Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest <DARKO>

CARACTERE

Recommended Posts

Guest <DARKO>
Posted

imi poate spune un admin caracterele in ordinea puteri lor as vrea sa stiu si eu acest lucru

Guest <DARKO>
Posted

ok dupa parerea ta dar as vrea sa imi zica un admin daca nu este prea mare deranjul

Posted

ok dupa parerea ta dar as vrea sa imi zica un admin daca nu este prea mare deranjul

de ce neaparat adminu ?

sunt useri pe svr care sunt mai experimentatzi dekt unii GM deci si parerea lor e buna

dupa parerea mea: bk dl sm mg elf

Guest smiley_real92
Posted

bk dl mg sm elf

Guest <DARKO>
Posted

sunt multi de diferite pareri de acea as vrea un raspuns de la un admin

de fapt cu acest topic eu doream sa stiu sa macar care dintre caracter este mai puternic SM(fara mana shild) sau MG sa stiu cu ce caracter sa raman.

Posted

de fapt cu acest topic eu doream sa stiu sa macar care dintre caracter este mai puternic SM(fara mana shild) sau MG sa stiu cu ce caracter sa raman.

incearca sa ramai cu ambele :)

Posted

idem elite.

de ce nu va intra odata pentru totdeauna in cap ca mana shield este un skill de aparare la sm cum este sweal-ul la bk, cum este buff-ul la elf, si cum sunt cele 7 puncte/lvl la mg?

Parerea mea:

BK, DL, MG, ELF, SM.

parerea ta e proasta. elfu o ia peste ochi de la sm, ca si mg-ul de altfel. ideea e sa stii sa joci pe sm :)

PS: fac referire la charuri full stats.

Guest Blader_Slayer
Posted

BK,SM,DL,ME,MG

Posted

dupa parerea mea... BK,DL,SM,MG,ELF

dar acum depinde pe ce te axezi tu... alte avantaje pe langa cele de puncte,hp,agil,seturi,arme ar fi cam asa..

bk - foarte bun la war/duel

dl - si el este bun la war/duel dar nu bate bkul... el are avantaj cu "animalele" specifice...cal si cioara

sm - are ES (Evil Spirits)...el poate tine spotul doar stand mot in centru si are mana shield (acum se numeste Soul Barrier vraja)

mg - are ES ca si smul si poate purta niste seturi si arme mai puternice (dar am zis ca nu ma leg de asta)

elf - are buff-urile si poate ataca de la distanta....dar un alt avantaj ar putea fi...elful de obicei se gaseste foarte greu (sunt putini pe server) si pentru un perfect party este nevoie si de elf...asa ca el are aproape mereu party

intr-un fel tu alegi intre a creste usor...afk in party sau cu es sau te chinui si cresti un bk sau dl dar o sa te distrezi la war...

daca gresesc va rog sa ma corectati

Guest w333d
Posted

hmm ... ELF-ul face BK !!! O sa vedeti pe serverul asta chestia asta !!! ELF pe agility are sanse mari sa rupa un BK ( evident daca acesta nu reuseste un combo ) , dspre SM si MG nu vb , ca-s cam varza saracutzii ( is f buni pt party .) DL daca formulele is ok .... si ciaora merge cum trebuie rupe tot ( inclusiv BK ) , totul depinde de cum este facut serverul + seturi + x factori ( scripturi, scriptulete )

Iti dai seama ca nici un admin nu o sa faca un top 5 ! Ar influenta alegerea viitorilor playeri ... si asa vor fi extrem de multi BK ( dupa ce isi vor da rr la SM si la MG sigur isi fac un BK suparat ).

Alege ce iti place nu ce zik altii .

Guest w333d
Posted

OFF TOPIK

sper ca mai ai spotu ala in aida ca imediat vin sa te ajut :P

ON TOPIK

singurul caracter de la care o "furam" surprinzator de repede cu BK-u meu era de la DL-i ( nu pe link jucam ).

Cum am mai spus ... depinde de cum au caracterele formula de dmg, defence etc ! Orikum DL este un caracter gen 1 HitKILL ... + ca e cel mai rapid in crestere .. ( daca ciaora merge normal )

LOL nu uitati adminii definesc ce e normal asa ca nu avem ce sa comentam.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...