Jump to content
DemonuL_

Spulberata de motocicleta

Recommended Posts

Posted

Apăi ... Amândoi sunt de vină .

Motociclistul : Cine l-a pus să conducă fără permis , cu acea viteză ?

Femeia : Cine a pus-o să meargă pe marginea drumului ? Sincer , de multe ori merg cu tata şi văd oameni dinaştia pe drum , abia se văd de la 10 metrii , şi dacă e drum naţional şi ai viteză , poate îţi mai şi zburdă în faţă şi îi omori .

Posted

Va dati seama ce simti atunci cand da o motocicleta din asta in tine cu viteza aia ?ai muri instant ?:-?

Oricum...nasol...RIP

Posted

genul asta de oameni strica tot. in cazul de fata vinovatul nu e motociclist. e doar un cocalar care conducea o motocicleta NEINSCRISA , nu avea PERMIS , nu avea EXPERIENTA , care a cauzat moartea unei persoane lasand in urma o familie numeroasa si indurerata.

de-aia sunt motociclistii vazuti asa de prost.. odata la cateva zile mai apare si un specimen din'asta care ne strica imaginea. Nu mai generalizati

bafta

Posted

Amandoi sunt de vina...Oricum nu cred ca o sa vedem prea curand oameni de la tzara purtand vesta reflectorizanta sau cum se numeste atunci cand merg seara/noaptea pe drum :). Trist oricum. Rip

Posted

Eu stiu ce inseamna pe margine.....la jumatatea benzii tale de mers,asa sunt cei din comune,sate,merg nici fara cel mai mic stres,iar el cum sa se suie pe motor fara permis,e asa de simplu sa obtii categoria A,daca avea permis avea scapare,era acuzat de depasirea vitezei legale,deoarece femeia nu avea ce cauta pe margine(politia rutiera a avertizat si la stiri de mai multe ori),ai calcat pe margine-ai calcat pe sosea unde nu ai ce cauta,nu mai are ce sa faca baietzasul asta,minim 7 ani de inchisoare ca popa din cauza inconstientei,sa nu mai zic ca va avea si acuzatia de curse ilegale,pacat de femeie...ca de el..... :-?

Posted

Apăi ... Amândoi sunt de vină .

Motociclistul : Cine l-a pus să conducă fără permis , cu acea viteză ?

Femeia : Cine a pus-o să meargă pe marginea drumului ? Sincer , de multe ori merg cu tata şi văd oameni dinaştia pe drum , abia se văd de la 10 metrii , şi dacă e drum naţional şi ai viteză , poate îţi mai şi zburdă în faţă şi îi omori .

amandoi sunt de vina... zici tu si altii [asa ai spus si despre copilul care se plimba pe bicicleta pe marginea drumului]: daca oamenii aia nu au un trotuar pe care sa mearga.... pe unde vrei sa se duca? prin sant? pe camp? #-o

R.I.P

Posted

Astia din comune chiar sunt fenomenali. Cand e mai bezna afara, ei merg pe mijlocul strazii.

Deci mi s-a intamplat de 'n' ori asta. Pur si simplu nu am vazut in viata mea o nesimtire mai mare decat a astora care merg pe sosea noaptea.

Nici macar nu se obosesc sa fie atenti.

Indiferent cat de experimentat este soferul tot nu are cum sa evite un astfel de accident.

Si uite asa striga lumea "animalele de soferi" cand de fapt singurele animale sunt asa zisii pietoni de mijlocu' soselei.

Posted

este foarte trist ce se intampla la noi..soferi fara permis..sau cu mita luate..si nici trotuare bune,unde sa nu existe masini parcate,sau o mica banda pentru biciclisti/motociclisti..

imi pare rau de femeie..si chiar si de sofer ca este prost b-(

Posted

8 copii si inca unu se pregatea :| Oamenii astia au auzit de metode de contraceptie ?

Pacat de amandoi ca au murit ca niste cretini . Pur si simplu ca pieton cand ai pus piciorul pe sosea iti asumi un mare risc. La fel si soferul . Cum frate sa te urci asa pe motocicleta fara nici un act in regula . Mai bine murea si cretinu ala .

Posted

Vina nu a fost in totalitate a motociclistului ... o mare marte a avut-o si femeia. .. nu trebuia sa mearga pe marginea drumului . ..

Idem .

amandoi sunt de vina... zici tu si altii [asa ai spus si despre copilul care se plimba pe bicicleta pe marginea drumului]: daca oamenii aia nu au un trotuar pe care sa mearga.... pe unde vrei sa se duca? prin sant? pe camp? #-o

R.I.P

Asta nu e problema noastră . Partea carosabilă a fost concepută pentru orice mijloc de transport cu chestii dinalea rotunde , numite roţi . Fie ca e maşina , fie că e bicicletă , motocicletă , tir sau alte minuni . Femeia aia n-avea ce căuta pe marginea drumului . Acest lucru este cert . Şi motociclistul are partea lui de vină , dar femeia trebuia să ştie că îşi asumă un risc enorm . Şi totuşi , pe riscate , şi uite unde s-a ajuns .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...