Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

al3xandru

Scoaterea rotilor din tarkan si sirenelor din atlans

Recommended Posts

Posted

Cred ca toti playery sau saturat de mobi aia 2 :)) nu stiu dc va incapatanati sa-i tineti sa nu mai zic ca ar trb sa fie mai slabi ca gold de bok ca doar ala da cva #-o .Oricum nu mai conteaza aia propun scoaterea lor nu sunt bun de nimic si enerveaza omu :)

Posted

Cred ca toti playery sau saturat de mobi aia 2 :)) nu stiu dc va incapatanati sa-i tineti sa nu mai zic ca ar trb sa fie mai slabi ca gold de bok ca doar ala da cva #-o .Oricum nu mai conteaza aia propun scoaterea lor nu sunt bun de nimic si enerveaza omu :)

agree

Posted

Ce roti fratilor? :)) Arati-mi si mie o poza ca sunt curios, n-am ajuns prin tarkan pana acum.

roata morii se invarteste , tzac , tzac, tzac ... =))

Posted

mai rau e ca vine cate un rambo si le aduce pe spot X-(

dap deaia propun scoaterea lor.Chiar si eu am adus odata din greseala:)) m-am dus sa verific daca e liber spot ,fiind dupaia invazie se muta, si sa luat dupa mine mai multe..uni fac intentionat uni din greseala cand cauta gold.. :) app acum rotile alea din tarkan dau 200-300dmg mie si sirenele din atlans ma omoara dintr-o bucata :)) dragon de =3 de la invazie ma omoara din una,lizard de+4 din 3-4.. #-o

Posted

Si nu stiu care e sistemu cum se impart aceste "roti" sau "sirene",findca nu apar 2 roti la 1 golden,iar 2 sirene la un lizzard apar cate 10 roti la un golden,restul fiind singuri,iar asta iar nu-i bine .

Agree sa se scoata .

Posted

e stresant cand dai mai bine pe spot in at3 atunci vine si necazu sirenele :)) numa cate o bucate ne da si culcat suntem apai cand apar 3-4 pe spot nu ai ce sa le faci pleci altundeva .... daca ai unde...

PRO

Posted

ha aurele tu crezi ca o sa le scoate dragonsh nu vrea sa dea drumu la 97d si va scoate voua mobi din atlans/tarkan o sa vedeti asta la anu :bananadance2:

Posted

ha aurele tu crezi ca o sa le scoate dragonsh nu vrea sa dea drumu la 97d si va scoate voua mobi din atlans/tarkan o sa vedeti asta la anu :bananadance2:

Posted

mi se pare cea mai proasta setare de pe server. trebuiesc ori setate sa fie mai usor de omorat, ori scoase de tot, ori impartite uniform cate 2 pentru fiecare golden. cand vine invazia apar toate langa un golden.. si de obicei.. spotul meu si-l aleg :|

Posted

de acord foarte aiurea ideea au viatza cat un golden si le dai si acelasi dmg ca la un golden nu inteleg pt ce au fost puse "rotile" astea !

Posted

^

Si nu stiu care e sistemu cum se impart aceste "roti" sau "sirene",findca nu apar 2 roti la 1 golden,iar 2 sirene la un lizzard apar cate 10 roti la un golden,restul fiind singuri,iar asta iar nu-i bine .

Agree sa se scoata .

Exact ce am zis

Posted

Agree!

...macar sa le scada viata /dmg. :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...