Jump to content
Dragos20

"Liniute" pe strazile Capitalei! Vezi aici cum s-a terminat totul

Recommended Posts

Posted

60 de soferi care s-au strans noaptea pe Bulevardul Timisoara la curse ilegale de masini au fost prinsi de politisti chiar cand se pregateau sa ambaleze motoarele.

Politistii de la Rutiera au impanzit Bucurestiul in cadrul unei actiuni de amploare si au fost cu ochii pe toti cei care au incalcat normele de circulatie.

Tinerii amatori de curse au ramas cu o amenda amintire dupa noaptea de vineri spre sambata si nicidecum cu o experienta ce s-ar fi vrut a fi palpitanta.

Fericit nu a fost nici un sofer care a calcat mai mult decat trebuie pedala de acceleratie, si a fost surprins de aparatul radar. Barbatul a ramas fara permis.

Un alt sofer le-a dat batai de cap politistilor. S-a cinstit bine, apoi s-a urcat la volan si a lovit un autobuz. Dupa accident, a ajuns la sectie unde abia s-a putut intelege cu oamenii legii. Cu greu putea sa articuleze cuvintele.

Barbatul care s-a urcat baut la volan risca intre 1 si 5 ani de inchisoare. 200 de politisti de la rutiera atat din Bucuresti, cat si din alte 8 judete au fost prezenti pe strazile din Capitala.

In urma actiunii au fost date aproape 3.300 de amenzi si au fost retinute peste 160 de permise de conducere. De asemenea, politistii au gasit o masina care fusese furata in anul 2008.

Sursa:ProTv

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/au-...o-perioada.html

Posted

In urma actiunii au fost date aproape 3.300 de amenzi si au fost retinute peste 160 de permise de conducere. De asemenea, politistii au gasit o masina care fusese furata in anul 2008.

ba esti nebun =))))))

Posted

Au stricat toata distractia ...

Ala care a spus asta era beat nu ala care a intrat in autoboz.

Eu nu inteleg pe ce dovezi se dau aceste amenzi? Se pedepseste "tentativa de depasire a vitezei" sau cum ? (nu am carnet, lamuriti-ma)

Posted

Au stricat toata distractia ...

Ala care a spus asta era beat nu ala care a intrat in autoboz.

Eu nu inteleg pe ce dovezi se dau aceste amenzi? Se pedepseste "tentativa de depasire a vitezei" sau cum ? (nu am carnet, lamuriti-ma)

Curse ILEGALE . Şi , tu crezi că aştia se întrec la doar 50 km/h ? Se ajung la viteze de peste 200 km la oră .

Posted

Curse ILEGALE . Şi , tu crezi că aştia se întrec la doar 50 km/h ? Se ajung la viteze de peste 200 km la oră .

"60 de soferi care s-au strans noaptea pe Bulevardul Timisoara la curse ilegale de masini au fost prinsi de politisti chiar cand se pregateau sa ambaleze motoarele."

repet: se pedepseste "tentativa de depasire a vitezei" ?

Posted

Nu , te lasă să mergi cu peste 200 la oră pe stradă . :blink:

Normal că se pedepseşte . Şi , chiar dacă încă nu au făcut o cursă , poliţiştii şi-au dat seama că o să facă asta , pentru că sunt maşini modificate , şi mai sunt şi o grămadă .

Posted

Normal că se pedepseşte . Şi , chiar dacă încă nu au făcut o cursă , poliţiştii şi-au dat seama că o să facă asta , pentru că sunt maşini modificate , şi mai sunt şi o grămadă .

frate, omul te-a intrebat daca se pedepseste tentativa de depasire a vitezei.. e ca si cum gaborul mi-ar da amenda, pentru ca am depasit viteza regulamentara desi el nu are nici o dovada asupra acestui fapt. Ma intelegi ?

Posted

BA, tu intelegi romana?

foarte bine au facut...mai scapam si noi de ceva accidente :)

Auzi`l si p`asta ...

Eu cred ca baietii astia sunt mult mai atenti si mult mai responsabili decat cocalarii care se urca 5 intr-o dacie si o ambaleaza pana cade tabla; si nu-mi amintesc sa fi auzit vreodata sa fi murit cineva ca a dat o masina care participa la curse peste el ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...