Jump to content
Rudolf77

FORUM - NeeD HelP

Recommended Posts

Posted

Vreau sa stiu cum imi fac un forum ... As prefera sa-mi spuneti cum "fur" un template de forum . Sunt aproape sigur ca e legal :> .

Multumesc anticipat

Posted

Ai auzit de rogramul asta: httrack?

Cu asta poti copia site-uri intregi deci ma gindesc ca si forum-uri.

Incearca , eu nu am incercat dar am luat alte site-uri si merge.

Succes!

P.S. -sa ma anunti si pe mine daca ia reusit silviuopris@rdslink.ro

Posted

Pai nu am zis ca vreau sa-l "fur" intrutotul ci doar templatul ca sa pot fi administrator si sa pot face sectiunile cujm vreau eu .

Nu m-am gandit la un template anume pe care vreau sa il copii.

Ti-am dat pm alexandru-b

Guest lcotfas
Posted

Sau mai simplu intra pe www.phpbb.com si gasesti o gramada de theme'uri f bine realizate. :>

Posted

Este foarte usor! De exemplu forumul asta in care vorbim noi acum este luat de pe phpbb.com(forumul este super---in plus are mai multe "styleuri" adica poti sa-ti iei ceva care sa arate pe placul tau....de la tema "Lord of the Rings" pana la cele mai futuriste designuri). Siteul are un support foarte bun care te poate ajuta extraordinar de mult. Dupa parerea mea este cel mai bun si cel mai "adevarat". Altele bune mai sunt vBulletin(care din pacate trebuie sal cumperi), Mercury Board s.a. Dar daca il iei ar fi bine sa te gandesti ca serviciul gratuit de hosting home.ro nu suporta mysql si php(necesare afisarii forumului phpbb si a celorlalte). Daca vrei dami un pm si iti dau nicku meu de pe yahoo messenger si pot sa til dau. Pe langa asta eu am avut rabdarea da downloadez vreo.....40-45 de stiluri :shock: daca vrei sati dau si tie cateva(imi zici ce ai cauta si cum ai vrea sa arate si eu ti le dau ca le stiu pe toate). Se poate spune ca sunt putin obsedat de forumuri.

Mai poti de asemenea sa te duci pe google si sa cauti "free bulletin boards", "free community forums".

Cu bine!

Posted

phpbb nu este chiar super.este chiar najpa, are o gramada de bug-uri ..dar este printre primele. Cel mai bun forum actual este Invision Power Board , in nici un caz phpbb.

Posted

Poate am inteles eu gresit dar cred ca vroia forum gratuit. Asa da ...sunt constient de Invision dar trebuie sal cumperi. La cele gratuite insa phpbb este in top.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...