Jump to content
LeX LuTHoR

Mouse-ul de aur

Recommended Posts

Posted

mai bn aurul era depozitat pentru facerea banilor(Vandut)si putea salva multi saraci ..si on topic: CN draq ar vrea asa cv?!?!?!e o prostie umana

Păi la urma urmei e din aur sau nu ?

Că în primul post , din câte îmi aduc aminte parcă nu era din aur , doar o imitaţie . Mă rog , nu prea contează , e urât oricum . Nici nu e comod la mână . :blink:

Posted

Păi la urma urmei e din aur sau nu ?

Că în primul post , din câte îmi aduc aminte parcă nu era din aur , doar o imitaţie . Mă rog , nu prea contează , e urât oricum . Nici nu e comod la mână . :blink:

nu e ma din aur! doar asa se vrea sa arate ;)

Posted

' date='Apr 13 2009, 14:06' post='3702490']

Ce ieftin e 35$ :D

După cursul valutar de azi , 1 USD este 3.1286 Lei .

Deci , mouse-ul costă undeva la 108 Lei . :D

De banii ăia îţi iei un Mouse A4TECH X7 , şi Mouse Pad A4TECH X7 GAMING .

Posted

mai bn aurul era depozitat pentru facerea banilor(Vandut)si putea salva multi saraci ..si on topic: CN draq ar vrea asa cv?!?!?!e o prostie umana

hahhahahahhaah prostie umana :))))))) ahahahhahhahaha

ont: Why do you guys can not understand that, IT IS NOT GOLD! IT JUST LOOKS LIKE A GOLD BAR BUT IT ISN'T oh my god ..

Posted

scrool-ul ala nu dureaza mai mult de 2 zile la mine...la cum joc cs ,abuzez de duck jump,dau cu el in toate partiile...intr-un fel e bun ca nu se sparge asa usor :D

Posted

hahhahahahhaah prostie umana :))))))) ahahahhahhahaha

ont: Why do you guys can not understand that, IT IS NOT GOLD! IT JUST LOOKS LIKE A GOLD BAR BUT IT ISN'T oh my god ..

e facuta de oameni vreau sa spun si poate it isnt gold and this is possible but it looks like it and that makes it la vedere sa fie din aur .....

Posted

AcE$tA e$tE uN mAu$ De ShEfY NuMayH sHefYYy il PoT aVeA b-)

nu e din aur prietene

Guest MaGic_MaStEr
Posted
:)) frumos mouse-ul,ma intreb cat costa? :|
Posted

:)) lol ce mouse...ma duc la becali sa il colind de paste :rofl2: :rofl2: sa imi dea bani de unu dasta =)) =)) ca nu dau din banii mei pentru mouse asta :rofl2:

EDIT: Asta e bun de caramida la casa :)) :rofl2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...