Jump to content
Guest stefteo21

Dacia Suv prinde contur...

Recommended Posts

Guest stefteo21
Posted

În randările realizate de Andrei Avarvarii, Dacia SUV are geamurile decupate mai jos, portierele puţin mai mari şi consola spate mai mare , avantajând capacitatea portbagajului. Bosajele aripilor sunt clar delimitate la Dacia, o concluzie putând fi că acestea vor fi realizate din plastic, separat de caroserie şi mai ieftin de realizat sau reparat. Al treilea geam are şi el o formă particulară, având suprafaţa mai mare decât la Qashqai. De asemenea, nu vor lipsi barele de amarare de pe acoperiş, pentru a întregi caracterul practic.

poze + restul aici

din punctul meu de vedere e superba

Posted

e frumoasa , sa o faca si vorbim dupa :)

tot ce e in stadiul de concept este mai frumos decat ceea ce se va realiza..

Posted

aia de la 1:11 e super aiurea.. cea cu platforma de la nissan arata bine.. oricum frate 13k euro pe un suv e convenabil .

"convenabil" ... naa asta e pretul .. doar e DACIA

Posted

' date='Apr 10 2009, 00:32' post='3687492']

"convenabil" ... naa asta e pretul .. doar e DACIA

eu pun pariu ca in alta tara, aceeasi masina dacia, acelasi design, acelasi motor o sa coste mult mai mult si o sa aiba sigla renault nu dacia ;)

loganul care e vand in brazilia e vandut la alt pret fata de cel din romania (sau cel putin era ca nu mai stiu preturile acum)

Posted

"Iată propunerea noastră despre cum va arăta Dacia SUV, pe baza schemelor şi a zvonurilor care au ajuns până acum în online. Vă "

Deci sunt doar niste zvonuri, pt Dacia SUV, arata binisor.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...