Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest p0z1t1v

cred k aici

Recommended Posts

Guest p0z1t1v

sa incepem :) nu joc demult timp , sunt cam noob recunosc :D . as vrea sa aflu cam care e treaba cu invaziile si cam pe la ce level ar trebui sa te duci si unde . am un sm lvl 290 si am un set leg +9 adunat din medalii (d care sunt f mandru :>) ieri am vazut un sm , avea level 250+ cu nijte iteme calumea p el(stralucitoare) si il rog frumos sa`mi arate si mie setul sau :D cand vad era sa pic ... set gs +9 . il intreb de unde il are si imi raspunde k a facut invazii in atlans :| eu in atlans am vazut numai sirene :D care ma omoara chiar rpd :| as vrea sa stiu si eu o tactica ceva de omorat goldenii :| nu stiu dak m`ati inteles ... multumesc :-??

sa incepem :) nu joc demult timp , sunt cam noob recunosc :D . as vrea sa aflu cam care e treaba cu invaziile si cam pe la ce level ar trebui sa te duci si unde . am un sm lvl 290 si am un set leg +9 adunat din medalii (d care sunt f mandru :>) ieri am vazut un sm , avea level 250+ cu nijte iteme calumea p el(stralucitoare) si il rog frumos sa`mi arate si mie setul sau :D cand vad era sa pic ... set gs +9 . il intreb de unde il are si imi raspunde k a facut invazii in atlans :| eu in atlans am vazut numai sirene :D care ma omoara chiar rpd :| as vrea sa stiu si eu o tactica ceva de omorat goldenii :| nu stiu dak m`ati inteles ... multumesc :-??

esti cam mic pentru invazii in atlans . aici sirenele sunt setate sa fie mai tari ca goldenii (inca n-am aflat de ce)

daca tot zici ca ai lvl mic, incearca la goldenii din devias. itemele excelent care cad din bokuri sunt o sursa de jwl-uri dar mai poti sa le faci si stand in party, strangi medalii, boxuri etc, arunci, strangi jwl cu care iti cumperi seturile mult dorite.

bafta :beer:

La goldenii din davias nu ai sanse :P eu tot sm sunt, lvl 323 si ii omor foarte grreu, iar daca mai sunt si soldati cu arcuri pe langa el, chiar nu mai am nicio sansa.

Plus ca itemele ce pica din bok+2 (goldenii din davias) sunt bune de aruncat la pg :P

Abia din bok+3 incep sa pice iteme interesante (sau chiar zen =)) )

Btw, invazia este din ora in ora la si 15.

Guest RobertBK

sm lvl 290 daca ai punctele puse cat de cat bine ... niste aripi macar +9 cu setu tau legendary +9 ... dai mana shield si rezisti la golden +4 ... toata smecheria e sa dai cu poison in ei ... chiar daca faci dmg putin foloseste poison ... baga niste hp sa nu mori din 1 hit ... desi cu mana shield pe tine nu cred ca mori la lvl 290 1 hit ... iati potiuni de viata multe si rupe q ... use poison si te descurci

Guest p0z1t1v

mersi mult pentru sfaturi ... la invazii am fost in devias si ... dupa ce am stat vreo 10 min la un golden mi`a cazut un book +2 ... eram in ecstaz :X si cand l`am aruncat mi`a cazut un spell d sm din el ... aqua beam sau cv d genu :|

aripi am ... level 1 +4 desi am ceva soul (vreo 20 si cv) nu am gasit wing lv 2 ... punctele le am bagate bine , zic eu , 200 str , 400 agy , la viata alea d la inceput si energy 1000 aproape :)

La goldenii din davias nu ai sanse :P eu tot sm sunt, lvl 323 si ii omor foarte grreu, iar daca mai sunt si soldati cu arcuri pe langa el, chiar nu mai am nicio sansa.

Plus ca itemele ce pica din bok+2 (goldenii din davias) sunt bune de aruncat la pg :P

Abia din bok+3 incep sa pice iteme interesante (sau chiar zen =)) )

Btw, invazia este din ora in ora la si 15.

inseamna ca nu ai punctele puse bine deloc... ...io fac goldeni +4 fara progbleme si imi dau dmg 50-100...am 300 str 500 agi si 1000 energy

mersi mult pentru sfaturi ... la invazii am fost in devias si ... dupa ce am stat vreo 10 min la un golden mi`a cazut un book +2 ... eram in ecstaz :X si cand l`am aruncat mi`a cazut un spell d sm din el ... aqua beam sau cv d genu :|

aripi am ... level 1 +4 desi am ceva soul (vreo 20 si cv) nu am gasit wing lv 2 ... punctele le am bagate bine , zic eu , 200 str , 400 agy , la viata alea d la inceput si energy 1000 aproape :)

se mai intampla ... depinde cum ai noroc :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...