DarkBlue Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Nu stiu daca sa propus deja , nu am timp sa dau un search :PSugerez sa se mareasca putzin dropu la zen , in losttower 7 cad pe jos aproximativ 6000 - 7000 zen , in situatia cand 255 de mana costa aproximativ 200 000 .Solutia nu cred ca ar trebui sa fie in a face rena 3 bles sau sa gasim alte modalitati sa vindem ceva pentru a face rost de zen , ci sa strangem de pe jos , dar sincer daca strang cate 6 k sau 7 ..pentru niste potiuni nu apuc sa fac 1 lvl.Daca ar fi 50 000 -60 000 , ar mai merita sa stai on pentru zen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavy_xp92 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Din cate stiu eu ( poate ma insel ) zenul pica in funcie de exp. Cu alte cuvinte, cu cat e mai mai mare exp cu cat pica mai mult zen.Solutia ar fi sa-ti cauti intele/pendant cu zen :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlue Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 Din cate stiu eu ( poate ma insel ) zenul pica in funcie de exp. Cu alte cuvinte, cu cat e mai mai mare exp cu cat pica mai mult zen.Solutia ar fi sa-ti cauti intele/pendant cu zen :Pnu stiam ca pica in functie de exp , dar totusi daca la 4 k exp iau 7 000 zen nu e cam putzin ?tinand cont de preturile la mana si life potion ? :dontknow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyreXel Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Nu se pot baga 3 B pentru ca nu exista ca item... se pot baga jwl sau pachete de jwl. Intradevar zenul este o problema cand esti mic... eu adunam inimi si medalii si ce pica din ele vindeam :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavy_xp92 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Pe la lvl mai mare poti sa aduni din tarkan jol si sa mai vinzi cate unul, iti da 15 milionane o bucata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlue Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 Nu se pot baga 3 B pentru ca nu exista ca item... se pot baga jwl sau pachete de jwl. Intradevar zenul este o problema cand esti mic... eu adunam inimi si medalii si ce pica din ele vindeam :))acum nu stiu daca te referi mic...la lvl meu de 232 , sau sub 1 rr , sunt chiar curios cat zen cade in crywolf , poate ma lamuresti u cum faci zen cand esti mare , :)normal ca vindem din golden medal si heart ca alta solutie nu este , eu mam gandit ca daca in lt 7 este 7000 zen , o fi in tarkan sau crywolf 100 000 ..my bad :beer:JOC pana acum nu am vazut niciunul sa zic ca vand joc , nu vreau sa zic ca ar conta cum faci zen , dar o solutie este sa strangi de pe jos iar in situatia care este acum e imposibil .vad ca toata lumea vine cu idei :) atunci retrag fratilor sugestia , sa cada 1 zen la mobi :) ca noi vindem jol si joc :-?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyreXel Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 acum nu stiu daca te referi mic...la lvl meu de 232 , sau sub 1 rr , sunt chiar curios cat zen cade in crywolf , poate ma lamuresti u cum faci zen cand esti mare , :)normal ca vindem din golden medal si heart ca alta solutie nu este , eu mam gandit ca daca in lt 7 este 7000 zen , o fi in tarkan sau crywolf 100 000 ..my bad :beer:JOC pana acum nu am vazut niciunul sa zic ca vand joc , nu vreau sa zic ca ar conta cum faci zen , dar o solutie este sa strangi de pe jos iar in situatia care este acum e imposibil .vad ca toata lumea vine cu idei :) atunci retrag fratilor sugestia , sa cada 1 zen la mobi :) ca noi vindem jol si joc :-??Sincer nu m-am dus pana acum acolo sa vad cat zen pica in cw... sunt prea mic :dontknow: eu vand joc sau crest la magazin... in icarus unde fac eu lvl cad f multe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavy_xp92 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 JOC cade in tarkan 2, chaos castle (la sfasit, dupa ce se termina pica 1 - pe parcurs pica soul si bless ) si in icarus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlue Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 JOC cade in tarkan 2, chaos castle (la sfasit, dupa ce se termina pica 1 - pe parcurs pica soul si bless ) si in icarusdaca incerci sa ma convingi ca joc , jol , bles si soul sunt puse in jocu asta sa fac eu zen e cam