Jump to content
eleodor

Orasul perfect?

Recommended Posts

Posted

bucuresti. nu e cel mai curat. nu are cei mai cumsecade oameni. nu e nici cel mai frumos. dar aici poti face ce vrei, cand vrei. gasesti orice vrei la orice ora din zi si din noapte. si pentru asta, din punctul meu de vedere, e orasul perfect.

Mie sincer nu imi place orasul Bucuresti ... unde ma uit vad numai cladiri,parca as fi izolat intr-un labirint de cladiri,am fost si eu in niste parcuri si la 1 metru de parc bloc :|,urasc orasul asta imens... am fost intr-un magazin la cumparaturi si oamenii de acolo stateau la coada si oamenii de la acea coada se certau acolo care a fost primul.... ajungeau sa fie randul lor si isi cumparau de 5 lei cabanos :|,iar la metrou vad numai fetze triste...

Posted

NU ca NU ai sta tu in valcea.... :-"

a investit foarte mult ce-i drept, cele mai mari investiti pe 2009 la noi au fost + ca mai urmeaza si altele ....oricum, acum valcea e un infern pt ca au aparut foarte multe gropi dupa ninsorile/ploile astea :)

Posted

a investit foarte mult ce-i drept, cele mai mari investiti pe 2009 la noi au fost + ca mai urmeaza si altele ....oricum, acum valcea e un infern pt ca au aparut foarte multe gropi dupa ninsorile/ploile astea :)

AI vazut Craiova acum ?? Sunt cu mult mai multi banii investiti la Craiova

Posted

dupa parerea mea Brasovul e un oras frumos , la munte :D

Posted

AI vazut Craiova acum ?? Sunt cu mult mai multi banii investiti la Craiova

Te ocupi cumva cu fondurile si nu stiam ?:| Am primit cele mai multe fonduri pentru a investi in oras, din tara...

Posted

Te ocupi cumva cu fondurile si nu stiam ?:| Am primit cele mai multe fonduri pentru a investi in oras, din tara...

Da tu de unde stii ? Te ocupi cu fondurile ?

Eu stiu ce s-a facut in Craiova

numai in parcul tineretului din craiova s-au bagat 10 milioane de euro anul asta,voi ce investitie de genu asta aveti ?

Posted

Pentru mine Clujul este cel mai frumos oras din Europa!Locul unde am crescut, nebuniile din liceu,prima bataie etc etc....locul copilariei mele. Imi pare rau ca am plecat din acel oras.

Posted

Da tu de unde stii ? Te ocupi cu fondurile ?

Eu stiu ce s-a facut in Craiova

numai in parcul tineretului din craiova s-au bagat 10 milioane de euro anul asta,voi ce investitie de genu asta aveti ?

nu, nu ma ocup cu fondurile, dar stii, ma mai uit la tv, mai vine unu altu si vorbeste, primar/senator/deputat etc :)

Posted

nu, nu ma ocup cu fondurile, dar stii, ma mai uit la tv, mai vine unu altu si vorbeste, primar/senator/deputat etc :)

Si crezi ca numai tu ai televizor ? Degeaba au bani daca nu stiu ce sa faca cu ei in Valcea, sunt convins ca nu au investit nici macar jumatate din cat s-a investit in parcul asta din Craiova

http://img130.imageshack.us/i/63538169dfedbaa.jpg/

http://img130.imageshack.us/i/6353818c3813c12.jpg/

http://img19.imageshack.us/i/6353826c112448b.jpg/

http://img253.imageshack.us/i/63538379a28d7f0.jpg/

http://img24.imageshack.us/i/63538599c127729.jpg/

http://img25.imageshack.us/i/63538412b242ed5.jpg/

Asta e doar parcul tineretului,daca va mai arat si centrul si parcul Nicolae Romanescu va innebunesc

Posted

mah eu stau in pitesti dar nu prea am cu ce sa ma mandresc in orasul asta..totusi m-ati facut curios sa vizitez sighisoara :D

Daca nici in Pitesti nu sunt lucruri frumoase, atunci unde?

Nu multe orase se pot mandri cu ce are Pitestiul.

Si acum nu ma refer la fantana de 1 milion euro, ci la tot centrul orasului, unul dintre cele mai frumoase si curate din tara. In general, Pitestiul este un oras curat.

Sa nu mai vorbim de Padurea Trivale, care in fiecare anotimp are cate ceva special.

