Dani Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Si uite ca iar revenim la arabi dar de data asta cu un design nemaipomenit si unic. Din cate vedeti in poza, Hotelul Helix arata ca si niste farfurii (platouri) puse una peste alta haotic ceea ce da un aer de originalitate acestei cladiri. Va fi construit in zona Zayed Bay din capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, va avea 206 camere luxoase plus o cascada care va mentine o temperatura normala. Toate imaginile
NoComment Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 arabii astia cand se plictisesc mai construiesc cate un hotel...
Luci Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 nu stiu ce va agitati atata cu arabii ca CONCEPTE AVEM SI NOI , numai ca nu le construim le lasam la stadiul de proiect vreau sa vad o poza cu el dupa ce e construit :)
Random Hero Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 nu stiu ce va agitati atata cu arabii ca CONCEPTE AVEM SI NOI , numai ca nu le construim le lasam la stadiul de proiect pai tocmai de'asta ne agitam... ca ei le si construiesc :P au bani, au idei, au si mai multi bani... ce le mai trebuie? nice hotel :cool2:
pogo_mg Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 oare mai au mult petrol ? oricum promoveaza niste idei f bune si spectaculoase ... interesant proiect :cool2:
jas2jas Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 arabii astia cand se plictisesc mai construiesc cate un hotel...corect , dar se pricep :P
Pedro de Pacas Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 au bani au idei..au resurse:) nu ii tine nimic sa nu faca si sa construiasca tot ce le trece prin cap:)
Buugy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 oare mai au mult petrol ? oricum promoveaza niste idei f bune si spectaculoase ... interesant proiect :cool2:Tocmai asta e ideea, nu mai este mult petrol si incearca sa castige din turism si al dracului ca reusesc.
*Diabolik* Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 prea tare arata plictiseala asta si banii ce pot face
MiTzA- Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Daca ai bani si vrei , de ce nu ? Oameni cu cap, care stiu sa investeasca banu'. Si la noi s-ar putea face ceva asemanator , si pariez ca daca vor face si se va bucura de o promovare buna, in ~ 10 ani ne-am scoate investitia, dar in Romania, nu ai cu cine.Asta e, trebuie sa ne multumim sa admiram cladirile altora :)
Mayhem Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 cam in 50 de ani se va termina tot petrolul @ce forma ciudata are hotelul, ma atrage
[IlluSioN] Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 au inebunit arabi :) :( dc au inebunit ? ca investesc bani ? aia pe care noi nu ii avem ?