Jump to content
George_Copos

Bataie in Piata Obor

Recommended Posts

Situatia se repeta in fiecare an, asta si pentru ca n-am auzit pana acum ca vreun patron de macelarie sa faca puscarie pentru ca a imbolnavit oameni.

Asa ca joi, in Piata Obor, s-au consumat scene de o gravitate rara. Deranjata ca este prinsa cu mezeluri vechi, deci extrem de periculoase, o patroana i-a injurat pe cei care o filmau, i-a dat unui fotograf in cap cu o lada si a urlat cat a putut de tare, desi ea era de vina.

Femeia in cauza are patru magazine in hala Obor. Vinde de toate - mezeluri, lactate, carne de pui si, in perioada asta, carne si organe de miel.

In ciuda circului incredibil, inspectorii OPC spun ca au apucat sa verifice marfa. Patru tipuri dintre mezelurile expuse erau expirate, unele de aproape o luna de zile.

In spatele usilor trantite in fata, autoritatile au apucat sa dea si cateva amenzi. Marfa expirata a fost retrasa.

Totusi, inspectorii OPC nu au apucat nici pe departe sa verifice toata marfa din Piata Obor, asa cum au anuntat. Si-au propus sa inspecteze mai multe magazine, dar pentru ca vanzatorii si patronii au devenit agresivi s-au limitat la patru.

Asa ca mare atentie ce cumparati in aceste zile, in care toata lumea e pe fuga si putini mai apuca sa citeasca pe ticheta termenul de valabilitate!

Cel mai important, spun inspectorii, carnea si organele de miel sa nu fie vandute dupa ce sunt congelate si refrigerate. Atentie si la mezeluri, dar mai ales la ouale pe care le veti pune pe masa de sarbatori. Chiar daca sunt in termen, ar trebui pastrate la rece.

Video si mai multe detalii

Link to comment

mama pe aia as fi asteptato sa termine de tura si o bateam de-o lua ma-sa de pe jos. oricum jalnic, nici nu se merita sa cumperi din magazinele astea de 2 bani.

mai nou, au dat unii ciobani anunturi pe internet, si te duci frumos la el, si iti alegi din zecile de miei si asta basta, macar sti pe ce dai banii.

Link to comment

stau si ma gandesc pietele nu sunt pe teren public ?! nu e democratie? in ce consta aceasta?

Cetatzeanul nu trebuie informat?

O sa ajungem sa ne trimita politia dupa strada acasa ca nu avem voie pe spatiu public :rofl1:

Ciudat ca toti oamenii din piata lua-u partea vanzatoarelor o_O

Romania frateh ! Nimeni nu face nimic . O lume plina de ignoranti si hoti.

Link to comment

Hai ca o dati in balta deja cu "tipicul romanesc"... sunt si parti bune, nu numai asta. Oare cati dintre voi n-ati fi procedat intr-un mod similar (mai mult sau mai putin, chiar daca e exagerata tipa) pentru a va proteja investitia? Ca sa ai papica mai faci si lucruri care nu te definesc sau care sunt iesite din tipar :).

Link to comment

(mai mult sau mai putin, chiar daca e exagerata tipa) pentru a va proteja investitia? Ca sa ai papica mai faci si lucruri care nu te definesc sau care sunt iesite din tipar :).

Continuam de aici, da ? Un glont in cap era suficient. :D

Heil Hitler !

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...