Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DarkBlue

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Nu stiu daca sa propus deja , nu am timp sa dau un search :P

Sugerez sa se mareasca putzin dropu la zen , in losttower 7 cad pe jos aproximativ 6000 - 7000 zen , in situatia cand 255 de mana costa aproximativ 200 000 .

Solutia nu cred ca ar trebui sa fie in a face rena 3 bles sau sa gasim alte modalitati sa vindem ceva pentru a face rost de zen , ci sa strangem de pe jos , dar sincer daca strang cate 6 k sau 7 ..pentru niste potiuni nu apuc sa fac 1 lvl.

Daca ar fi 50 000 -60 000 , ar mai merita sa stai on pentru zen :)

Posted

Din cate stiu eu ( poate ma insel ) zenul pica in funcie de exp. Cu alte cuvinte, cu cat e mai mai mare exp cu cat pica mai mult zen.

Solutia ar fi sa-ti cauti intele/pendant cu zen :P

Posted

Din cate stiu eu ( poate ma insel ) zenul pica in funcie de exp. Cu alte cuvinte, cu cat e mai mai mare exp cu cat pica mai mult zen.

Solutia ar fi sa-ti cauti intele/pendant cu zen :P

nu stiam ca pica in functie de exp , dar totusi daca la 4 k exp iau 7 000 zen nu e cam putzin ?

tinand cont de preturile la mana si life potion ? :dontknow:

Posted

Nu se pot baga 3 B pentru ca nu exista ca item... se pot baga jwl sau pachete de jwl. Intradevar zenul este o problema cand esti mic... eu adunam inimi si medalii si ce pica din ele vindeam :))

Posted

Nu se pot baga 3 B pentru ca nu exista ca item... se pot baga jwl sau pachete de jwl. Intradevar zenul este o problema cand esti mic... eu adunam inimi si medalii si ce pica din ele vindeam :))

acum nu stiu daca te referi mic...la lvl meu de 232 , sau sub 1 rr , sunt chiar curios cat zen cade in crywolf , poate ma lamuresti u cum faci zen cand esti mare , :)

normal ca vindem din golden medal si heart ca alta solutie nu este , eu mam gandit ca daca in lt 7 este 7000 zen , o fi in tarkan sau crywolf 100 000 ..my bad :beer:

JOC pana acum nu am vazut niciunul sa zic ca vand joc , nu vreau sa zic ca ar conta cum faci zen , dar o solutie este sa strangi de pe jos iar in situatia care este acum e imposibil .

vad ca toata lumea vine cu idei :)

atunci retrag fratilor sugestia , sa cada 1 zen la mobi :) ca noi vindem jol si joc :-??

Posted

acum nu stiu daca te referi mic...la lvl meu de 232 , sau sub 1 rr , sunt chiar curios cat zen cade in crywolf , poate ma lamuresti u cum faci zen cand esti mare , :)

normal ca vindem din golden medal si heart ca alta solutie nu este , eu mam gandit ca daca in lt 7 este 7000 zen , o fi in tarkan sau crywolf 100 000 ..my bad :beer:

JOC pana acum nu am vazut niciunul sa zic ca vand joc , nu vreau sa zic ca ar conta cum faci zen , dar o solutie este sa strangi de pe jos iar in situatia care este acum e imposibil .

vad ca toata lumea vine cu idei :)

atunci retrag fratilor sugestia , sa cada 1 zen la mobi :) ca noi vindem jol si joc :-??

Sincer nu m-am dus pana acum acolo sa vad cat zen pica in cw... sunt prea mic :dontknow: eu vand joc sau crest la magazin... in icarus unde fac eu lvl cad f multe :)

Posted

JOC cade in tarkan 2, chaos castle (la sfasit, dupa ce se termina pica 1 - pe parcurs pica soul si bless ) si in icarus

daca incerci sa ma convingi ca joc , jol , bles si soul sunt puse in jocu asta sa fac eu zen e cam nasol

Sunt sigur ca sunt pentru a le folosi in alte scopuri :D , sunt putzin cam ironic , dar nu stiu de ce nu sunteti de acord cu mn sa se mareasca macar putzin zenul de pe jos :)

Posted

vorbeste cu asta :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3717967

nu se poate sa aveti amandoi dreptate :D

Nu stiu daca sa propus deja , nu am timp sa dau un search :P

Sugerez sa se mareasca putzin dropu la zen , in losttower 7 cad pe jos aproximativ 6000 - 7000 zen , in situatia cand 255 de mana costa aproximativ 200 000 .

Solutia nu cred ca ar trebui sa fie in a face rena 3 bles sau sa gasim alte modalitati sa vindem ceva pentru a face rost de zen , ci sa strangem de pe jos , dar sincer daca strang cate 6 k sau 7 ..pentru niste potiuni nu apuc sa fac 1 lvl.

Daca ar fi 50 000 -60 000 , ar mai merita sa stai on pentru zen :)

Posted

aha dute in aida astrange gemuri si faci 1k zen asta daca iti iasa 100%la globlin.

ca sa le combini nuti ia zen?

le cauti 1ora si cuperi 3 potiuni buna treaba

Posted

aha dute in aida astrange gemuri si faci 1k zen asta daca iti iasa 100%la globlin.

daca le aduni cand faci exp in aida inseamna ca le cauti ?

PS: suntem din acelasi clan ? v.....

Posted

Dupa ce strangi 3 cristale de un fel te duci la goblini, si iti faci un box d-ala ( nu consumi zen ), il arunci si iti da 1000k .... 1.000.000

Btw, poti sa nici nu le cauti, treci pur si simplu pe langa spoturi si gasesti cu zecile in 5 minute :P

Posted

Gaara' date='Apr 16 2009, 15:19' post='3718569']

Vrea sa fie adoptat :))

ai vro legatura cu topiku :dontknow:

Dupa ce strangi 3 cristale de un fel te duci la goblini, si iti faci un box d-ala ( nu consumi zen ), il arunci si iti da 1000k .... 1.000.000

Btw, poti sa nici nu le cauti, treci pur si simplu pe langa spoturi si gasesti cu zecile in 5 minute :P

atunci treaba e rezolvata si cei care nau lvl de aida :dooh:

daca le aduni cand faci exp in aida inseamna ca le cauti ?

PS: suntem din acelasi clan ? v.....

inca nu :yum: zice ca am sanse

Guest CurseDKinG
Posted

Sa va spun eu cum pica Zen-ul. Deci fiti atenti, daca dand singur la un mob iei 7018xp, atunci Zen-ul va fi 7025, cu 7 unitati mai mare decat xp luat singur / mobul respectiv...Sper ca ati inteles :D

Daca dai in party si iei 2098xp / mob, atunci Zen-ul va fii tot ca si cum ai da singur, luand exemplul de mai sus ar fii tot 7025, chiar daca iei doar 2098xp :D

Posted

Daca s-ar putea seta sa pice si din treasure box sa pice tot un milion zen in loc de 200 k ar fi mai bine!

Cat pt gem of secret vreo 2 ture pe spoturi aida si ai adunat de vreo 3milioane!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...