Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ENACHACHE

Client MuLinkmania s1

Recommended Posts

Guest ENACHACHE
Ei bine am si eu o mare rugaminte la toti cei care ma pot ajuta .... am incercat sa joc pe alt server de MuOnline de aceasi versiune cu Linkmania = Season 1 , evident nu am mai schimbat Clientul am descarcat doar Launcherul de pe acel server si am adaugat in Client de la Link... acel launcher nu se aseamna cu cel de la link , este sub forma de GLOB ... dar NUU ma pot loga pe serverul respectiv cu acest client de la Linkmania ... dau click pe launcher imi arata ca serv. e Online dau Connect si imi da eror ! :banghead: ca lipseste nu stiu ce fisier din Data ... ei bine as vrea sa stiu mai exact ce fel de Season 1 este Linkmania din cate am inteles sunt mai multe vers. :-? astept 1 raspuns la aceasta intrebare Multumesc Anticipat :hail:
Link to comment
Share on other sites

Guest The-Matrix

e hot vrea sa caute hack :))

download client ,aici poate sa aibe altfel fisierele in data.

tura asta nu te mint :))

Link to comment
Share on other sites

Guest ENACHACHE

e hot vrea sa caute hack

Fratelo sa fim seriosi dak era de hack nu faceam in nici 1 caz hack pt Beneficii pe Mu deoarece eram prins imediat .. faceam HackinG pt Server sau Webiste sau Forum dar eu NU am nimik cu linkmania si apropo in ziua de azi dak esti "" HackeR "" Nu ai dreptul sa joci Corect si Cinstit pe 1 server serios ... Respect Linkmania...

P.s Sa trecem la oile noastre si gata cu spamu in topicu meu ... am rugat sa mi se zica exact dak se poate ce versiune este Linkmania ... S1 ..... si dak se poate rog 1 Asistent,Moderator,Administrator sa imi raspunda ca restu isi dau cu Parerea si NU are rost .... :hair:

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...