DarkBlue Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Nu stiu daca sa propus deja , nu am timp sa dau un search :PSugerez sa se mareasca putzin dropu la zen , in losttower 7 cad pe jos aproximativ 6000 - 7000 zen , in situatia cand 255 de mana costa aproximativ 200 000 .Solutia nu cred ca ar trebui sa fie in a face rena 3 bles sau sa gasim alte modalitati sa vindem ceva pentru a face rost de zen , ci sa strangem de pe jos , dar sincer daca strang cate 6 k sau 7 ..pentru niste potiuni nu apuc sa fac 1 lvl.Daca ar fi 50 000 -60 000 , ar mai merita sa stai on pentru zen :)
tavy_xp92 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Din cate stiu eu ( poate ma insel ) zenul pica in funcie de exp. Cu alte cuvinte, cu cat e mai mai mare exp cu cat pica mai mult zen.Solutia ar fi sa-ti cauti intele/pendant cu zen :P
DarkBlue Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Din cate stiu eu ( poate ma insel ) zenul pica in funcie de exp. Cu alte cuvinte, cu cat e mai mai mare exp cu cat pica mai mult zen.Solutia ar fi sa-ti cauti intele/pendant cu zen :Pnu stiam ca pica in functie de exp , dar totusi daca la 4 k exp iau 7 000 zen nu e cam putzin ?tinand cont de preturile la mana si life potion ? :dontknow:
TyreXel Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Nu se pot baga 3 B pentru ca nu exista ca item... se pot baga jwl sau pachete de jwl. Intradevar zenul este o problema cand esti mic... eu adunam inimi si medalii si ce pica din ele vindeam :))
tavy_xp92 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Pe la lvl mai mare poti sa aduni din tarkan jol si sa mai vinzi cate unul, iti da 15 milionane o bucata.
DarkBlue Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Nu se pot baga 3 B pentru ca nu exista ca item... se pot baga jwl sau pachete de jwl. Intradevar zenul este o problema cand esti mic... eu adunam inimi si medalii si ce pica din ele vindeam :))acum nu stiu daca te referi mic...la lvl meu de 232 , sau sub 1 rr , sunt chiar curios cat zen cade in crywolf , poate ma lamuresti u cum faci zen cand esti mare , :)normal ca vindem din golden medal si heart ca alta solutie nu este , eu mam gandit ca daca in lt 7 este 7000 zen , o fi in tarkan sau crywolf 100 000 ..my bad :beer:JOC pana acum nu am vazut niciunul sa zic ca vand joc , nu vreau sa zic ca ar conta cum faci zen , dar o solutie este sa strangi de pe jos iar in situatia care este acum e imposibil .vad ca toata lumea vine cu idei :) atunci retrag fratilor sugestia , sa cada 1 zen la mobi :) ca noi vindem jol si joc :-??
TyreXel Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 acum nu stiu daca te referi mic...la lvl meu de 232 , sau sub 1 rr , sunt chiar curios cat zen cade in crywolf , poate ma lamuresti u cum faci zen cand esti mare , :)normal ca vindem din golden medal si heart ca alta solutie nu este , eu mam gandit ca daca in lt 7 este 7000 zen , o fi in tarkan sau crywolf 100 000 ..my bad :beer:JOC pana acum nu am vazut niciunul sa zic ca vand joc , nu vreau sa zic ca ar conta cum faci zen , dar o solutie este sa strangi de pe jos iar in situatia care este acum e imposibil .vad ca toata lumea vine cu idei :) atunci retrag fratilor sugestia , sa cada 1 zen la mobi :) ca noi vindem jol si joc :-??Sincer nu m-am dus pana acum acolo sa vad cat zen pica in cw... sunt prea mic :dontknow: eu vand joc sau crest la magazin... in icarus unde fac eu lvl cad f multe :)
tavy_xp92 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 JOC cade in tarkan 2, chaos castle (la sfasit, dupa ce se termina pica 1 - pe parcurs pica soul si bless ) si in icarus
