Jump to content
Guest faithless

Contul linkmania nu mai poate fi accesat !

Recommended Posts

Guest faithless
Posted

Sal !

Am schimbt adresa de email la profil, si nu mai pot accesa contul linkmania. Acuma am facut altul . Ati mai patit si voi ? Incerc sa ma loggez cu fostul si mi zice ca ori ar fi inactiv , ori nu am introdus ce trebui. Dupa ce faci asta de vreo 30 de ori , cam devii expert in scrierea userului si parolei.

Astept sugestii !

Guest faithless
Posted

uita-te in mail , o sa ai o surpriza! :>

M-am uitat si aseara dupa modificare , si acuma. si nimik. nici un mail de la linkmania . sau altcineva....

deci ?

Guest einstein_EMC
Posted

Ce deci ?

Poate ca asta era surpriza !!! Te uiti dupa mailuri si supriza ...... nu ai nici unu.

Guest faithless
Posted

Ce deci ?

Poate ca asta era surpriza !!! Te uiti dupa mailuri si supriza ...... nu ai nici unu.

DECI NU MAI E NIMIK DE FACUT ? :cry:

Posted

are u surprised yet? :>

Inseamna ca ai scris aiurea adresa de mail. in mod normal primeai un mail in care era un link pentru reactivarea contului. Incearca sa dai un mai la adresa site-ului www.linkmania.ro (e scrisa adresa de mail pe undeva pe site), sau astepti pana se uita KIZ pe aici,,,,

am gasit adresa linkmania@rdslink.ro

Guest faithless
Posted

adresa am scris-o cat se putea de bine... era 2 dimineatza , dar totusi , vedeam ce scriu..

:>

Posted

faithless@linkmania.ro trimite-mi te rog un mail la linkmania@rdslink.ro in care sa imi spui user-ul si IP-ul tau. o sa iti reactivez contul sau sa ma uit ce problema are.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...