Jump to content
Luci

Tratament revoluţionar pentru cicatrice

Recommended Posts

Posted

Un medicament numit Avotermin, creat de cercetătorii englezi, ar putea vindeca cicatricele, apărute după operaţii sau lovituri puternice.

Medicamentul a fost testat pe voluntari, care au fost monitorizaţi timp de un an. Cicatricele injectate cu această substanţă au fost mai puţin vizibile, iar pielea şi-a pierdut din roşeaţă.

mediafax

Posted

bine..pe dinafara isi face efectul..dar pe dinauntru`..nu afecteaza?efecte secundare nu are? :)

Orice medicament are efecte secundare in momentul de fata . Intrebarea e care sunt ?

Posted

nu e prea tare... #-o

daca o sa pateasca la fel ca femeia aceea cu uleiu prin fatza...

mai bn decat sa apara complicatii...stai linistit ...dar intradevar pe fatza este cam urat sa ai cicatrice :(

Posted

eh... mai bn sar inventa un medicament contra cosurilor.. (nu pt mn)

ONtopic: Eu am zice sa se faca unele teste( dar nu pe caini ) despre modul in care ar putea reactiona si poate are efecte secundare de genul.. culoarea pielii de la cicatrice sa devina verde si asa inainte

Posted

multe tratamente la multe boli s-au descoperit insa efectele se vor vedea in timp..si nu totdeauna pot fi bune...exista multe efecte secundare care au creat probleme referitor la anumite medicamente..iar persoanele care le-au folosit au avut de suferit.. 8-| eu unul sunt reticent..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...