smash922 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Din Romania mi-a placut orasul Targu-Jiu parcuri,curatienie etc :)
Life Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 sibiu arata superb din mai multe motive, curatenia fiind pe primul locBrasov, destul de curat + priveliste minunata :D
14ALEX14 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Craiova :wub: deoarece este orasul in care m-am nascut si am sa mor :P
Anonim1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Craiova :wub: deoarece este orasul in care m-am nascut si am sa mor :PLa ce batai violente au pe strada cred si eu ca o sa mori.
Mysterio Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Constanta , universul "verdelui".si asta il face frumos ?:)
_TheGamE_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 fratilor, asta e punctul meu de vedere..m-am nascut in curtea de arges, acum traiesc in pitesti..e combinatia perfecta, c.de arges cu pitesti..pana pe la 7 ani, locul cel mai indicat este curtea de arges, loc linistit, sigur, exact ce trebuie pt copii..dupa care ar urma studiile la pitesti, job la pitesti, pana iesi la pensie..dupa ce ai iesit la pensie, pitestiul ti se va parea un oras mare, aglomerat si nefolositor pot spune.dupa ce ai iesit la pensie, te poti muta binemersi la curtea de arges, care, fiind si fosta capitala a romaniei, este un loc cu importanta istorica mare, asezare frumoasa si, cel mai important, un oras linistit..sincer, nu as trai in bucuresti decat daca e musai, adica pt job sau alte chestii.da, sa zicem, sibiu, brasov, piatra neamt(am fost pe aici)......m'au impresionat prin curatenie, civilizatie, dar, dupa parerea mea, prea multa monotonie...finally, pitesti mi se pare locul ideal unde poti trai..P.S. si fete frumoase cu gramada, daca asta va interesa..:D
AntraxGL Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 timisora si sibiu sunt primele , Piatra Neamt de asemenea , insa cine stie ce ne rezerva viitorul :D
Jack Reno Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Iasi ul pt ca:-destule parcuri monumente,cladiri istorice de vizitat-e destul de curat si oamenii sunt ok-fetite una si una, mai ales pe la Cuza :D-este destul iluminat si este foarte frumos atat in oras cat si in imprejurimile lui, Bucium mai ales.
Anonim4 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nu exista oras perfect in lume si voi cautati unul in romania.
Bobo Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 La ce batai violente au pe strada cred si eu ca o sa mori.Prietene , doar in Craiova se bate lumea? Dar ce sa mai zic ca 3 sferturi din stirile de dupa amiaza arata crimele cu sange rece din Vaslui , Bacau , Iasi si celalalte zone din Moldova ? Asta inseamna ca orasul e urat? N-ai nicio logica.Craiova cred ca este printre cele mai CURATE orase din Romania si de cand a iesit Solomon cred ca orasul Craiova este in top 5 din Romania. Cel mai frumos oras din tara dupa mine... este Sibiul.
NoComment Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Va tot laudati cu orasele voastre ... dar defapt nu realizati ca traiti in Romania ... si la noi nu exista asa ceva ... nici macar intr-o alta tara ... Definiti voi perfectiunea intr-un oras din Romania ... ca eu unul nu am cum ...
Body_mzq Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Orasul Alb violet :> ( TIMISOARA) Bineinteles ca oricareia ii place orashul in care sta.. :)
Sleya Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 in nici un caz Bucuresti (unde locuiesc eu) ...un oras "infect" if you ask me orasul perfect nu exista....dar cel mai mult din ce am vizitat mi-au placut Brasov(pentru curatenie si liniste)...si Craiova(mai ales pentru zilele Craiovei :P)
assassingirl Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Nu exista oras perfect in lume si voi cautati unul in romania.
MariuS™ Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 1. Piatra Neamt 2. Sibiu 3. Tg. Mures :> Si ce ti-a placut pe aici ? :D Eu m-am cam saturat de Tg Mures On : S-a mai schimbat treaba, inainte aveam in "topul personal" Brasov si Sibiu, acum adaug si Baia Mare, am fost in el, si m-a impresionat :). Si Targu-Jiu mi-a placut, un oras in care as locui cu toata placerea :D.