Strike^^ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Un bărbat din Lesna, Polonia, s-a certat cu un prieten de-al lui până a rămas fără penis. Marian Milczarek, 53 de ani, nu se înţelegea cu Wojciech Sowinski referitor la o rulotă pe care unul dintre ei o împrumutase de la celălalt. Potrivit site-ului efakt.pl, cei doi s-au luat la ceartă, iar lucrurile au degenerat urât de tot, deoarece Wojciech i-a tras pantalonii lui Marian, l-a apucat cu dinţii de penis şi nu i-a dat drumul până când i-a smuls organul şi... l-a înghiţit. Acum, victima se află internată la spital, iar Wojciech riscă să stea până la zece ani în închisoare infoportal.ro Cum ma nene :rofl2: .Nu e sanatos )
Guest stefteo21 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Mai urat decat rusoaica... care macar nu l-a inghititsincer mi se pare o exagerare pe undeva
LeX LuTHoR Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 dupa stirile cu aceeasi tema ce au fost postate, cred ca devine o moda muscatul penisului... dar si la barbati? wtfomglolz O.o
MoBiLe Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 omul se transforma in canibal cand e adus in situatii limita.azi musca o ureche maine musca altceva. eu ii consider canibali doar pe cei care si inghit ce musca.dar oricum trebuie sa mesteci inainte ca altfel risti sa te sufoci cu mancarea.
Strike^^ Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Hai ca a muscat...desi asta e destul de penibil,dar sa si inghita..
MiTzA- Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Un bărbat din Lesna, Polonia, s-a certat cu un prieten de-al lui până a rămas fără penis. Marian Milczarek, 53 de ani, nu se înţelegea cu Wojciech Sowinski referitor la o rulotă pe care unul dintre ei o împrumutase de la celălalt. Potrivit site-ului efakt.pl, cei doi s-au luat la ceartă, iar lucrurile au degenerat urât de tot, deoarece Wojciech i-a tras pantalonii lui Marian, l-a apucat cu dinţii de penis şi nu i-a dat drumul până când i-a smuls organul şi... l-a înghiţit. Acum, victima se află internată la spital, iar Wojciech riscă să stea până la zece ani în închisoare infoportal.ro Cum ma nene :rofl2: .Nu e sanatos ) hai ma ,faci la misto ? Nu-mi vine sa cred in ce s-au transformat oamenii
Random Hero Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 si 2 barbati... si sa i'l muste... si sa i'l inghita.... wtf :blink:
Anthyc Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 iar au exagerat cu stirea asta :) dar daca l'a inghitit atunci sa ii fie de bine
operatorxxx Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 acum ca l-a inghitit....pff #-o ...cred ca marea lui mirare a fost dupa digestie! probabil nu a iesit cum se astepta!
talentatu27 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 doamne ce oameni :ceuameni: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Phyxyon Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :yum: omul se transforma in canibal cand e adus in situatii limita. azi musca o ureche maine musca altceva. eu ii consider canibali doar pe cei care si inghit ce musca. dar oricum trebuie sa mesteci inainte ca altfel risti sa te sufoci cu mancarea. Si dupa ce i s-a mancat p*** , victima a zis : Sa-ti stea in gat fmm . ) Ce pot sa spun e ca nu ma mai surprinde . Pofta buna
2dor Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ciomu' ca Ciomu' dar asta ne-a depasit imaginatia :rofl2:
Bobo Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Doamneee ahahaha asta e de ras ... nu pot sa cred ce oameni . Saracu ce durere o fi avut ala...