DemonuL_ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Haine printre mustar si ketchup. Asta au gasit inspectorii OPC la un fast food din apropierea unei scoli din Constanta. Controlul a fost facut dupa ce parintii unui elev au facut o reclamatie. Se pare ca baiatul s-a intoxicat dupa ce si-a cumparat ceva de mancare de acolo. Fast food-ul a fost inchis, iar patronul - amendat cu 20 de mii de lei.Sursa :Antena1
MoBiLe Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 dar ce fast food? unu din astea mari?am auzit ca la fast food-ul ala de vinde numai pui in faina e haos.dar cica oamenii nu sunt interesati de ceea ce mananca ci de cat de repede mananca.poa sa le dea si carne de sobolan prin faina si ulei ca e greu sa te prinzi din ce condimente baga in ele.
ChoWdeR Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 20 mii lei .. putin :) bine au facut ca l-au inchis !
banditzel Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ewwww...naspa ...poti sa pui si carne de caine aklo..de ex eu imi mai iau la scoala de la fast food dar face carne proaspata pe loc piept de pui si la porc nuj ce..ti-o face p loc
[IlluSioN] Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ewwww...naspa ...poti sa pui si carne de caine aklo..de ex eu imi mai iau la scoala de la fast food dar face carne proaspata pe loc piept de pui si la porc nuj ce..ti-o face p locasa face si la noi .. nu toate fast foodurile sunt asa
Alecswtzu Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 In luna octombrie am fost internat pentru intoxicare de la un kebab cumparat de la un magazin , era de la maioneza cel mai probabil , nu am sesizat pe nimeni , dar in aceeasi zi a mai cazut un elev jos ...
MIRAje Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 e dezgustator si f periculos...niciodata nu stii cum si de cand e carnea sau ce mananci de la un fast food.
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Serios , mai bine îmi cumpăr nişte cremvuşti , Muştar şi altele . Şi nişte cornuri dinalea simple . Măcar ştiu că îmi şi potolesc foamea Sănătos . :PEste lângă mine un Fast Food , doar langoşurile sunt bune , odată şi mie mi s-a făcut rău de la un Hamburger . :sef:
MoBiLe2 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 inainte de a toca carnea poti sa bagi orice in ea.....grasime de caine, mate de sobolan, pisici jupuite ca oricum pune ceapa, maioneaza si condimente si nu simti.mai da si un mustar cu castravete peste si se duce ca uns.mai nasol e cand ajungi la spital cu febra si cu stomacul tasnind prin fund.
talentatu27 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 naspa.... Daca stiti si acel sobolan de umbla prin cutiile de Forneti :(
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 inainte de a toca carnea poti sa bagi orice in ea.....grasime de caine, mate de sobolan, pisici jupuite ca oricum pune ceapa, maioneaza si condimente si nu simti.mai da si un mustar cu castravete peste si se duce ca uns.mai nasol e cand ajungi la spital cu febra si cu stomacul tasnind prin fund.Mă scârbosule , vorbeşte mai frumos că nu suntem in junglă :blink: .
NoComment Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 in mai toate fast-food-urilor se intampla chesti mai mult sau mai putin scarboase ...
MoBiLe2 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mă scârbosule , vorbeşte mai frumos că nu suntem in junglă :blink: . si ce ma, daca am fi in jungla pot sa vorbesc cuiva urat?
Stargate Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 iata dc mai bine manci un iaurt si o paine si scapi mai lejer la stomac...
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 si ce ma, daca am fi in jungla pot sa vorbesc cuiva urat?Problema e că acolo n-ai cui să-i vorbeşti urât . Eu mă refeream la ideile tale cu maţele de şobolan , pisicile jupuite , etc . De-a dreptul dezgustător . :)
banditzel Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 inainte de a toca carnea poti sa bagi orice in ea.....grasime de caine, mate de sobolan, pisici jupuite ca oricum pune ceapa, maioneaza si condimente si nu simti.mai da si un mustar cu castravete peste si se duce ca uns.mai nasol e cand ajungi la spital cu febra si cu stomacul tasnind prin fund.:rofl1:mi-ai intors stomacul p dos ..doamne X(
The DeaD HelL Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 inainte de a toca carnea poti sa bagi orice in ea.....grasime de caine, mate de sobolan, pisici jupuite ca oricum pune ceapa, maioneaza si condimente si nu simti.mai da si un mustar cu castravete peste si se duce ca uns.mai nasol e cand ajungi la spital cu febra si cu stomacul tasnind prin fund.o fi fost scarbos ce a spus..dar exista probabilitate sa fie adevaratcel mai bine este sa mananci mancare gatita de mamuca sau chiar de tine :) cel mai sigur :) nu ma incred in fast`food..cred ca pe an imi cumpar cel mult o data ceva de la fast`food :)
HipnotykBoy Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 lol...ce e asa scarbos in faptul ca tine hainele pe langa produse ?