George_Copos Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Se pare k "gluma" se ingroasa si Becali o sa ramana in arest si de Pasti.Video + mai multe detalii + poze
wazzabi Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pfuuu ce rau imi pare de el ... stai sa-mi sterg lacrimile ... :blink:
spauny Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 din unele pct. de vedere o merita... dar a facut si lucruri bune. (se spune ca nu trebuie sa te lauzi cu faptele bune si sa fii mandru.. iar el tocmai asta face)
Azyzz Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Salvatore tie ti-ar conveni sa stai la "parnaie" de paste ? Vad ca te bucuri pt raul altcuiva
marius_truckerfan Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 eu ii urez paste fericit! :) Că iarba creşte ... Într-un fel îmi pare rău pentru el , a făcut destule lucruri bune , dar şi rele . Chiar de Paşte să stai la pârnaie . Nasol :blink: .
jas2jas Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pfuuu ce rau imi pare de el ... stai sa-mi sterg lacrimile ... :blink:saracu :( nu prinde Pastele .. dar el este un crestin adevarat si Dumnezeu il va scoate de la puscarie nu ? :rofl2:
spriTewus Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Sunteti niste hahalere astia care comentatii degeaba doar sa faceti acolo un post in plus. Voua v-ar conveni sa stati la "mititica" stiind ca sunteti nevinovat ?! :blink:
Oana Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Sunteti niste hahalere astia care comentatii degeaba doar sa faceti acolo un post in plus. Voua v-ar conveni sa stati la "mititica" stiind ca sunteti nevinovat ?! :blink:Pai "astia" gandesc? :-j
marius_truckerfan Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pai "astia" gandesc? :-jNu are cine :rofl2: . Oricum , pacat ca sta si de Paste la mititica . Macar dupaia sa scape , sa nu se aleaga cu ani buni de puscarie . :D
Th3_GoD Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 la's ca se face jiji baiat mare .. scapa el "Free JiJi"
DivinE Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Nu e normal ca el sa fie in puscarie..nu au motive, cand o sa le gaseasca n-o sa am nimic de obiectat
Fury Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 din unele pct. de vedere o merita... dar a facut si lucruri bune. (se spune ca nu trebuie sa te lauzi cu faptele bune si sa fii mandru.. iar el tocmai asta face)tu macar ai habar pentru ce a fost inchis? vorbesti aiurea , zi si mie puntele alea pentru care merita sa petreaca pastele la puscarie aduse in dosarul pentru care e anchetat
[IlluSioN] Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 of..pacat pentru un tip destul de credinciosa si zis ca iarta pe toti :) pe judeactori pe toti cu toate ca e acolo .. cred ca se :pray: in celula
Oana Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 un paste in + sau in - tot acolo e...O luna fara familie tot una e, nu?O luna in care nu te uiti la tv, nu te plimbi, nu faci nimic, tot una e, nu? #-o Cand va vad pe unii ce gandire puerila aveti... :dooh:
Razvan Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 O luna fara familie tot una e, nu? O luna in care nu te uiti la tv, nu te plimbi, nu faci nimic, tot una e, nu? #-o Cand va vad pe unii ce gandire puerila aveti... :dooh: da.. o luna fara sa jignesti pe nimeni, fara sa te mai crezi cavalerul luminii samd, o luna in care se poate considera "martir" ii prinde bine <poate ii mai baga mintile in cap> // nu am zis niciodata ca e drept ce se intampla cu el, dar cine stie ce one-man-law se credea el, ti-am zis, poate ii prinde bine ;)
MurDoc Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 "Fri Jiji"Lasa ca altii au facut de 15 ori pastele la parnaie, si tot nevinovati erau.Nu ma bucur ca e Jiji la parnaie, ma bucur ca e unul din "sistem", unul dintre cei care au facut "afaceri" cu statul. Ma bucur foarte tare.
Alecswtzu Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 un paste in + sau in - tot acolo e... Pentru un om religios ca el nu pica bina , chiar daca este el mai " nebun" dar ... , probabil se va tine o slujba si acolo la sectia aia sau unde il tin pe el
George_Copos Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Parerea mea e ca el chiar nu merita sa fie acolo unde e
The Wizard Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 care vrea sa citeasca: http://www.mediafax.ro/social/gigi-becali-...ml?1688;4222913