schimb din windows rezolutia monitorului sau refresh rate mai mare de 60hz e la fel. In fullscreen cu refresh rate`u asta parca ar fi ecranu mutat cu 2-3cm spre dreapta si se vede in mare parte dungile de pe ecran, pot sa le numar.

Intrebare:

Cum pot sa fac sa schimb Refresh rate la MU, din 43 in 60,70,75 respectiv 85 (prefer 60 sau 85) ??

Multumesk anticipat, Xplord

Link to comment
Share on other sites

Era un program care seta o rezolutie si refresh rate default atat cat vroiai tu pentru toate aplicatile care le pornesti dar nu imi aduc aminte numele , incearca sa gasesti ceva pe google legat de asta..era destul de celebru programelul deci n-ar fi prea greu sa-l gasesti.

Link to comment
Share on other sites

Guest [cRs]

Te ajut eu cu mare placere :nanana:

faci urmatorii pasi :

Start->Run->scrii dxdiag->dai yes->si acu dai la More Help->si dai clic pe override...->selectezi override value si aici puii de exemplu 60 si dai ok--> exit si intri in joc (60 reprezinta refresh rate)

Sper k ai inteles :beer:

O zi buna :tiphat:

Link to comment
Share on other sites

Guest xplord

acolo din DXDIAG era setat pe 85Hz.. oricum am gasit in CCC > Display Options 3d Refresh rate override era disable l-am pus de 85Hz si imi mere pe 85hz.. probabil ca ala o avut ceva legatura cu DXDIAG si lo setat si acolo pe 85Hz . Da intr-adevar mere pe 85hz dar tot nu imi place pozitionarea in ecran, indiferent de rezolutie ar trebui sa fie un fullscreen complet nu ''intr-o parte''

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...