DarkBlue Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 JOC cade in tarkan 2, chaos castle (la sfasit, dupa ce se termina pica 1 - pe parcurs pica soul si bless ) si in icarusdaca incerci sa ma convingi ca joc , jol , bles si soul sunt puse in jocu asta sa fac eu zen e cam nasol Sunt sigur ca sunt pentru a le folosi in alte scopuri :D , sunt putzin cam ironic , dar nu stiu de ce nu sunteti de acord cu mn sa se mareasca macar putzin zenul de pe jos :)
[SF]Gaara Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 eu adunam inimi si medalii si ce pica din ele vindeam :))Uhm...you're not the only one...cred ca majoritatea fac asa, cel putin eu asa faceam :D
vdragosh Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 vorbeste cu asta :http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3717967nu se poate sa aveti amandoi dreptate :DNu stiu daca sa propus deja , nu am timp sa dau un search :PSugerez sa se mareasca putzin dropu la zen , in losttower 7 cad pe jos aproximativ 6000 - 7000 zen , in situatia cand 255 de mana costa aproximativ 200 000 .Solutia nu cred ca ar trebui sa fie in a face rena 3 bles sau sa gasim alte modalitati sa vindem ceva pentru a face rost de zen , ci sa strangem de pe jos , dar sincer daca strang cate 6 k sau 7 ..pentru niste potiuni nu apuc sa fac 1 lvl.Daca ar fi 50 000 -60 000 , ar mai merita sa stai on pentru zen :)
Dumnezeu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 aha dute in aida astrange gemuri si faci 1k zen asta daca iti iasa 100%la globlin.ca sa le combini nuti ia zen?le cauti 1ora si cuperi 3 potiuni buna treaba
vdragosh Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 aha dute in aida astrange gemuri si faci 1k zen asta daca iti iasa 100%la globlin.ca sa le combini nuti ia zen?le cauti 1ora si cuperi 3 potiuni buna treabadaca le aduni cand faci exp in aida inseamna ca le cauti ?PS: suntem din acelasi clan ? v.....
tavy_xp92 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 aha dute in aida astrange gemuri si faci 1k zen asta daca iti iasa 100%la globlin.ca sa le combini nuti ia zen?le cauti 1ora si cuperi 3 potiuni buna treabaDupa ce strangi 3 cristale de un fel te duci la goblini, si iti faci un box d-ala ( nu consumi zen ), il arunci si iti da 1000k .... 1.000.000Btw, poti sa nici nu le cauti, treci pur si simplu pe langa spoturi si gasesti cu zecile in 5 minute :P
Dumnezeu Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Gaara' date='Apr 16 2009, 15:19' post='3718569']Vrea sa fie adoptat :))ai vro legatura cu topiku :dontknow:Dupa ce strangi 3 cristale de un fel te duci la goblini, si iti faci un box d-ala ( nu consumi zen ), il arunci si iti da 1000k .... 1.000.000Btw, poti sa nici nu le cauti, treci pur si simplu pe langa spoturi si gasesti cu zecile in 5 minute :Patunci treaba e rezolvata si cei care nau lvl de aida :dooh:daca le aduni cand faci exp in aida inseamna ca le cauti ?PS: suntem din acelasi clan ? v.....inca nu :yum: zice ca am sanse
DarkBlue Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 vorbeste cu asta :http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3717967nu se poate sa aveti amandoi dreptate :Dms pentru raspuns , trebuia sa ma documentez mai bine :)1 mil de zen e chiar rezonabil
Guest CurseDKinG Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sa va spun eu cum pica Zen-ul. Deci fiti atenti, daca dand singur la un mob iei 7018xp, atunci Zen-ul va fi 7025, cu 7 unitati mai mare decat xp luat singur / mobul respectiv...Sper ca ati inteles :DDaca dai in party si iei 2098xp / mob, atunci Zen-ul va fii tot ca si cum ai da singur, luand exemplul de mai sus ar fii tot 7025, chiar daca iei doar 2098xp :D
-SomE- Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Daca s-ar putea seta sa pice si din treasure box sa pice tot un milion zen in loc de 200 k ar fi mai bine!Cat pt gem of secret vreo 2 ture pe spoturi aida si ai adunat de vreo 3milioane!