nky* Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Un crescator de pasari din Croatia spera sa dea lovitura financiara a vietii sale cu ocazia Pastelui din acest an. Asul sau din maneca este reprezentat de o gaina care depune in mod absolut natural, numai oua de culoare verde.Stipa Grecacevic a fost uluit cand a descoperit ca gaiana sa premiata, pe nume Fata, a inceput sa depuna oua verzi la ferma familiei sale din orasul Forkusevic. Nimeni nu a putut sa-mi dea o explicatie plauzibila fata de acest fenomen. Unii cercetatori cred ca ouale verzi au aparut datorita faptului ca noi obisnuim sa punem o cantitate mica de piper rosu in hrana zilnica a gainilor. Dar in acest caz de ce doar gaina Fata depune oua verzi, iar restul gainilor fac oua colorate normal? “ se intreaba Stipa.Tot el declara ca ouale verzi au o mare cautare acum in apropierea Pastilor, clientii sai fiind dispusi sa le cumpere la un pret dublu fata de cel al oualelor normale.“Suntem o ferma care produce alimente organice. Tot timpul ni s-a atras atentia sa avem o atitudine verde, ecologista fata de calitatea produselor alimentare naturale. Oricum mai verzi decat suntem acum , nu putem fi”, incheie intr-o nota umoristica, Stipa Gregacevic.Sursa : Ananova
Luci Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 probabil i-au dat la gaina sa manance coloranti oricum frumoase ouale verzi :)
[IlluSioN] Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :D marea lovitura .. nu stiu eu la ce se gandeste el ca marea lovitura. . ca ce ? o sa vanda 1 saptamana oua ?
spauny Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 dak erau oua rosii era altceva... dar nu prea vopseste lumea ouale in verde.
banditzel Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 funny :rofl2: vreau si eu gaini :( si io vreau una sa faca o_O verzi
K1dduletz Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Arata super ouale verzi ... cred ca gaina e constipata ...
Random Hero Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 arata destul de bine ouale, l'au scutit pe om de munca
MoBiLe Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 presupun ca daca la gaina i se face transfuzie cu clorofila sunt sanse mari sa faca oaua verzi.asa presupun eu.si daca e hranita cu spanac gatit ani in sir cred ca tot oaua verzi face.
Pedro de Pacas Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 a nenorocit gaina ...cine stie ce o fi bagat in ea...
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 probabil i-au dat la gaina sa manance coloranti oricum frumoase ouale verzi :) "Nimeni nu a putut sa-mi dea o explicatie plauzibila fata de acest fenomen. Unii cercetatori cred ca ouale verzi au aparut datorita faptului ca noi obisnuim sa punem o cantitate mica de piper rosu in hrana zilnica a gainilor" Citeşte cu atenţie primul post . Arata super ouale verzi ... cred ca gaina e constipata ... Şi tu la fel . presupun ca daca la gaina i se face transfuzie cu clorofila sunt sanse mari sa faca oaua verzi. asa presupun eu. si daca e hranita cu spanac gatit ani in sir cred ca tot oaua verzi face. Şi tu ...offf da mulţi mai sunteţi . a nenorocit gaina ...cine stie ce o fi bagat in ea... "Nimeni nu a putut sa-mi dea o explicatie plauzibila fata de acest fenomen. Unii cercetatori cred ca ouale verzi au aparut datorita faptului ca noi obisnuim sa punem o cantitate mica de piper rosu in hrana zilnica a gainilor" Piper roşu . On Topic : Mi-ar place să am o găină aşa . Defapt , ce mă agit atâta , mă duc la ţară şi le dau piper roşu .