Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

16iunie

VRETI SA AFLATI MISTERUL DUPE PE S1 ?

Recommended Posts

vDragosh daca vrei sa afli cum am facut astept din partea lu Lancelot scuzele care le merit eu si guilda mea

http://img10.imageshack.us/gal.php?g=screen041716430006.jpg

Vreau ca Lancelot sa bage un respect Bonito si eu sa bag Hustler

Guest iulyo

:-?? zi zeul meu ..zi ..idolul tuturor sufletelor umane..aranjam cu 3 miei sacrificati pe altarul inteligentei tale?

=)) =)) =)) hai ca`i tare asta =))

Guest DrakMan2

hai cu books :) dau 3+3 pe 1+2 :))

siasa nu avea miel de paste bonito :)) hai sariti rpd ^_^

:blink: nu pe bune..dupa ce iti va trece suspendul pentru semnatura..si te vei pregatii psihic pentru filtru ..crezi ca vom afla si noi secretul ..ce se ascunde in spatele magiei?..Cum ai reusit sa inventezi tu toate aceste smecherii nemaivazute?..Of tu patronul goblinilor...nu vrei sa ne ierti?Vom redenumi serverul S1 Bonito mansion..si ce ne vom mai rade

:blink: nu pe bune..dupa ce iti va trece suspendul pentru semnatura..si te vei pregatii psihic pentru filtru ..crezi ca vom afla si noi secretul ..ce se ascunde in spatele magiei?..Cum ai reusit sa inventezi tu toate aceste smecherii nemaivazute?..Of tu patronul goblinilor...nu vrei sa ne ierti?Vom redenumi serverul S1 Bonito mansion..si ce ne vom mai rade

ar fi un nume misto BonitoMania ce zici ? :))

ce greseala gramaticala =)))))))))) cu cine ai facut limba romana? :))

Guest HateLord

Se face dupe de cand ati dat drumu la oficial. Nu trebuie sa stiti voi asta :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...