Strike^^ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Un militar român a murit şi alţi patru au fost răniţi astăzi, în jurul orei 07:45 (ora României), în Afganistan. La sfârşitul săptămânii trecute, căpitanul Petre Tiberius a fost ucis într-un schimb de focuri cu talibanii. Căpitanul Iuliu-Vasile Unguraş conducea o misiune de patrulare, formată din patru autovehicule Humvee, din cadrul Batalionului 21 Manevră, pe autostrada A1, Kandahar - Kabul.La 20 de kilometri nord-est de Qalat, unul dintre autovehicule a trecut peste un dispozitiv exploziv improvizat. În urma exploziei, ofiţerul şi-a pierdut viaţa, iar alţi patru militari au fost răniţi.După atac, zona a fost securizată, iar militarii răniţi au fost evacuaţi la spitalele militare din Lagman şi Kandahar.Căpitanul Vasile Unguraş avea 32 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.Ministrul apărării naţionale, Mihai Stănişoară, şeful Statului Major General, amiral Gheorghe Marin şi întreaga conducere a Ministerului Apărării Naţionale îşi exprimă profundul regret pentru această pierdere şi este alături de familia ofiţerului.http://www.infoportal.ro/presa~info-916795.html
LeX LuTHoR Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Mai nou moare cate unul odata la saptamana Dumnezeu sa-l odihneasca.
Random Hero Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Odihneasca-se in pace. A lasat si o familie in urma :(
NoComment Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Incercat sa va obisnuiti cu astfel de stiri ... bineinteles sunt dureroase ... dar ei sunt soldati platiti ... cand au acceptat sa mearga acolo au stiut de la bun inceput riscurile ... Odihneasca-se in pace ... Condoleante familiei
Guest stefteo21 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 De ce aud la tv ca doar soldatii romani mor? N-am auzit zicandu-se un soldat german a murit azi intr-o misiune de patrulare. Ori nu se transmit astfel de stiri decat in tara natala a celui cazut, ori aia nu mor.
lixandra Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nu e conflictul nostru... nu stiu de ce inca mai stau acolo.
K1dduletz Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dumnezeu sa il odihneascaCimititrul Afganistan !!!
Luci Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dumnezeu sa-l ierte, dar din cate am auzit mai sunt inca 4 romani grav raniti si cica s-ar putea sa moara si aia :(
jas2jas Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Incercat sa va obisnuiti cu astfel de stiri ... bineinteles sunt dureroase ... dar ei sunt soldati platiti ... cand au acceptat sa mearga acolo au stiut de la bun inceput riscurile ... Odihneasca-se in pace ... Condoleante familieida , daca americanii ar face un topic pentru fiecare ar fi umplut linkmania de mult.. riscurile meseriei , el a semnat nu altul in locul lui r.i.p.
Parazitu' Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 R.I.P. ... ce sa zic..razboaiele ne vor duce la distrugere..pacat ca se pierd vieti nevinovate astfel...o familie va ramane fara o parte din ea...si va fi distrusa totodata..din pacate :( oare a cata oara pe aceasta lume... :( pacat...
alecs_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 De ce aud la tv ca doar soldatii romani mor? N-am auzit zicandu-se un soldat german a murit azi intr-o misiune de patrulare. Ori nu se transmit astfel de stiri decat in tara natala a celui cazut, ori aia nu mor.Cred ca ptr ca nu suntem in Germania nu arata la noi,nici la ei nu cred ca arata de soldatii romani.(cred)Dumnezeu sa-l odihneasca!
Flogger Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ai nostri se sacrifica pe meleaguri straine si nenorocite,in loc sa fie la ei acasa,aici in tara,facem treaba murdara a aliatului nostru cel drag,care nici macar nu ne-a felicitat la aniversarea de 5 ani in NATO.In schimb i-a laudat pe bulgari...Nu e nimeni care sa zica GATA,sa retraga trupele odata si sa terminam cu facerea pe plac a UE si NATO.Tinem capu plecat ca suntem romani si lasam pe toti sa-si bata joc de noi,acum a dat criza peste ei,ca nu le mai cumpara nimeni echipamentul,incercau sa fraiereasca Romania sa cumpere 48 de F-16 cu 4 miliarde de dolari,nici noi nu erau macar...polonezii sunt unii din cei fraieriti.Dumnezeu sa-l odihneasca,si sper din tot sufletul sa nu mai auzim astfel de stiri...vreau sa aud ceva de bine,ca un soldat roman e cel mai bun din toti,ca pilotii romani sunt cei mai eficienti,etc!
[IlluSioN] Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 i'mi pare rau ..cum am mai zis si in alte posturi de genul :( din ce in ce mai multi romani mor acolo
marius_truckerfan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cred că acesta este cel care stătea in Târgu Mureş , chiar câteva blocuri distanta (de mine) . A lăsat o familie în urmă , şi un VW Touran , fără stăpân . Păcat , mare păcat .Dumnezeu să-l odihnească . !!!!!!!! :(
turbomaxim2 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Arabi spurcati.....nu se mai calmeaza odata
i sin Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cum zicea Puya intr-o piesa " pentru cativa euro in buzunar moare un roman traieste bine un american " ceva de genu ... oricum Rest in Peace
Nach3 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Sa se odihneasca in pace. E nasol ca familia sufera foarte mult.
DuR@nG0_* Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Rest In Peace...Nu poti sa sti ce se intampla...in ,,razboi"chiar intr-o misiune de patrulare se poate intampla..