nasol Sunt sigur ca sunt pentru a le folosi in alte scopuri :D , sunt putzin cam ironic , dar nu stiu de ce nu sunteti de acord cu mn sa se mareasca macar putzin zenul de pe jos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[SF]Gaara Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 eu adunam inimi si medalii si ce pica din ele vindeam :))Uhm...you're not the only one...cred ca majoritatea fac asa, cel putin eu asa faceam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdragosh Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 vorbeste cu asta :http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3717967nu se poate sa aveti amandoi dreptate :DNu stiu daca sa propus deja , nu am timp sa dau un search :PSugerez sa se mareasca putzin dropu la zen , in losttower 7 cad pe jos aproximativ 6000 - 7000 zen , in situatia cand 255 de mana costa aproximativ 200 000 .Solutia nu cred ca ar trebui sa fie in a face rena 3 bles sau sa gasim alte modalitati sa vindem ceva pentru a face rost de zen , ci sa strangem de pe jos , dar sincer daca strang cate 6 k sau 7 ..pentru niste potiuni nu apuc sa fac 1 lvl.Daca ar fi 50 000 -60 000 , ar mai merita sa stai on pentru zen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumnezeu Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 aha dute in aida astrange gemuri si faci 1k zen asta daca iti iasa 100%la globlin.ca sa le combini nuti ia zen?le cauti 1ora si cuperi 3 potiuni buna treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdragosh Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 aha dute in aida astrange gemuri si faci 1k zen asta daca iti iasa 100%la globlin.ca sa le combini nuti ia zen?le cauti 1ora si cuperi 3 potiuni buna treabadaca le aduni cand faci exp in aida inseamna ca le cauti ?PS: suntem din acelasi clan ? v..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[SF]Gaara Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Vrea sa fie adoptat :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavy_xp92 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 aha dute in aida astrange gemuri si faci 1k zen asta daca iti iasa 100%la globlin.ca sa le combini nuti ia zen?le cauti 1ora si cuperi 3 potiuni buna treabaDupa ce strangi 3 cristale de un fel te duci la goblini, si iti faci un box d-ala ( nu consumi zen ), il arunci si iti da 1000k .... 1.000.000Btw, poti sa nici nu le cauti, treci pur si simplu pe langa spoturi si gasesti cu zecile in 5 minute :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumnezeu Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Gaara' date='Apr 16 2009, 15:19' post='3718569']Vrea sa fie adoptat :))ai vro legatura cu topiku :dontknow:Dupa ce strangi 3 cristale de un fel te duci la goblini, si iti faci un box d-ala ( nu consumi zen ), il arunci si iti da 1000k .... 1.000.000Btw, poti sa nici nu le cauti, treci pur si simplu pe langa spoturi si gasesti cu zecile in 5 minute :Patunci treaba e rezolvata si cei care nau lvl de aida :dooh:daca le aduni cand faci exp in aida inseamna ca le cauti ?PS: suntem din acelasi clan ? v.....inca nu :yum: zice ca am sanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlue Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 vorbeste cu asta :http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3717967nu se poate sa aveti amandoi dreptate :Dms pentru raspuns , trebuia sa ma documentez mai bine :)1 mil de zen e chiar rezonabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CurseDKinG Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Sa va spun eu cum pica Zen-ul. Deci fiti atenti, daca dand singur la un mob iei 7018xp, atunci Zen-ul va fi 7025, cu 7 unitati mai mare decat xp luat singur / mobul respectiv...Sper ca ati inteles :DDaca dai in party si iei 2098xp / mob, atunci Zen-ul va fii tot ca si cum ai da singur, luand exemplul de mai sus ar fii tot 7025, chiar daca iei doar 2098xp :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SomE- Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Daca s-ar putea seta sa pice si din treasure box sa pice tot un milion zen in loc de 200 k ar fi mai bine!Cat pt gem of secret vreo 2 ture pe spoturi aida si ai adunat de vreo 3milioane! Link to comment Share on other sites More sharing options...