Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest w333d

d/c Iteme Personal STORE lipsa

Recommended Posts

Guest w333d

Deci ieri am patit-o ... am luat un d/c de toata frumusetea si pe urma cand am reintrat m-am trezit cu tot ce aveam in Personal Store lipsa ... s-a mai intamplat ? e un bug cunoscut ? sau eu sunt norocosul norocosilor ?

nici nu mai stiu ce aveam ( orikum nu cer adminilor sa imi dea nika inapoi ca nu se poate si nici nu ma intere ).

Atentie la restul lumii ... sa nu tineti lucruri valoroase in personal store cand luati d/c :))

papa.

Guest w333d

Poate ti le-a cumparat cineva pe toate :-? daca zici ca aveai store'u deschis.

nu man nu mi-a luat nimeni marfa ( observam ca nu stau pe roze cu zenu ).

si orikum daca era asa iti dai seama ca nu postam doar sa ma aflu in treaba .

Guest w333d

chestia cu dat rr in timp ce ai ceva in item store nu e nici un bug !!! e normal ... din moment ce dai rr ajungi lvl 1 -> la lvl 1 nu ai STORE !!! E scris si pe undeva de un admin ! Nu este cazul in cazul meu si a celor de mai sus ! Noi nu am dat nici unu rr doar din diferite motive am luat d/c ( sau nu ) si ne-am trezit cu STORE-u gol golutz .

chestia cu dat rr in timp ce ai ceva in item store nu e nici un bug !!! e normal ... din moment ce dai rr ajungi lvl 1 -> la lvl 1 nu ai STORE !!! E scris si pe undeva de un admin ! Nu este cazul in cazul meu si a celor de mai sus ! Noi nu am dat nici unu rr doar din diferite motive am luat d/c ( sau nu ) si ne-am trezit cu STORE-u gol golutz .

Am inteles ce vroiai sa zici, dar am zis pentru cei ce vor urma sa dea rr si nu stiau :P

Eu pe alte sv am pierdut o gramada de iteme ca nu stiam asta, de obicei imi pun itemele in store cand mi se umpla inventarul, iar daca nu-s atent sa le scot inainte sa dau rr....ia-le de unde nu-s :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...