ANdy5 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Astazi va fi eliberat! :dance: :banana2: omfg cum va puteti bucura pt asa ceva ?
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 omfg cum va puteti bucura pt asa ceva ? Asa cum altii isi baga unghia`n gat. :>
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 mi-e rusine ca am aceeasi cetatenie ca tine Pfff ce afectata sunt :crybaby:.
marius_truckerfan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Intre Oana_babyface si ANdy5 izbucneste imediat o cearta . On : Sper totusi ca v-a fi eliberat , macar de Paste . Cu toate ca nu prea merita , dar na ... sa nu fim asa rai .
Guest stefteo21 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 omfg cum va puteti bucura pt asa ceva ? De ce nu l-ar elibera ? sincer mie imi este indiferent... dar n-ai cum sa te bucuri ca omul e tinut pe nedrept acolo..
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Intre Oana_babyface si ANdy5 izbucneste imediat o cearta . On : Sper totusi ca v-a fi eliberat , macar de Paste . Cu toate ca nu prea merita , dar na ... sa nu fim asa rai . Ia zi`mi tu de ce nu merita sa fie eliberat.
marius_truckerfan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ia zi`mi tu de ce nu merita sa fie eliberat.Pai , spre exemplu , banii lui , averea lui , toate cele . Tu crezi ca le-a castigat cinstit ?Doar furt , furt si furt , si alte inselaciuni .Sper sa ma insel , dar ... tare ma tem ca am dreptate . :)
Guest stefteo21 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pai , spre exemplu , banii lui , averea lui , toate cele . Tu crezi ca le-a castigat cinstit ? Doar furt , furt si furt , si alte inselaciuni . Sper sa ma insel , dar ... tare ma tem ca am dreptate . :) PLEEEEEEAAAAAACCCCCAAAAAAAAAAAA BBBBBBAAAAAAAAAA DEEE AICIIII !!!!! Pun pariu ca asemenea conceptii le ai de la taicatu ( tatii in general sunt mai rai ) ca toti oamenii bogati sigur au furat si au inselat pe cineva !!! Fugiii si te ascundeeee !!!
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pai , spre exemplu , banii lui , averea lui , toate cele . Tu crezi ca le-a castigat cinstit ?Doar furt , furt si furt , si alte inselaciuni .Sper sa ma insel , dar ... tare ma tem ca am dreptate . :)El a fost inchis pentru privare de libertate, nu pentru evaziune fiscala.In plus n`ai de unde sa stii cum a facut banii aia. Poate i`a facut cinstit, poate i`a furat. Conteaza ca din banii aia "murdari" a ajutat foarte multe persoane.
Dani Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pai , spre exemplu , banii lui , averea lui , toate cele . Tu crezi ca le-a castigat cinstit ?Doar furt , furt si furt , si alte inselaciuni .Sper sa ma insel , dar ... tare ma tem ca am dreptate . :)ceva dovezi?
marius_truckerfan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 PLEEEEEEAAAAAACCCCCAAAAAAAAAAAA BBBBBBAAAAAAAAAA DEEE AICIIII !!!!! Pun pariu ca asemenea conceptii le ai de la taicatu ( tatii in general sunt mai rai ) ca toti oamenii bogati sigur au furat si au inselat pe cineva !!! Fugiii si te ascundeeee !!! Nu , nu sunt de la tata (parintii mei sunt despartiti , ceea ce inseamna ca nu sunt des in preajma lui , doar de 2-3 ori pe sapt) . Bun , pe langa asta , tu ai vazut in ce s-a transformat fotbalul din ziua de azi ? Unii patroni ale unor echipe ajung sa deie "spaga" jucatorilor sau patronului echipei adversare ca sa castige . Cel putin asa ceva am auzit la TV in urma cu 3 ani , sau ceva de genu , cand Becali a incercat o manevra dinasta . Fie ce-o fi :-j . El a fost inchis pentru privare de libertate, nu pentru evaziune fiscala. In plus n`ai de unde sa stii cum a facut banii aia. Poate i`a facut cinstit, poate i`a furat. Conteaza ca din banii aia "murdari" a ajutat foarte multe persoane. Aici ai dreptate . A facut destule cu banii aia :) . ' date='Apr 17 2009, 17:59' post='3723810']ceva dovezi? Am zis sper sa ma insel , nu am spus ca sigur i-a facut din furt . #-o Anyway , scuze daca nu am fost inteles de la inceput .