Etc.

Posted

Sa nu mai vorbim de Padurea Trivale, care in fiecare anotimp are cate ceva special.

Etc.

Iarna are un amarat de patinoar, in rest e doar o padure (care este pe cale de disparitie). Ce are special in fiecare anotimp?

LE: Da, e foarte curat orasul, poate centrul.

Posted

Iarna are un amarat de patinoar, in rest e doar o padure (care este pe cale de disparitie). Ce are special in fiecare anotimp?

Nu ai altceva de facut decat sa stai sa iei la purificat fiecare post al meu? :-j

Iarna, pe langa acel patinoar la care nici nu ma gandeam, in padure se regasesc atatea peisaje splendide, desprinse din cartile de povesti.

Primavara, ciripitul pasarelelor si grandoarea copacilor inverziti iti asigura doza de relaxare zilnica.

Vara, cand soarele straluceste pe cer si vezi din loc in loc acele corturi de prim-ajutor pentru cei ce nu suporta caldura, te gandesti prima data la Padurea Trivale. Un loc ce iti rezerva linistea, bucuria micilor copii care se distreaza in putinul timpul ramas din copilarie si multe alte avantaje ce iti ofera numai lucruri bune.

Toamna, nu o poti vedea altfel decat cu sutele de mii de frunze ce sunt purtate de vant in calatoria lor spre sol sau de peisajul feeric ce are la baza culoarea maronie, fapt ce iti lasa o senzatie unica, o senzatie ce te duce cu gandul doar la anotimpul toamna.

Acum nu ramane decat sa stii sa profiti de fiecare anotimp in parte.

:tiphat:

Posted

Daca nici in Pitesti nu sunt lucruri frumoase, atunci unde?

Nu multe orase se pot mandri cu ce are Pitestiul.

Si acum nu ma refer la fantana de 1 milion euro, ci la tot centrul orasului, unul dintre cele mai frumoase si curate din tara. In general, Pitestiul este un oras curat.

Etc.

Si eu locuiesc in Pitesti si cu parere de rau spun ca nu este un oras curat, cu exceptia centrului orasului :-?? In rest, uita-te in fiecare cartier si o sa vezi gunoaie, seminte si hartii la fiecare colt de strada sau de bloc.

ON: imi place foarte mult Sibiul. In afara faptului ca este curat, are si locuitori amabili ;;)

Posted

Nu ai altceva de facut decat sa stai sa iei la purificat fiecare post al meu? :-j

Iarna, pe langa acel patinoar la care nici nu ma gandeam, in padure se regasesc atatea peisaje splendide, desprinse din cartile de povesti.

Primavara, ciripitul pasarelelor si grandoarea copacilor inverziti iti asigura doza de relaxare zilnica.

Vara, cand soarele straluceste pe cer si vezi din loc in loc acele corturi de prim-ajutor pentru cei ce nu suporta caldura, te gandesti prima data la Padurea Trivale. Un loc ce iti rezerva linistea, bucuria micilor copii care se distreaza in putinul timpul ramas din copilarie si multe alte avantaje ce iti ofera numai lucruri bune.

Toamna, nu o poti vedea altfel decat cu sutele de mii de frunze ce sunt purtate de vant in calatoria lor spre sol sau de peisajul feeric ce are la baza culoarea maronie, fapt ce iti lasa o senzatie unica, o senzatie ce te duce cu gandul doar la anotimpul toamna.

Acum nu ramane decat sa stii sa profiti de fiecare anotimp in parte.

:tiphat:

La purificat? Ce sunt eu, statie de epurare a apei? :blink:

Esti tare, ai facut o compunere demna de nota 10, ar trebui sa o citesti la ora de romana, poate iti mai repari media :> Sa purificam in continuare: n-o sa ma duc in fiecare zi a primaverii ca sa imi iau "doza" de relaxare de care am atat de multe nevoie. Corturi de prim-ajutor din loc in loc? Vara trecuta am vazut 2 in tot orasul. Bucuria de a vedea plozi care alearga de colo-colo si urla, de toamna nu mai zic nimic. Mai bine ziceai si tu ruginiu in loc de maroniu (a, da, suntem la statia de epurare).

@Lemonade: incearca si tu sa vizitezi padurea, nu vezi ce frumoasa e? Parca e vazuta prin mintea mea in clasa a 4a cand faceam compuneri despre anotimpuri :wub:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...