DemonuL_ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Imbiat de confortul mijloacelor de transport in comun, un domn in aparenta respectabil s-a gandit sa-si ofere un moment de placere, fara sa tina cont de ceilalti calatori. De altfel, privirea sa a ramas atintita in permanenta pe geamul troleibuzului, probabil in cautare de surse de "inspiratie". Filmuletul a fost trimis la ProTV Cluj, de un tanar care a surprins momentul de exhibitonism. Potrivit acestuia, protagonistul este un pensionar care a ales un troleibuz care circula pe ruta Gara - Manastur si trece prin centrul orasului. http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...-troleibuz.html Sursa:ProTv
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ăla ori e virgin , ori e prost , ori e obsedat . (cu toate că , aceste lucruri au o oarecare legatură între ele) . Oricum , l-aş lua la mişto .
Steffann Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ăla ori e virgin , ori e prost , ori e obsedat . (cu toate că , aceste lucruri au o oarecare legatură între ele) . Oricum , l-aş lua la mişto .Prost... :-j
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Prost... :-j Chiar de faţă cu oamenii . Putea să mai aştepte vreo 10 minute sau cât mai avea până acasă #-o , şi se simţea şi mai bine .
Oana Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Chiar de faţă cu oamenii . Putea să mai aştepte vreo 10 minute sau cât mai avea până acasă #-o , şi se simţea şi mai bine . Ce te face sa crezi ca nu s`a simtit bine? Obsedatii se simt bine oriunde, asta daca nu`i intrerupi de la "munca".
Pedro de Pacas Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ăla ori e virgin , ori e prost , ori e obsedat . (cu toate că , aceste lucruri au o oarecare legatură între ele) . Oricum , l-aş lua la mişto .nahhh..he's just sick :)
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ce te face sa crezi ca nu s`a simtit bine? Obsedatii se simt bine oriunde, asta daca nu`i intrerupi de la "munca". Păi eu ştiu ? .... habar n-am
MoBiLe2 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 eu cred ca nu s-a simtit foarte bine pentru ca sunt prea multe gropi in carosabil si iti strica ritmul/frecventa.in plus daca vireaza stanga - dreapta sigur te perturba din activitate.
talentatu27 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Doamne nu mai la noi se putea intampla asa ceva....
Luci Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 prea penal :lol: cum frate sa te masturbezi in troleibuz? la cum se imbraca fetele in ziua de azi , de le vezi aproape totul il inteleg pe batran
ChoWdeR Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 chiar in halul asta s-a ajuns .... Doamne, iarta-i ca nu stiu ce fac :)
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 eu cred ca nu s-a simtit foarte bine pentru ca sunt prea multe gropi in carosabil si iti strica ritmul/frecventa. in plus daca vireaza stanga - dreapta sigur te perturba din activitate. Câţi ani ai ? Ne spui şi nouă ? Văd că tare bine le ai , exerciţii zilnice ? :rofl1: prea penal :lol: cum frate sa te masturbezi in troleibuz? la cum se imbraca fetele in ziua de azi , de le vezi aproape totul il inteleg pe batran Aici ai dreptate . Eram şi eu în autobuz odată , a venit una ... aoleu :dooh: , o fustă ... extra mini :rofl2: , dacă se apleca ii se vedeau chiloţeii . :D
MoBiLe2 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Câţi ani ai ? Ne spui şi nouă ? Văd că tare bine le ai , exerciţii zilnice ? :rofl1:ce conteaza ce varsta am? ce e ilegal sa faci asta daca n-ai peste un anumit numar de ani sau ce?
a1urea Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Aici ai dreptate . Eram şi eu în autobuz odată , a venit una ... aoleu :dooh: , o fustă ... extra mini :rofl2: , dacă se apleca ii se vedeau chiloţeii . :DErai si tu intr-un autobuz ... Neinteresant si off-topic ?
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ce conteaza ce varsta am? ce e ilegal sa faci asta daca n-ai peste un anumit numar de ani sau ce?Nu , mă refeream că ştii cam multe . :rofl2: .Erai si tu intr-un autobuz ... Neinteresant si off-topic ?Aha , şi tu eşti foarte On Topic , aşa-i ?
NoComment Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ăla ori e virgin , ori e prost , ori e obsedat . (cu toate că , aceste lucruri au o oarecare legatură între ele) . Oricum , l-aş lua la mişto . obsedat ... si dus de acasa ... In lume sunt multi ciudati
MonK Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Câţi ani ai ? Ne spui şi nouă ? Are mai multi ca tine oricum. Lasati ma bosorogu in pace.... O fi vazut vreo pasarica apetisanta de 80 de primaveri.
Stalk3r Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 nu inteleg ce ati vazut voi .. dar pe linkul ala e doar o poza .. nu arata nimic ...
The DeaD HelL Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 bine..ma asteptam la un tanar..dar pensionar??!!? vai,vai,vai..si p-orma mai zic pensionarii de noi tinerii ca nu stiu ce..daca nu le convine de ce se mai uita?sa le satifaca privirea,sa tanjeasca si ei si sa regrete ca nu au facut si avut si ei asa ceva pe vremea lor or what?pe deoparte pe unii chiar ii intriga ce se intampla in lumea asta..pe de alta parte..altii poftesc..