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ' date='Apr 17 2009, 18:59' post='3723810']ceva dovezi?N`avem.P.S. Are 14 ani :-$
MonK Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A si furat stati linistiti.... Dar spre deosebire de altii,el si dadea mai departe(chit ca datul sa zicem ca e doar 2-3% din luat).
marius_truckerfan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 N`avem.P.S. Are 14 ani :-$Si care e problema ta ca am eu doar 14 ani ?Ne bucuram ca ai tu mai multi .
Dani Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A si furat stati linistiti.... Dar spre deosebire de altii,el si dadea mai departe(chit ca datul sa zicem ca e doar 2-3% din luat).nu asta conteaza.. conteaza ca a dat.. si va mai da in continuare..
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Si care e problema ta ca am eu doar 14 ani ?Ne bucuram ca ai tu mai multi .Nu e nici o problema!Si eu am avut varsta aia!Dar la varsta aia nu imi permiteam sa arunc cu rahat intr`o persoana fara sa am motive intemeiate ("Cel putin asa ceva am auzit la TV in urma cu 3 ani , sau ceva de genu , cand Becali a incercat o manevra dinasta.")
2dor Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 O luna fara familie tot una e, nu? O luna in care nu te uiti la tv, nu te plimbi, nu faci nimic, tot una e, nu? #-o Cand va vad pe unii ce gandire puerila aveti... :dooh: asa Oana fii rea # in rest ca sa zic , pentur un om care si-a facut dreptate (stric vorbind de cazul din prezent) merta sa stea macar de paste cu familia , sau Politiei Romane i-a fost frica ca se suie in Maibach si o taie in Austria ?
marius_truckerfan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Nu e nici o problema! Si eu am avut varsta aia! Dar la varsta aia nu imi permiteam sa arunc cu rahat intr`o persoana fara sa am motive intemeiate ("Cel putin asa ceva am auzit la TV in urma cu 3 ani , sau ceva de genu , cand Becali a incercat o manevra dinasta.") Nu am aruncat cu rahat . Chiar deloc :) . Si nici n-am vorbit "agresiv" (adica sa nu ma las , tot eu sa fiu cu nasu pe sus , ca am dreptate) . Eu am spus , nu cred ca Becali nu a furat , chiar daca nu foarte mult . Ceva manevre tot a facut . Nu stiu ce sa zic , da in Romania greu faci o avere care e cat a lu' Becali , in mod cinstit . :) Las , sa fim noi sanatosi , in rest , sa isi vada de treaba lor :) .
Oana Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Nu am aruncat cu rahat . Chiar deloc :) . Si nici n-am vorbit "agresiv" (adica sa nu ma las , tot eu sa fiu cu nasu pe sus , ca am dreptate) . Eu am spus , nu cred ca Becali nu a furat , chiar daca nu foarte mult . Ceva manevre tot a facut . Nu stiu ce sa zic , da in Romania greu faci o avere care e cat a lu' Becali , in mod cinstit . :) Las , sa fim noi sanatosi , in rest , sa isi vada de treaba lor :) . "Doar furt , furt si furt , si alte inselaciuni ." Astea sunt cuvintele tale.
marius_truckerfan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 "Doar furt , furt si furt , si alte inselaciuni ."Astea sunt cuvintele tale.Pai da ... la prima impresie asta aveam in cap despre Becali :) .
Anthyc Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 FREE GIGIPai , spre exemplu , banii lui , averea lui , toate cele . Tu crezi ca le-a castigat cinstit ?Doar furt , furt si furt , si alte inselaciuni .Sper sa ma insel , dar ... tare ma tem ca am dreptate . :)o fi el becali taran cand se da in spectacol pe la tvpoate a furat, dar a si dat bani cu sacul oamenilor si pe la manastiri
marius_truckerfan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ' date='Apr 17 2009, 18:54' post='3724037']:error: a fost eliberat"Free Jiji" :rofl1: :rofl2: