MoarteSubita Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Banc:Un ungur se duce la un restaurant.Cand chelnerul vine sa-i ia comanda, ii > spune:> - Te rog sa dai la mine una la muie.> - ?!> - Te rog sa dai la mine una la muie!> - Dar cum sa fac asa ceva? Nu pot!> - Sa chemi la mine pe sef de sala!> Seful de sala se prezinta si primeste aceeasi solicitare:> - Noi ne respectam clientela, domnule, nu pot sa va onorez > comanda!> Ungurul izbucneste isteric:> - Daca nu dati imediat la mine una la muie, eu fac scandal!> Seful de sala ezita cateva clipe, apoi ridica din umeri si > satisface cererea clientului.> A doua zi, la tribunal, judecatorul il intreaba pe seful de > sala:> - De ce l-ati lovit pe reclamant?> - Pai, pentru ca el mi-a cerut, sa-i dau una la muie!> Ungurul sare revoltat:> - Nu este adevarat! El dat la mine una la muie, sora cu > moartea, dar eu cerut una lamuie, sora cu portocala =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
MoarteSubita Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Gata, munca sa terminat pe ziua de azi, am intins-o spre casa, vorbim mai la noapte in joc :)Treci la lvl :P
MoarteSubita Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 doresc sie u una lamuie :))am facut 320 ... sunt mandru de mine :)))mai am inca atat sau chiar mai mult k sa dau rr ^^ :)) va place bannerul de la guilda?
NoComment Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 :)) va place bannerul de la guilda?nu :lol: Ce faci papy ? :D
MoarteSubita Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 nu :lol: Ce faci papy ? :DMa distrez :)) , iar esti asistent ma :)) u ce invarti? :tiphat:
NoComment Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ma distrez :)) , iar esti asistent ma :)) u ce invarti? :tiphat:pai ti-am zis ca mi-am luat asistent de mult :D Eu deocamdata pierd vremea :(
MoarteSubita Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 pai ti-am zis ca mi-am luat asistent de mult :D Eu deocamdata pierd vremea :(Las ca e bine :))
MoarteSubita Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 tzu limbaju =)) ca te batmai trecem cu vederea :))
3XTR3M Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Uff sunt mort de foame si nu am cash la mine, mi-e lene sa merge pana la bancomat...poate prostesc vreun coleg de serv. sa faca un share in scriere la fisierul lui de "mancare" :))
MoarteSubita Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 ce faci ma ? :D esti acasa ?Nop is la Arad, acum am venit de la faculta, am o foame in mine ma bag sa pap ceva :yum:
NoComment Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Nop is la Arad, acum am venit de la faculta, am o foame in mine ma bag sa pap ceva :yum:aha , Pofta mare :D
MoarteSubita Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Uff sunt mort de foame si nu am cash la mine, mi-e lene sa merge pana la bancomat...poate prostesc vreun coleg de serv. sa faca un share in scriere la fisierul lui de "mancare" :))La fel si eu ca nu apucai sa fac nimic dimineata m-am trezit si m-am grabit la faculta acum mi-e foame :)aha , Pofta mare :DMersi mersi!App. Bobo azi dimineata nu am auzit telefoanele cand ai sunat deabea pe la 10 dimineata am vazut apelurile sry
MoarteSubita Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 papy ce lvl ai aici ? :) 326 sau 327 vreti si voi :P oo da :yum: