lixandra Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cântăreţul R&B american Chris Brown a pledat nevinovat în faţa tribunalului din Los Angeles, luni, la acuzaţia agresare a iubitei sale, cântăreaţa Rihanna. Chris Brown, în vârstă de 19 ani, a depus această mărturie în procesul care se desfăşoară la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles. Donald Etra, avocatul Rihannei, a declarat pentru presa americană, după audiere, că Rihanna a sperat că se va ajunge la o înţelegere legală, dar că este pregătită să depună mărturie împotriva lui Brown, dacă i se va cere acest lucru. Chris Brown şi Mark Geragos, avocatul său, nu au răspuns întrebărilor reporterilor. Judecătoarea Patricia Schnegg a hotărât ca audierea lui Chris Brown să aibă loc pe 29 aprilie. Procurorii din Los Angeles au afirmat că, în luna februarie, Brown a atacat-o pe Rihanna, în vârstă de 21 de ani, în timpul unei altercaţii ce a avut loc într-o maşină de lux. O fotografie ce înfăţişa chipul tumefiat şi învineţit al Rihannei a apărut ulterior pe internet. În urmă cu circa două luni, Chris Brown a dat publicităţii o declaraţie prin care spunea că "regretă şi este întristat" din cauza acestui incident şi că va căuta consiliere. În acuzaţia oficială depusă împotriva starului R&B se afirmă că Brown a atacat-o pe Rihanna "cu o forţă capabilă să producă vătămări corporale grave" şi că a ameninţat-o spunându-i că va comite o infracţiune "care va conduce la moarte şi la vătămări corporale grave". Chris Brown riscă să primească o pedeapsă de patru ani în închisoare, dacă va fi condamnat. Un raport al poliţiei americane indică faptul că Brown a lovit-o pe Rihanna cu capul de geamul autovehiculului, a lovit-o repetat peste faţă şi i-a muşcat urechea şi un deget. La un moment dat, potrivit raportului poliţiei, Chris Brown i-ar fi spus Rihannei: "Te voi ucide". Chris Brown a pătruns în clasamentele Billboard în 2005, la vârsta de 16 ani, cu piesa "Run It!" şi a vândut peste două milioane de copii ale albumului său de debut. Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S." la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Sursa: mediafax.ro Nevinovat ... s-a desfigurat singura...
K1dduletz Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nu il vad pe Chris un om violent dar nici pe Rihanna o nebuna .. nush ce sa zic ...
Luci Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Eu cred ca o sa fie gasit vinovat , si o sa faca aia 4 ani de inchisoare ...Rihanna nu s-a batut singura !
marius_truckerfan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 19 ani ? Dar Rihanna câţi ani are ? :rofl2:
The DeaD HelL Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 din ce am auzit..nu cumva Rihanna era mai mare decat Chris?
iReaLRauL Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pai am vazut cu totii poza aia cu Rihanna batuta OFF: Dati-mi click-uri va rog XD !
[IlluSioN] Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 :blink: la puscarieeeeee cu el ..cum sa dai in o femeie
Guest stefteo21 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 rihanna are 21 mai exact, iar el are 19 ani...putea sa-i fie mama [-(
marius_truckerfan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 rihanna are 21 mai exact, iar el are 19 ani... putea sa-i fie mama [-( Daaa Oricum , nu ştiu ce a văzut ea la un puştan de 19 ani . Presupun că banii o interesau .
Luci Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Daaa Oricum , nu ştiu ce a văzut ea la un puştan de 19 ani . Presupun că banii o interesau . Da ca e saraca rau :( defapt rihanna a stat cu chris brown pentru ca probabil erau un cuplu care se vindea bine pe copertile revistelor mondene ..
marius_truckerfan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Da ca e saraca rau :(defapt rihanna a stat cu chris brown pentru ca probabil erau un cuplu care se vindea bine pe copertile revistelor mondene ..Şi asta ar fi o variantă .Două nume celebre , ce naiba . :P
spauny Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 yo am auzit ca s-au impacat... dar aqum citesc ca vrea sa il bage in puscarie :onush ce sa mai cred!