Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Master_X

Restart Server

Recommended Posts

Imi pare rau -ija- ? m-am plans eu undeva? :) am avut spot si l-am recuperat dupa rr, a fost doar o intrebare din curiozitate :) . Nu de alta dar curios era ca cei din Honey incepusera sa misune + cativa care au furat spot dupa restart :) .

Imi pare rau -ija- ? m-am plans eu undeva? :) am avut spot si l-am recuperat dupa rr, a fost doar o intrebare din curiozitate :) . Nu de alta dar curios era ca cei din Honey incepusera sa misune + cativa care au furat spot dupa restart :) .

de ce de fiecare data cand e restart la server si va ia spotul oricare alt player de pe linkmania nu comentati nimic, si cand vi-l ia un membru HONEY incepeti sa sariti cu acuzatii de genu? :) o dati in penibil de acuma.

sa inceput sa se dea restart servar pt cei din Honey de fiecare data cand nau spot se da restart la sv in stilu asta o sa ajungeti sa jucati pe link cu cei din Honey atat

iti inteleg fustrarea. ti-am dat eject din guilda ca trageai ca atacatu singur pe spot si nu vroiai sa iei in party nici un membru din guilda. invata sa te integrezi intr-o comunitate.

PS: spotul ala al tau il am in vizor de aproape 5-6 zile. de fiecare data cand a fost rr la server l-ai prins inapoi. acuma am intrat si de pe laptop si de pe pc in acelasi timp sa pun mana pe el. iti vine sa plangi? :)

Cer sa se verifice log-urile sa se vada la cat timp s-a conectat pantera dupa ce a revenit serverul. asa se poate demonstra ca era afk si acuzatiile lui sunt nefondate. cer suspend in joc pentru chestia asta daca se poate.

Guest ShopingCenter

fratilor de vreme ce in honey is 100 de oameni iar pe server is 400+, asta vine 1 din 4 oameni e din honey, nu credeti ca e normal sa vedeti honey "misunand" peste tot ? :))

Nu sunt pro nici pentru ulise nici pentru lance batosai nici pentru orice GM care are caracter de joc, orice ati zice tot suspect ramane, nu acuz pe nimeni dar va ramane suspect, nu numai mie ci tuturor. Oare..de ce nu vedeam chestia asta acum 4 ani cand se ocupa mai mult vrazvan?

Nu sunt pro nici pentru ulise nici pentru lance batosai nici pentru orice GM care are caracter de joc, orice ati zice tot suspect ramane, nu acuz pe nimeni dar va ramane suspect, nu numai mie ci tuturor. Oare..de ce nu vedeam chestia asta acum 4 ani cand se ocupa mai mult vrazvan?

oare pentru ca pe vremea aia lumea juca de placere si nu lasa afk ca acum ? Cand nu se ocupa administratorul urlati ca de nu se ocupa, cand se ocupa ca favorizeaza pe cineva #-o Eu personal n-am vorbit cu dragosh decat de 3-4 ori si decat in legatura cu niste probleme care ma depaseau ( gen logs )

oare pentru ca pe vremea aia lumea juca de placere si nu lasa afk ca acum ? Cand nu se ocupa administratorul urlati ca de nu se ocupa, cand se ocupa ca favorizeaza pe cineva #-o Eu personal n-am vorbit cu dragosh decat de 3-4 ori si decat in legatura cu niste probleme care ma depaseau ( gen logs )

Inseamna ca pe vremea aia nu frecventai Linkmania, Afk era la orice pas. "Administratorul" care joaca in-game deja nu se mai poate numi asa ceva. Sunteti tot oameni si sunteti tentati la fel ca oricine. Fix de aceea nu vedeam atunci GM-ul x in Guild y :)

adica ce vrei sa zici ca vdragosh e incompetent? nu vezi cat de penal esti? nu esti in stare decat sa aduci acuze si sa jignesti lumea cu niste afirmatii care nu sunt asezate pe o baza solida. in loc sa stai si sa arunci cu acuzatii in stanga si dreapta mai bine te-ai duce sa-ti iei un spot ceva ca dimineata daca vezi ca am mai facut un lvl in plus fata de tine iar te inchizi in baie si incepi sa plangi :)

boom nu am adus jigniri nimanui, mai mult tu esti revoltat, am suspectat doar, nu am acuzat, fa diferenta + nu l-am acuzat cu nimic pe vdragos

@edit. Load1ng daca nu poti face conexiunea intre GM si Caracter de joc e problema ta. E ca si cand i-ai da unui player de joc GM si privilegii.

Hai ca deja am luat-o razna =)) intradevar... inainte gm nu aveau guilde nu ? fie cum zici tu

De exemplu myst si kyla nu erau in HH nu ? Halt nu avea Fear ? si exemplele pot continua

Topic inchis si mutat la informatii. Restartul este ceva random.

:adminpower:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...